Leer jezelf beter kennen in sociale contexten via een assertiviteitstraining

Leer jezelf beter kennen in sociale contexten via een assertiviteitstraining

Elke sociale context is anders. Als je thuis met je vriend of vriendin op de bank naar een serie op Netflix zit te kijken, dan is dat een zogenaamde ‘low stakes’ situatie. Met andere woorden, er staat dan weinig op het spel. Tenzij je natuurlijk eerst moet beslissen welke serie er gekeken gaat worden en dit uiteindelijk tot een gepassioneerde discussie leidt. Maar over het algemeen staat er thuis niet heel veel op het spel en zelfs al ben je met elkaar aan het discussiëren, dan is het zo dat je elkaar goed kent en normaal gesproken ook redelijk goed durft te zeggen wat je denkt/vindt. Het is in die zin een veilige omgeving. Op je werk heb je met verschillende sociale contexten te maken. Af en toe neem je het weekend door in de kantine met een bakje koffie en dan is er natuurlijk weinig aan de hand. Maar het kan ook zijn dat er spanningen tussen collega’s ontstaan en dat jij bijvoorbeeld ergens niet blij mee bent of dat iemand wellicht niet blij is met jou. In zulke gevallen kun je spreken over een ‘high stakes’ situatie. Er staat dan in ieder geval meer op het spel, want je moet aan je reputatie denken, het kan zijn dat je baan op het spel staat en je wilt niet dat men op dat moment en daarna over je heen gaat lopen. Je dient dus over een zekere assertiviteit te beschikken. Je moet voor jezelf op kunnen komen, nee kunnen zeggen, je punt kunnen maken in heldere bewoordingen, et cetera. Als je daar moeite mee hebt, dan kun je een assertiviteitstraining volgen. Tijdens een dergelijke assertiviteitstraining leer je dus om jezelf te handhaven in bepaalde sociale contexten. Je leert vooral bewust te worden van hoe je overkomt en wat je kunt doen om de manier waar op je overkomt te veranderen. Als je door anderen als bazig wordt ervaren, dan leer je waarom je zo overkomt en hoe je dat kunt veranderen. Ook als je een verlegen karakter hebt en niet snel je mening durft te geven of te snel geneigd bent om het mensen altijd maar naar de zin te maken, dan is een assertiviteitstraining zeker geen slecht idee. Het is wel van belang dat de training ook echt effectief is en daarom doe je er goed aan om een assertiviteitstraining te volgen bij tijdswinst.com.

Surf naar assertief.nl voor meer informatie over de assertiviteitscursus

Mocht je meer willen weten over de assertiviteitstraining of assertiviteitscursus, dan kun je in eerste instantie een kijkje nemen op de site van assertief.nl. Hier vind je precies beschreven wat je van een assertiviteitscursus mag verwachten. Zo leer je onder andere:

 • Grenzen stellen
 • Feedback geven
 • Met confrontaties om te gaan

Dit zijn natuurlijk slechts drie punten, maar je leert tijdens een assertiviteitscursus nog veel meer en het mooie is ook dat de cursus altijd op jouw persoonlijke wensen is toegespitst. De groepen waarin de assertiviteitscursus wordt gegeven zijn namelijk klein en daarom is er altijd ruimte voor persoonlijke aandacht. Niet iedereen heeft immers moeite met dezelfde punten.

Volg eenvoudig een eendaagse cursus

Je hoef je geen zorgen te maken dat je dagenlang veel tijd kwijt bent aan een assertiviteitscursus. Je kunt de cursus in 1 dag volgen en na die dag zal je meteen assertiever zijn en weten hoe je op mensen overkomt. Tijdens een dag word je voorzien van een lekkere lunch en uiteraard krijg je ook naslagwerk mee, zodat je na de training terug kunt lezen wat je hebt geleerd.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Wil je een mooie limousine huren?

Wil je een mooie limousine huren?

Een limousine huren is eigenlijk iets wat iedereen in zijn of haar leven een keer zou moeten doen. Het is zo bijzonder om mee te maken, dat het echt de moeite waard is om het minstens een keer in je leven te ervaren. Want er zijn zo veel gelegenheden die nog leuker worden als je een limo huurt. Niet alleen omdat het gewoon te gek is om hierin te zitten met een leuke groep mensen. Maar het is ook nog eens een hele gave manier om een groepje mensen te vervoeren. Er zijn dan ook heel veel goede redenen te bedenken, waarom een limousine huren een goed plan is. Misschien wil je de liefde vieren op Valentijnsdag met je geliefde of met iemand op wie je al lange tijd een oogje hebt. Ook is het een hele mooie manier om iemand te verrassen op zijn of haar verjaardag, een limousine huren is dan echt een goed idee. Ga je een avondje uit en heb je bijzonder vervoer nodig? Ga je trouwen en wil je op een spectaculaire manier bij de locatie arriveren? Misschien heeft iemand na een nare tijd even behoefte om in de watten te worden gelegd, ook dan kan een limousine huren echt een mooi plan zijn. Het is zo’n bijzondere manier om te ontspannen, om te relaxen, om lol te hebben met leuke mensen.

Een limousine huren doe je bij Vallei Limousines

Wil je een limousine huren, dan is het natuurlijk wel belangrijk om bij een goed bedrijf aan te kloppen. Niet elke limousine is hetzelfde. Dus het is fijn als je van tevoren een beetje weet wat je wil. Daarom is het verstandig om naar een bedrijf te gaan dat diverse wagens verhuurt. Dan heb je keuze en kun je de limousine huren die echt bij jouw gelegenheid past. Daarbij is de betrouwbaarheid natuurlijk van groot belang. Helaas is niet elk bedrijf even goed als het om kwaliteit en betrouwbaarheid gaat. Dus het is zaak om naar een bedrijf met expertise en ervaring te gaan. En Vallei Limousines is hier een prachtig voorbeeld van. Ga eens naar de site om te kijken wat zij allemaal te bieden hebben. Een limousine huren is hier echt een feest. Onder meer omdat je veel te kiezen hebt als het om de wagens gaat:

 • Porsche Cayenne
 • Roze Chrysler
 • Hummer H2

En zo zijn er nog veel meer limo’s waarin je kunt plaatsnemen. Het enige wat je hoeft te doen is een bezoek brengen aan de site vallei-limousines. En dan zie je binnen een oogopslag wat voor prachtig bedrijf het is…

Maak er een geweldige ervaring van

Neem geen risico en zorg ervoor dat de rit in een limo een geweldige ervaring wordt. Dat je niet meer betaalt dan nodig is en dat je echt kwaliteit krijgt voor je investering. Daarvan ben je verzekerd als je naar Vallei Limousines gaat. Alles wordt hier tot in de puntjes verzorgd. Dus als je er een mooie ervaring van wil maken, is dit de plek waar je moet zijn. Bedenk goed voor jezelf waar je voorkeur ligt. Welke auto vind je het mooist, zijn de bijbehorende voorzieningen de juiste voor jou? Dan kun je een offerte opvragen en weet je precies waar je aan toe bent. Prik een datum en dan kan het feest beginnen. Dan kun je zelf ontdekken hoe mooi een limousine huren kan zijn. Dan wordt het volop genieten en wordt het een dag of avond om nooit te vergeten. En daar kan Vallei Limousines een prachtige bijdrage aan leveren.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Informatie over payroll goedkoop en payrolling goedkoop

Informatie over payroll goedkoop en payrolling goedkoop

Natuurlijk wilt u als bedrijf het beste voor uw medewerkers. Het is dan ook aan te raden om niet te lang te wachten met het netjes regelen van de uitbetalingen. Veel mensen vinden het lastig om op deze manier aan de slag te gaan, maar niets is minder waar! U kunt namelijk heel voordelig uit zijn wanneer u even gaat kijken naar een manier om alles snel te regelen. Het is bijvoorbeeld een goed idee om payroll goedkoop en payrolling goedkoop eens te gaan bekijken. U kunt met payroll goedkoop en payrolling goedkoop gemakkelijk en snel zien wat de vele voordelen precies zijn. Op de website nlpayroll.nl leest u direct wat er allemaal bij komt kijken. Veel klanten kiezen voor payroll goedkoop, omdat het heel voordelig is om op deze manier de uitbetalingen aan uw personeel te doen. Alles wordt namelijk op het juiste moment voor u geregeld en u hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat de salarissen niet op tijd worden uitbetaald. Het is belangrijk dat uw personeel kan rekenen op een tijdige betaling, zodat de rekeningen thuis ook niet gaan opstapelen. Het is dus van groot belang dat u snel gaat kijken naar de verschillende opties. Met goede payroll goedkoop en payrolling goedkoop weet u al meteen waar u aan toe bent. Het is dus aan te raden om van te voren even te gaan kijken op de website en meteen de juiste keuzes te gaan maken. U zult er in elk geval geen spijt van krijgen. Veel tevreden klanten gingen u al voor en hebben op deze manier snel een keuze kunnen maken. Het is dus heel eenvoudig om alles even na te lezen op de website. Een groot voordeel is ook dat u altijd te maken krijgt met een vast contactpersoon. Het is dus zeker niet zo dat u steeds uw vragen weer aan iemand anders moet gaan stellen over payroll goedkoop en payrolling goedkoop. Op die manier heeft u altijd alles snel geregeld en kunt u zich weer bezig houden met uw bedrijf. Op de website leest u precies wat de andere voordelen zijn:

 • Volledig zonder papieren rompslomp
 • Altijd de laagste prijs
 • Zeer kapitaalkrachtig

Het is dus verstandig om dit zelf ook te gaan proberen. Kies echter nooit zomaar voor een bedrijf, maar kijk op deze website en zorg dat u geen problemen veroorzaakt voor uw medewerkers. Het is verstandig om altijd alles goed geregeld te hebben wanneer het aankomt op het uitbetalen van de salarissen. Met dit bedrijf en goede kennis van payroll goedkoop en payrolling goedkoop weet u heel zeker dat u een goede keus maakt. Het is goed om te weten dat u door de laagste prijsgarantie dus ook nooit te veel hoeft te gaan betalen. Het is heel voordelig dus!

Snel een keuze maken op het gebied van payroll goedkoop en payrolling goedkoop

Wilt u snel meer te weten komen over nlpayroll goedkoop en payrolling goedkoop? Dan is het aan te raden om meteen even op de website te kijken naar de contactgegevens. U kunt namelijk zonder enige moeite contact opnemen en dan weet u heel zeker dat alles netjes wordt geregeld. Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan en hebben op deze manier snel de juiste betalingen door kunnen voeren.

Contact opnemen

Contact opnemen is ook helemaal niet moeilijk. U kunt dit meteen even doen door op de website te kijken en een offerte aan te vragen. U hoort dan binnen de kortste keren wat er allemaal mogelijk is voor uw bedrijf op het gebied van payroll goedkoop en payrolling goedkoop.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Chinese Taxidriver: de jazzband uit Zuid Holland

Chinese Taxidriver: de jazzband uit Zuid Holland

Wilt u graag een feest organiseren en bent u op zoek naar een goede jazzband uit Zuid Holland? Dan nodigen wij u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken. Wij zijn een jazzband uit Zuid Holland en wij maken al vele jaren de mooiste muziek op bruiloften en partijen. Wij vinden het als jazzband uit Zuid Holland belangrijk dat wij een goede sfeer verzorgen op het feest dat u graag wilt gaan geven. Vandaar dat wij er alles aan doen dat wij u een uitgebreid repertoire kunnen laten horen. Noem een van de klassiekers en wij hebben het in ons repertoire opgenomen. Wij hebben bovendien heel erg veel ervaring met optreden waardoor u er zeker van kunt zijn dat u een topavond zult beleven. Wij weten wat het publiek wil horen. Wij spelen daarom ook niet onze lijst, wij zorgen er altijd voor dat wij het publiek geven wat het nodig heeft. Zo spelen wij in op de sfeer van de avond. Is er net even heerlijk gedanst? Dan blussen wij het af met een heerlijk kalmerend nummer. Wij hebben zo als jazzband uit Zuid Holland al heel veel feesten mogen ondersteunen en wij hebben daar altijd heel goede reacties op mogen ontvangen. Wij hopen daarom van harte dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen op onze site. Wij doen er als jazzband uit Zuid Holland alles aan om u tegemoet te komen. Wel willen wij u vragen om niet te lang te wachten met ons te boeken aangezien wij vaak snel vol zitten. Wilt u daarom zeker weten dat wij op uw feest komen spelen? Maak dan tijdig een reservering. U kunt dit doen middels het contactformulier dat u elders op onze site kunt vinden. Wij hopen u snel een keer te mogen spreken.

Als jazzband uit Zuid Holland zorgen wij dat u een fantastische avond beleeft!

Wij vinden het altijd belangrijk dat u de muziek te horen krijgt die u graag wilde horen. Mocht u daarom verzoeken hebben, dan kunt u deze altijd aan ons doorgeven. Wij werken met mensen die uitermate getalenteerd zijn en die bovendien alles al een keer voorbij hebben zien komen. Wij leveren altijd maatwerk waardoor u de muziek kunt horen waar uw hart sneller van gaat kloppen. Wij gaan al vele jaren mee als jazzband uit Zuid Holland en wij hebben altijd heel goede reacties mogen ontvangen op onze optredens. Wij zorgen er altijd voor dat wij goed te horen zijn. Dat betekent dat wij een eigen geluidsman meenemen die zorgt dat al het geluid goed te horen is. Zo kan iedereen genieten van de muziek die wij als jazzband uit Zuid Holland zullen gaan maken. Veel mensen die Chinese Taxidriver ooit hebben horen spelen, wilden graag weten waar zij ons nog een keer konden zien spelen. Dat vinden wij altijd prettig om te horen en wij hopen dat u ook zo enthousiast over onze muziek zult zijn. Maak daarom vandaag nog een boeking en dan zien wij u binnenkort op uw feest!

U kunt ook liedjes door ons laten schrijven

Wanneer u zelf een muzikant bent en u wilt graag een hit maken, dan kunt u ons ook inschakelen. Wij maken namelijk ook muziek in opdracht. Wij kijken daarbij altijd naar uw stijl en naar uw wensen om u zo het lied te geven dat het beste bij u past. Kortom:

 • wij komen graag op uw feest spelen
 • wij maken ook muziek in opdracht
 • wij werken met gunstige tarieven

Kijk voor meer informatie op ajcms.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Bandit vers vlees is de beste voeding voor je hond<span data-ccp-props="{"201341983":0,"335559739":160,"335559740":259}"> </span>

Bandit vers vlees is de beste voeding voor je hond 

Wanneer je een hond hebt, wil je natuurlijk alleen het beste voor hem. Je wilt natuurlijk nog zo lang mogelijk van je trouwe viervoeter kunnen genieten. Je gaat regelmatig met hem wandelen en brengt af en toe een bezoekje aan de trimmer. Je zorgt ervoor dat je hond genoeg speeltjes heeft en gaat soms met hem naar het park zodat hij met andere honden kan spelen. Je wilt er graag alles aan doen om je hond zo gezond en gelukkig mogelijk te houden. De juiste voeding speelt daarbij dan ook een ontzettend grote rol. De meeste mensen geven hun hond droge brokken. Deze zijn meestal betaalbaar en de meeste honden doen het er ook goed op. Honden zijn echter van nature niet gemaakt om te leven op droge brokken. Als je echt het beste wilt voor je hond, dan kies je voor Bandit vers vlees. Bandit vers vlees is versvleesvoeding voor je hond die je gewoon in de diepvries kunt bewaren. Zo kun je voor je hond dus een zo natuurlijk mogelijke maaltijd creëren, zoals hij deze ook in het wild zou krijgen. 

Bandit vers vlees bestel je bij Animal Food Express 

Als je het beste wilt voor je hond, is het dus verstandig om vers vlees te voeren. Vers vlees zit namelijk vol met goede bouwstoffen die je hond nodig heeft en komt het dichtste bij een prooidier dat ze in het wild zouden hebben gegeten. De meeste mensen voeren hun hond brokken. Dit komt omdat dit een betaalbare voeding is en dit jarenlang de meest voorkomende voeding voor honden is geweest. Hondenbrokken zitten echter meestal vol met granen of andere vulmiddelen waar een hond niets mee kan doen. Daarnaast bevatten veel brokken ook kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen die niet alleen volkomen nutteloos voor je hond zijn, maar ook nog eens schadelijk kunnen zijn. Een goed alternatief op brokken is dus het voeren van vers vlees. Versvleesvoeding bevat veelal gemalen botten, vlees, orgaanvlees en groenten, net zoals een prooi in het wild ook zou bevatten. Bandit vers vlees is daarnaast een volledig biologische versvleesvoeding. Het vlees dat in Bandit vers vlees zit, bevat geen antibiotica en heeft enkel een natuurlijke voeding genoten. Zo krijgt je hond dus enkel de goede voedingsstoffen uit de natuur binnen. Bandit vers vlees is in verschillende varianten verkrijgbaar: 

 • Rund 
 • Kip 
 • Lam 
 • Geit 
 • Wild 

Er zijn dus verschillende varianten beschikbaar waar je mee kunt experimenteren. De Bandit vers vlees maaltijden bestaan uit vers vlees, vis en rijst. Zo krijgt je hond dus een volledige en gebalanceerde maaltijd binnen. De kuipjes vers vlees zijn daarnaast gewoon in te vriezen. Zo kun je gemakkelijk grote hoeveelheden vers vlees kopen, zonder dat het gauw bederft. Bandit vers vlees en ander rauw voer voor je hond koop je bij Animal Food Express. Animal Food Express is de expert op het gebied van KVV en Barf en heeft een ontzettend uitgebreid assortiment aan rauwe voeding voor je hond. 

Bestel gemakkelijk online 

Wanneer je dus het beste wilt voor je trouwe viervoeter, dan kies je voor Bandit vers vlees. De voeding van Bandit is volledig biologisch en bevat alles voor een gebalanceerde en complete maaltijd. Alle natuurlijke voedingsstoffen die je hond nodig heeft, zijn in de maaltijden aanwezig en de kuipjes zijn gemakkelijk in te vriezen. Bandit vers vlees koop je natuurlijk bij Animal Food Express. Je kunt online gemakkelijk je versvleesvoeding voor je hond bestellen en je krijgt het de volgende dag meteen thuisbezorgd. Kijk voor het volledige assortiment op https://www.animalfoodexpress.nl/producten/filter/merk-bandit.html. 

Posted by admin in Dieren en Toebehoren
Wilt u uw sieraden verkopen in Doetinchem?

Wilt u uw sieraden verkopen in Doetinchem?

Wie thuis nog kostbare juwelen heeft liggen, maar deze nooit meer draagt of van plan is om te dragen, kan deze sieraden verkopen in Doetinchem. Wij nodigen u graag uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij van Juwelierdetijd.nl doen er alles aan om u goed van dienst te zijn wanneer u sieraden verkopen in Doetinchem wilt. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij bieden u altijd een goede prijs wanneer u uw sieraden verkopen in Doetinchem wilt. Hoe gaan wij te werk? Als u graag uw sieraden verkopen in Doetinchem wilt, dan kunt u contact met ons opnemen via onze site. Hier kunt u ook meer lezen over onze manier van werken. Mocht u daarna graag met ons in zee willen gaan, dan nodigen wij u graag uit om een keer naar onze winkel te komen. Wij willen u dan vragen om uw sieraden mee te nemen zodat wij deze een keer kunnen bekijken. Als u namelijk bij ons uw sieraden verkopen in Doetinchem wilt, dan is het belangrijk om te weten wat de kwaliteit van uw objecten is. Wij zullen een van onze experts er even naar laten kijken. Deze zal kijken of de staat van uw sieraden nog goed is en hij of zij zal vervolgens met een rapport komen. Op basis van dit rapport kunnen wij u een prijs aanbieden. Als u akkoord gaat met deze prijs, dan kunt u bij ons heel snel uw sieraden verkopen in Doetinchem. Wij nemen ze graag van u over en wij garanderen u dat wij er een goede prijs voor zullen betalen. Wij hebben in de loop der jaren al heel veel mensen mogen helpen en zij hebben bij ons allemaal goede bedragen ontvangen. Geen wonder dus dat wij zo’n goede reputatie hebben opgebouwd. Kijk daarom snel een keer op onze site om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Het adres van onze site is Juwelierdetijd.nl.

Kom uw sieraden verkopen in Doetinchem via JuwelierdeTijd.nl

Waarom zou u heel veel moeite doen om een koper te vinden voor uw sieraden wanneer u deze bij ons voor een heel goede prijs kunt verkopen. Ook wanneer u niet uw sieraden verkopen in Doetinchem wilt, kunt u nog altijd bij ons terecht. Het rapport dat wij voor u kunnen opstellen, is namelijk niet alleen maar van belang wanneer u uw sieraden verkopen in Doetinchem wilt, maar ook wanneer u uw sieraden bijvoorbeeld moet verzekeren. De verzekering wil namelijk graag weten wat de waarde van het verzekerde object is. Als u dit graag wilt weten, kunt u ook bij ons terecht. U gaat dan niet uw sieraden verkopen in Doetinchem, maar u laat ze enkel taxeren. Onze mensen kunnen dit als geen ander en u kunt er zeker van zijn dat wij u altijd de juiste prijs zullen opgeven. Zo kunt u uw verzekering snel in orde maken. Mocht u meer over ons willen weten, kom dan een keer kijken op onze site. Hier hebben wij namelijk onze manier van werken nog veel uitgebreider beschreven.

Wij heten u van harte welkom

Mocht u een keer in de buurt zijn van onze winkel, dan bent u altijd welkom om een keer langs te komen. Wij staan voor u klaar om u te helpen en stellen graag een goed rapport voor u op. Kortom:

 • kijk even op onze site
 • bekijk wat wij allemaal voor u kunnen doen
 • kom een keer bij ons langs

Kijk vandaag nog even op JuwelierdeTijd.nl.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Ben je op zoek naar goede intercomsystemen?<span data-ccp-props="{"201341983":0,"335559739":160,"335559740":259}"> </span>

Ben je op zoek naar goede intercomsystemen? 

Binnen een bedrijf is communicatie zeer belangrijk. Communicatie tussen de afdelingen binnen het bedrijf is belangrijk, maar de communicatie naar buiten toe ook. In zulke gevallen is het verstandig om gebruik te maken van goede intercomsystemen. Een intercomsysteem maakt communicatie tussen twee partijen een stuk toegankelijker en is ook mogelijk voor de snelle distributie van informatie. Als je als zakelijke klant op zoek bent naar goede intercomsystemen, dan zijn de intercomsystemen van Commend zeker aan te raden. Dit internationale bedrijf maakt al jaren dergelijke systemen voor grote klanten. 

De intercomsystemen van Commend 

In veel scenario’s in een goede communicatievoorziening van groot belang. Intercomsystemen spelen namelijk een grote rol bij de veiligheid van grote bedrijven. Zo kun je via een dergelijk systeem bijvoorbeeld gemakkelijk monitoren zie jouw pand in probeert te komen. Mensen moeten bij de intercom namelijk aanbellen en dan krijg je via het scherm precies te zien wie er bij jou aan de deur staat. Wanneer je deze persoon niet herkent of verder geen bezoekers of klanten verwacht, kun je middels de intercom ook met die persoon communiceren. Wanneer het bijvoorbeeld de pakketbezorger is, kun je op afstand de deur voor hem openen, maar wanneer die persoon niet in jouw pand thuishoort, kun je hem dus ook gewoon de toegang weigeren. Dit soort beveiligingsoplossingen worden op grote schaal bij veel bedrijven toegepast. Tegenwoordig vind je dergelijke intercomsystemen uiteraard in appartementencomplexen of flats. Er zijn echter ook genoeg zakelijke gebruikers die van zulke systemen gebruikmaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van scholen of ziekenhuizen? Helaas is beveiliging ook op scholen en in ziekenhuizen steeds meer nodig. Via een intercom kan een beveiliger gemakkelijk op afstand monitoren wie, eventueel buiten openingstijden, het gebouw wil betreden. Intercoms worden echter niet alleen gebruikt voor de beveiliging van gebouwen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het openbaar vervoer? Treinstations hebben vaak een intercom waar mensen met een druk op de knop kunnen vragen om reisinformatie of via een SOS-knop een noodgeval kunnen melden. Ook in stadscentra en recreatiegebieden is vaak zo’n dergelijke installatie aanwezig. Wanneer je zelf op zoek bent naar een intercomsysteem voor je bedrijf, neem dan contact op met Commend. Zij maken al jaren intercoms voor grote zakelijke gebruikers en zijn expert op het gebied van digitale communicatie. Zo bieden zij onder andere: 

 • Intercom servers 
 • Softwarematige intercoms 
 • Hardware op maat 

Het maakt dus niet uit wat je nodig hebt of waar je het voor wilt gebruiken, Commend heeft ook voor jou en je bedrijf een passende oplossing. De intercomsystemen van Commend zijn niet alleen van zeer goede kwaliteit, maar zijn ook zeer veilig. Daarnaast beschikken de systemen van Commend ook over een speciale technologie die een perfecte spreekverbinding kan garanderen. In het geval van nood is het natuurlijk wel de bedoeling dat je een goede verbinding over je intercom server hebt en dat je perfect goed verstaanbaar bent. 

Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden 

Als je dus op zoek bent naar een goede zakelijke oplossing voor je communicatievraagstuk, neem dan contact op met Comment. De intercomsystemen van Commend dragen sterk bij aan de beveiliging van je bedrijf en zijn daarnaast ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Commend heeft verschillende oplossingen voor het plaatsen van een intercomsysteem. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een intercom server, maar ook een softwarematige intercom die draait op een virtuele machine is mogelijk. Kijk op https://www.commend.nl/company-nl/commend-benelux/intercomsystemen.html voor meer informatie over de verschillende oplossingen van Commend. Via https://www.commend.nl/ kun je tevens contact opnemen voor meer informatie. Vraag naar de verschillende mogelijkheden en ontdek wat Commend voor jouw bedrijf kan betekenen. 

Lees meer…

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Mantelzorgwoning

Mantelzorgwoning

Als jij mantelzorg verleent aan een naaste, dan kan het handig zijn om dicht in de buurt van deze persoon te wonen. Met een mantelzorgwoning maak je dit mogelijk! Soms kan het in jouw leven gebeuren dat een vriend, vriendin of familielid dusdanig ziek wordt, dat deze zich niet helemaal zelfstandig meer kan redden. Tegelijkertijd kan het dan nog geen optie zijn om te kiezen voor opname in een verpleeghuis, omdat iemand daar nog niet slecht genoeg voor is of omdat iemand gewoon graag in zijn of haar eigen woning blijft. Het kan dan een aanrader zijn om te kiezen voor een mantelzorgwoning. Is deze niet aanwezig, dan heb je als mantelzorger eigenlijk twee opties, namelijk reizen van en naar je eigen huis tussen het zorg verlenen door of bij de persoon die jij verzorgt in gaan wonen. Dat eerste is eigenlijk alleen een mogelijkheid als jullie dicht bij elkaar wonen, anders kost het je immers iedere dag veel te veel reistijd en kun je bovendien ook niet snel genoeg ter plaatse zijn als dit nodig is. Je moet dan dus echt dicht bij elkaar wonen. Of je moet ervoor kiezen om bij de ander in te gaan wonen, maar dat is vaak ook een hele belasting. Je zit dan wel heel erg dicht bij elkaar op de lip en dat kan voor wrijving gaan zorgen. Het is al een situatie die vaak veel van beide partijen vraagt, er moet dan voor beiden ook ruimte blijven om alleen te zijn. Dit kan met de hulp van een mantelzorgwoning!

Mantelzorgwoning voor zorgverlener of zorgontvanger

Een mantelzorgwoning kan geplaatst worden in de tuin van degene die zorg nodig heeft, maar ook bij degene die de zorg verleent. Met andere woorden, er kan voor gekozen worden om de zieke naar de mantelzorger te brengen of andersom. Het is maar net waar jullie voorkeur naar uitgaat! Een mantelzorgwoning is eigenlijk een soort chalet, maar voldoet aan een aantal andere eisen. Dit object kan gemakkelijk geplaatst worden in de tuin van een van jullie beiden. Op die manier hebben jullie toch de mogelijkheid tot afzondering en je eigen stekje, terwijl je toch zo dicht mogelijk bij elkaar bent en er dus gemakkelijk zorg verleent kan worden. Het is dus echt een ideale oplossing! Bedenk wel dat je niet zomaar een mantelzorgwoning kunt plaatsen bij jou thuis, je moet wel voldoen aan de eisen dat:

 • er mantelzorg verleent wordt
 • er niet meer dan één huishouden in de woning woont
 • alles gelijkvloers moet zijn
 • het oppervlak niet meer dan 100m2 is

Waar te koop?

Je wist misschien nog niet eens van het bestaan van een mantelzorgwoning en dan heb je natuurlijk ook geen idee waar je dit zou moeten kopen. Waar vind je nu zoiets? Een echte specialist op dit gebied is Stekelbos caravans. Zij weten precies aan welke eisen dergelijke objecten moeten voldoen en kunnen voor jou een mantelzorgwoning op maat maken die hier helemaal aan voldoet. Zo kan deze naar jouw wens ingedeeld worden en dat is natuurlijk wel zo prettig! Op hun website kun je een paar voorbeelden vinden van hoe een dergelijke woning eruit zou komen te zien. Het is natuurlijk relatief klein, maar door de handige indeling die er mogelijk is, heb je toch zeker voldoende leefruimte! Mantelzorg verlenen is vaak al moeilijk genoeg, met de hulp van een mantelzorgwoning kun je het jezelf echt een stuk gemakkelijker maken. Kijk dus eens op stekelbos.nl naar de mogelijkheden die zij op dit gebied kunnen leveren of neem vrijblijvend eens contact met hen op!

Posted by admin in Financiën en Verzekeringen
Java vacatures vinden voor programmeur

Java vacatures vinden voor programmeur

Ik heb jarenlang gewerkt als orderpicker bij een groot bedrijf in Brabant. Toen ik daar in de crisis werd ontslagen leek het me tijd voor omscholing. Ik ben me toen gaan verdiepen in de IT en programmeren, en heb onder andere veel geleerd over java. Java is een programmeertaal die ontzettend veel gebruikt wordt. Het was dan ook een slimme zet me hierin te verdiepen, omdat er tegenwoordig veel java vacatures zijn. Daarin had ik me ook verdiept. Toen ik had besloten me om te laten scholen leek het me wel verstandig dat te doen in een sector waar genoeg werk zou zijn. Dat was het geval, want zelfs in de crisis waren er nog voldoende java vacatures. Tegenwoordig kijk ik nog steeds naar vacatures, op de volgende website: java-professionals. Ik heb inmiddels een prima baan, maar ben altijd op zoek naar leuke java vacatures. Het kan voorkomen dat er echt een leuke tussen zit. Dan kan ik altijd gaan solliciteren. Voorlopig blijf ik nog even rondkijken. Ik kan het elke oudere werknemer die zich wil laten omscholen, aanraden eens te kijken naar een IT-functie. Er zijn voldoende banen beschikbaar in deze sector en dat zal de komende jaren niet afnemen. Gezien de huidige ontwikkelingen zullen er alleen maar meer java vacatures online komen.

Juiste personeel vinden voor java vacatures

Omdat ik ook manager ben van een IT afdeling moet ik regelmatig nieuwe mensen zien te vinden om onze eigen java vacatures in te vullen. Daarvoor gebruik ik ook https://www.java-professionals.nl/vacatures/. Hier kan ik zelf kijken naar leuke java vacatures maar ook mijn eigen vacatures plaatsen. Zo komen er regelmatig mensen binnen bij ons bedrijf. Je moet dan wel over een aantal specificaties beschikken:

 • Kennis van java
 • Enige ervaring met java
 • Bij voorkeur opleiding in IT
 • Zelfstandig en proactief werken

Dit soort zaken zet ik natuurlijk ook in onze java vacatures. Er komen verrassend veel mensen op deze plekken af, en ik moet dan ook regelmatig mensen afwijzen. Gelukkig zijn er voldoende andere java vacatures beschikbaar. Het is goed mogelijk dat veel mensen na de crisis van tien jaar geleden hebben gedacht: ik laat me omscholen. Ik heb daar in elk geval geen spijt van. De juiste mensen vinden is op dit moment dus ook niet zo moeilijk. Er is voldoende vraag en aanbod. Ik zou het mensen dan ook aanraden zich te laten omscholen als dat een mogelijkheid is. Werken als programmeur moet je liggen, maar als je van puzzelen houdt en graag zelfstandig werkt kan het zomaar de baan voor jou zijn.

Baanzekerheid

Als je je verdiept in een programmeertaal als java is de kans groot dat je genoeg java vacatures tegenkomt. Dat geldt ook voor andere programmeertalen als Python of CSS. In dat opzicht is er een bepaalde baanzekerheid voor mensen die deze vaardigheden hebben. Je moet dan natuurlijk nog wel een bepaalde werkhouding hebben en er zijn een aantal zaken die je een geschikte kandidaat maken, maar voor elke java-specialist is er wel een of meerdere java vacatures die interessant kunnen zijn. Daarvoor is het internet een zeer geschikte plek om te zoeken. Ik ben blij dat ik mijn oude baan achter me heb gelaten en me tegenwoordig bezig kan houden met de IT. Ik vind het prachtig wat er allemaal mogelijk is en ben benieuwd welke rol java de komende jaren gaat spelen in deze sector Wellicht kan ik daar nog een steentje aan bijdragen als java professional.

Lees meer…

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Via deze site koop ik altijd mijn glijmiddel  

Via deze site koop ik altijd mijn glijmiddel  

Mijn vriendin en ik hebben al lange tijd een relatie en wij vinden het nog altijd heel erg gezellig met elkaar. Ons seksleven is ook behoorlijk goed, maar wij hebben soms wat moeite om het allemaal een beetje soepeltjes te laten verlopen tussen de lakens. Vandaar dat wij altijd glijmiddel gebruiken om alles in goede banen te leiden. Wij vinden het niet altijd eenvoudig om goed glijmiddel te vinden omdat je tegenwoordig heel veel soorten beschikbaar hebt. Voor ons is het daarom niet altijd eenvoudig om door de bomen het bos nog te kunnen zien. Vandaar dat wij een tijd geleden zijn gaan kijken of er een site te vinden was waar wij glijmiddelen konden vinden dat geheel aan onze eisen voldeed. Wij wilden namelijk graag goede glijmiddel kunnen kopen, maar deze moest ook niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Wij merken namelijk beide dat wij snel geïrriteerd raken als wij het verkeerde glijmiddel gebruiken en dat wilden wij dus graag voorkomen. Wij hebben uitgebreid gekeken naar welke varianten er allemaal beschikbaar zijn vandaag de dag wanneer het over glijmiddel gaat, en wij kwamen toen al snel terecht op de site Dokterlifestyle.com. Deze site biedt alles aan wat je maar nodig kunt hebben en het was voor ons dan ook een feest om op deze site te komen kijken naar wat er allemaal aangeboden werd. Deze site is een heus glijmiddel paradijs. Je kunt hier allerlei soorten glijmiddel vinden en deze middelen worden allemaal tegen heel scherpe prijzen aangeboden. Wij hebben op ons gemak bekeken welke mogelijkheden er allemaal waren en welke middelen gebruikt waren voor het maken van deze soorten glijmiddelen. Uiteindelijk hebben wij zo een product weten te vinden en deze hebben wij gelijk besteld. Je hoeft het hier namelijk om het geld niet te laten want je kunt hier heel voordelig de juiste middelen inkopen.

Dit glijmiddel is voor ons ideaal

Toen wij ons glijmiddel besteld hadden, kregen wij meteen een berichtje dat onze bestelling meteen verwerkt zou worden. Dat was prettig om te horen, want wij hadden het al op korte termijn nodig. Een paar dagen later werd bij ons aangebeld en werd ons door de postbode een geheel discreet pakketje aangeboden. Dat was prettig om te merken omdat wij er niet om stonden te springen dat de hele galerij zou kunnen zien dat wij een doos met glijmiddel hadden besteld. De mensen van Dokterlifestyle.com doen heel erg hun best om hun pakketjes zo discreet mogelijk te leveren. Genoeg reden dus om hier vaker een bestelling te gaan plaatsen. Wij hebben het glijmiddel inmiddels getest en wij waren er zeer over te spreken. Het middel werkte heel goed, je hebt er niet veel van nodig en bovendien irriteerde het ons beide niet. Wij zijn daarom erg blij dat wij hier een bestelling hebben geplaatst want het is moeilijk om een beter product tegen een lagere prijs elders te vinden. Wij zouden daarom ook iedereen aanraden om een keer naar Dokterlifestyle.com te komen kijken wanneer u ook goede glijmiddelen zoekt.

Dit is ook het adres voor goede condooms

Wanneer u niet alleen glijmiddelen nodig heeft, maar wanneer u ook graag condooms wilt bestellen, kunt u ook heel goed terecht op Dokterlifestyle.com. Hier hebben ze:

 • condooms in alle soorten en maten
 • condooms met smaakjes
 • condooms voor anaal gebruik

Wij hebben nu al meerdere keren een bestelling op deze site geplaatst en dat bevalt ons iedere keer weer heel goed. Pakketjes worden snel geleverd en de prijzen zijn altijd laag. Kijk dus snel een keer op Dokterlifestyle.com. Lees meer…

Posted by admin in Erotiek
Een warmtepomp kopen

Een warmtepomp kopen

Sinds een paar jaar zijn wij thuis aan het kijken hoe wij kunnen besparen op onze energierekening en energiezuiniger kunnen leven. We vinden het erg fijn als we deze twee dingen kunnen combineren, want dat is beter voor het milieu en onze portemonnee. De laatste jaren hoor je steeds meer over groene en zuinige oplossingen en veel apparaten zijn goedkoper geworden en leveren meer energie. Twee jaar geleden hebben we zonnepanelen laten plaatsen. We zagen dat de terugverdientijd erg kort was en we vonden dit een belangrijke stap om ons huis energiezuiniger te maken. We verbruiken eigenlijk nog dezelfde hoeveelheid energie, maar een groot gedeelte daarvan wekken we zelf op. De laatste jaren hoor je steeds meer over warmtepompen en een warmtepomp laten plaatsen leek ons ook erg interessant. Het leek ons verstandig om eerst naar de gemeente te gaan, want misschien hadden zij al plannen voor stadsverwarming. Op het gemeente huis hadden we een gesprek en hier konden ze ons vertellen dat de aankomende vijf jaar een project zoals stadsverwarming niet gaat starten. Als de gemeente dit wel wilde starten, dan hadden we hier op gewacht, maar nu was een warmtepomp misschien wel een goede oplossing. Voordat we besloten om een warmtepomp te kopen, wilden we graag weten hoeveel het zou kosten en wat de terugverdien tijd zou zijn. Een warmtepomp kopen is niet goedkoop, maar als we de investering in een aantal jaar zouden terugverdienen, dan vonden we het niet erg om een warmtepomp te kopen. Het kopen van zonnepanelen was ook niet goedkoop, maar daarbij wisten we dat we de kosten in ongeveer 7 jaar zouden terugverdienen. We wilden graag meer informatie vinden voordat we een beslissing zouden maken over een warmtepomp.

Een warmtepomp kopen bij The Sunshine Company

Op een aantal websites konden we meer informatie vinden over een warmtepomp, maar we lazen niet veel over de kosten en de terugverdientijd. Nadat we verder zochten vonden we de website https://www.thesunshinecompany.nl/warmtepomp-kopen/. Op de website van The Sunshine Company konden we vele voordelen lezen van een warmtepomp. We zagen dat dit bedrijf een gecertificeerde dealer is van een merk warmtepompen en dat ze de pompen als sinds 2014 installeren. Op een van hun pagina’s vonden we een handige tool om de terugverdientijd van een warmtepomp te berekenen. We besloten om contact met dit bedrijf op te nemen, zodat we de aanschaf van een warmtepomp konden bespreken. We vertelden dat we misschien een warmtepomp kopen wilden, maar dat het afhing van de prijs en de terugverdientijd. Samen met het bedrijf keken we goed naar onze situatie thuis, zodat ze een berekening voor ons konden maken. Hierna bespraken we de berekening en het bleek dat we in minder dan 10 jaar de kosten konden terugverdienen. The Sunshine Company kon de warmtepomp voor ons plaatsen als wij dat wilden. We bespraken samen de resultaten van het gesprek en we besloten om een warmtepomp te kopen bij The Sunshine Company.

Warmte via een warmtepomp

Twee maanden geleden plaatste The Sunshine Company de warmtepomp bij ons en we zijn blij dat we het gedaan hebben. We denken dat een warmtepomp kopen via dit bedrijf een goede keuze was, maar we moeten nog bekijken hoeveel we besparen. We zijn in ieder geval blij dat we nu bijna geen gas meer gebruiken. Wij lieten een warmtepomp installeren door The Sunshine Company

 • We wilden alleen een warmtepomp kopen als de terugverdientijd voordelig was
 • Via hun website konden we de terugverdientijd berekenen
 • De terugverdientijd was goed en we lieten dit bedrijf de pomp installeren
Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Waarom ik altijd de taxi op Leiden centraal pak

Waarom ik altijd de taxi op Leiden centraal pak

Waarom ik altijd de taxi op Leiden centraal pakIk moet voor mijn werk heel veel reizen door Nederland. Vroeger koos ik standaard voor het openbaar vervoer, maar aangezien de treinen de laatste jaren steeds duurder en steeds voller zijn geworden, had ik er geen zin meer in om mij met deze vorm van vervoer door het land te bewegen. Omdat ik vlakbij Leiden woon, pak ik daarom nu altijd een korte trein naar het station en daar pak ik dan altijd de taxi op Leiden centraal. Het is voor mij namelijk veel handiger om nu met de taxi op Leiden centraal aan mijn reizen te beginnen dan wanneer ik zelf rijd. Het grote voordeel is namelijk dat ik een bedrijf heb gevonden dat mij een taxi op Leiden centraal kan aanbieden voor een heel aantrekkelijke prijs. Dit heeft meerdere voordelen. Ten eerste is het zo dat ik nu altijd zeker ben van een zitplaats wanneer ik de taxi op Leiden centraal pak. De taxi op Leiden centraal staat altijd klaar op het moment dat ik uit de trein stap en ik kan gewoon meteen in de auto gaan zitten en dan kunnen we aan onze rit beginnen. Terwijl ik in de taxi zit, kan ik nog aan mijn werk werken en dat scheelt mij niet alleen veel tijd, maar ook veel geld want tijd is geld. Vandaar dat ik weliswaar iets meer uitgeef aan mijn vervoer vandaag de dag, maar dat levert mij op de lange termijn heel veel besparing op omdat ik meer werk kan verzetten. Vandaar dat ik ook nog van plan ben om nog heel vaak de taxi op Leiden centraal te pakken want er staan nog heel veel afspraken in mijn agenda en een taxi pakken bevalt mij heel erg goed. Het bedrijf waar ik zaken mee doe, is heel erg professioneel en dat is altijd fijn om te merken.

Dankzij DeLeeuwTaxi.nl kan ik eenvoudig de taxi op Leiden centraal pakken

Als ik de taxi op Leiden centraal wil pakken, dan hoef ik slechts even contact te leggen met DeLeeuwTaxi.nl om mijn rit goed voor te bereiden. Ik heb dit bedrijf gekozen op aanraden van een collega van mij die ook altijd gebruikmaakt van de diensten van dit bedrijf. Men gaat hier altijd zeer professioneel te werk en men is ook altijd keurig op tijd. Het is voor mij dan ook prettig om zaken te doen met dit bedrijf, omdat je namelijk altijd op hen kunt bouwen. Ik hoef nooit te wachten, de chauffeurs zijn altijd goed voorbereid en bovendien weten ze dat ik liever niet wil praten omdat ik nog werk moet doen. Het is voor mij ook heel prettig dat de auto’s altijd zeer verzorgd zijn en dat ze gewoon erg comfortabel zitten. Als ik daarom de taxi op Leiden centraal pak, dan ben ik altijd een gelukkig mens. Het is zoveel prettiger om rustig in de auto te kunnen werken, dan om in een drukke trein je stukken door te moeten lezen. Ik zou daarom iedereen de mensen van DeLeeuwTaxi.nl van harte aanbevelen.

Ik hoop nog lang met dit bedrijf te mogen reizen

Ik maak nu al geruime tijd gebruik van de diensten van dit bedrijf en dat bevalt mij heel erg goed. De service is altijd uitstekend en ik hoop daarom nog jaren met hen te kunnen blijven rijden. Kortom:

 • ik raad dit bedrijf van harte aan
 • ik word hier altijd zeer goed gereden
 • de tarieven van dit bedrijf zijn zeer aantrekkelijk

Meer weten? Kijk dan even op de site DeLeeuwTaxi.nl voor meer informatie.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Gezonde voeding op de kinderopvang

Gezonde voeding op de kinderopvang

Wat wij heel erg belangrijk vinden is dat er gezonde voeding wordt aangeboden op de kinderopvang. Wat is er nou belangrijker dan de voeding die uw kinderen naar binnen krijgen? Ten eerste is gezonde voeding op de kinderopvang gewoon goed voor het lichaam, maar daarnaast is het voor kinderen ook essentieel voor hun groei en ontwikkeling. Hierbij hoort niet alleen het lichaam, maar ook natuurlijk de hersenen. Voor kinderen is het dus nog belangrijker om gezond te eten, vooral in de eerste jaren, omdat dit een invloed heeft op onder andere hun lichamelijk en cognitieve ontwikkeling. Bovendien kan slechte voeding ervoor zorgen dat kinderen minder energie hebben, waardoor ze vatbaarder zijn voor virussen, gewoon erg moe worden of niet zich niet lekker voelen. Op zijn beurt heeft dit natuurlijk effect op de schoolcarrière van het kind. Soms kan het ook een gewoonte worden, waar de kinderen later tegenaan kunnen lopen. Een gewoonte creëren kan, daartegenover, ook bij gezonde voeding, beginnend op de kinderopvang. Daar moeten we gebruik van maken, om de kinderen gezonde eetgewoontes aan te leren zodat ze er gewend aan raken en later niet anders weten. Daarnaast levert gezonde voeding ook een bijdrage aan het intelligentieniveau van kinderen, en hier zullen ze later het meest baat bij hebben. Overigens moeten kinderen zich (meestal) gezond, fit en helder voelen wanneer ze regelmatig gezonde voeding binnen krijgen. Dit zorgt ervoor dat hun dagelijkse ritme niet wordt verpest en hierbij de ontwikkeling niet wordt verstoord, in tegenstelling tot kinderen die ongezond eten. Dus de voordelen van gezond voeding op de kinderopvang zijn onder andere:

 • Kinderen hebben energie en zijn fit voor de dag;
 • Kinderen zijn vatbaar voor heersende virussen;
 • Kinderen profiteren later van hoger intelligentieniveau.

Gezonde voeding kinderopvang; bijdrage van de ouder

Als ouder kunt u natuurlijk ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van uw kind met behulp van gezonde voeding op de kinderopvang. Bijvoorbeeld het zorgen voor een gezonde traktatie wanneer uw kind jarig is en gaat trakteren. Ook kunt u helpen door zelf vaak gezond te eten zodat u uw kind dit ziet en dit zo steeds meer gewend raakt. Daarnaast is essentieel dat kinderen veel water drinken, zodat ze onder andere genoeg vocht binnen krijgen zonder allerlei ongezonde, bewerkte sappen te drinken. Om het water drinken wat leuker te maken uw kind te stimuleren kunt u bijvoorbeeld een mooie waterfles voor uw kind te kopen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat uw kind groenten en fruit binnenkrijgt. Hierbij kunt u af en toe vragen aan uw kind wat voor soort fruit of wat soort groenten ze willen eten, als uw kind niet alles lust. Bij groenten kan het ook helpen om de groenten te mixen en er soep van te maken. Hierdoor wordt het smakelijker voor uw kind en is het ook makkelijker om het op te maken. Verder is het aan te raden tenminste 1 à 2 keer per weer vis te eten. Vis bevat omega-3, wat erg goed is voor de hersenen en voor de concentratie van uw kind.

Kinderopvang De Eyckenboom

De Eyckenboom is een kinderopvang waarbij gezond eten centraal staat. Voor gezonde voeding op de kinderopvang ben je hier dus op het juiste adres. Gezonde voeding kinderopvang is één van hun belangrijkste aspecten. Hierbij is de stimulatie en ontwikkeling van uw kind van belang. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier op de site in kinderopvangdeeyckenboom.nl; bel naar 0102230068 of stuur een mail naar info@deeikenboompjes.nl Wilt u liever persoonlijk langskomen (eerst contact) om een kijkje te nemen en/of vragen te stellen? Dat is ook mogelijk. De Eyckenboom is gevestigd op: Schermerhoek 506 2905 TW Capelle aan den IJssel.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Wij kozen voor dit prachtige klik pvc

Wij kozen voor dit prachtige klik pvc

Ons huis is vorig jaar geheel onder handen genomen. Wij hadden namelijk altijd problemen met onze oude vloer. Deze was niet stabiel en bovendien was het laminaat dat wij ooit hadden gelegd, hoog nodig aan vervanging toe. Omdat wij onze vloer altijd heel intensief gebruiken, wilden wij er graag zeker van zijn dat wij een goede vloer zouden kiezen. Wij hebben ons daarom goed laten voorlichten over de mogelijkheden die er allemaal waren op vloergebied. Wij hebben al in geen jaren een nieuwe vloer gekocht waardoor wij helemaal geen zicht meer hadden op de mogelijkheden van vandaag de dag. Wij wisten wel waar onze vloer aan moest voldoen. Wij wilden namelijk dat de vloer lang mee zou kunnen gaan, dat hij krasvast zou zijn en dat hij bovendien niet te duur zou zijn. Wij hadden namelijk een redelijk, doch niet zeer ruim budget dus het was voor ons belangrijk dat wij een verstandige keus zouden gaan maken. Wij hebben toen gekeken wat de mogelijkheden waren en al snel kwamen wij er achter dat het het beste zou zijn om klik pvc te bestellen. Wij hadden dit klik pvc gezien bij iemand die bij ons in de buurt was gaan wonen en zij was heel enthousiast over dit klik pvc. Vandaar dat het ons een goed idee leek om ook voor klik pvc te kiezen. Het is namelijk zo dat klik pvc een sterk materiaal is dat bovendien niet heel duur hoeft te zijn. Omdat wij het ook belangrijk vonden dat wij een mooie klik pvc vloer konden leggen, hebben wij gekeken waar wij allemaal klik pvc konden kopen. Wij hebben meerdere winkels bezocht, maar uiteindelijk hebben wij gevonden wat wij zochten op het internet. Wij kwamen hier namelijk terecht bij de mensen van Lab21.nl. Deze site heeft alles wat je maar kunt wensen wanneer je op zoek bent naar goede pvc vloeren. Mocht u daarom ook graag mooi klik pvc willen kopen, dan kan ik u deze site van harte aanbevelen.

Hier vonden wij klik pvc dat ook nog eens in de aanbieding was

Ons huis is heel strak ingericht en wij wilden daarom ook graag mooi strak klik pvc vinden. Wij hebben daarom gekeken naar welke mogelijkheden Lab21 te bieden had wanneer het ging over strakke vloeren. Wij zagen op een gegeven moment klik pvc dat een heel mooie industriële kleur had. Dat was heel erg mooi en wij wilden daarom ook graag meer weten over dit materiaal. Op de site stonden weliswaar een aantal specificaties, maar wij hadden er nog een aantal vragen over. Zo wisten wij bijvoorbeeld niet goed of de vloer ook krasvast was. Toen wij met een van de medewerkers van Lab21.nl spraken, kregen wij te horen dat de pvc vloer die wij op het oog hadden, ook nog eens in de aanbieding was. Dat was een heel aangename verrassing, temeer toen wij ook nog te horen kregen dat de vloer inderdaad krasvast was. Genoeg reden dus om meteen een bestelling te plaatsen.

Onze vloer werd door deskundigen gelegd

Toen wij eenmaal besloten hadden dat wij de vloer graag wilden kopen, hebben wij gevraagd of de mensen van Lab21.nl de vloer ook konden leggen. Dat was geen enkel probleem en een paar weken later was de klus al geklaard. Kortom:

 • wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer
 • onze nieuwe vloer was zeer voordelig geprijsd
 • wij kunnen weer tientallen jaren vooruit met deze vloer

Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan ook even op de site van Lab21.nl.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Wilt u microblading in Amsterdam ondergaan?

Wilt u microblading in Amsterdam ondergaan?

Voor mijn werk mag ik nooit make-up dragen. Ik werk namelijk in een ziekenhuis en daar is het vanuit hygiënisch oogpunt niet toegestaan om make-up te dragen. Dat was voor mij vroeger helemaal geen probleem, maar vandaag de dag vond ik het steeds vervelender worden om zonder make-up de deur uit te gaan. In het bijzonder omdat ik met het ouder worden een steeds doffere uitstraling krijg. Ik merkte bijvoorbeeld dat mijn wenkbrauwen steeds dunner werden waardoor ik minder expressie in mijn gezicht had. Dat wilde ik graag aanpakken en daarom ben ik gaan kijken of ik ergens iets aan mijn wenkbrauwen kon laten doen. Ik kwam toen op het idee dat microblading in Amsterdam waarschijnlijk interessant kon zijn voor mij. Wanneer je namelijk voor microblading in Amsterdam kiest, laat je je wenkbrauwen als het ware inkleuren waardoor deze een volle uitstraling krijgen. Ik heb foto’s gezien van mensen die microblading in Amsterdam hadden ondergaan en het resultaat was werkelijk heel erg goed. Genoeg reden dus om te kijken of microblading in Amsterdam ook iets voor mij was, en zo ja, waar ik microblading in Amsterdam kon ondergaan. Ik kwam toen terecht op de site van Lashesandbrows. Deze site sprak mij heel erg aan en ik was meteen onder de indruk van de resultaten die men hier neerzette. Je kunt hier namelijk ook foto’s vinden van de behandelingen die mensen ondergaan hebben. Je kunt zien dat mensen die eerst bijna geen wenkbrauwen meer hadden, na de behandeling weer heel volle wenkbrauwen hadden. Dit alles zonder dat dit een heel kunstmatige look veroorzaakte. Ik had meteen in de gaten dat dit voor mij de ideale oplossing zou zijn en ik ben daarom gaan kijken hoe ik mij hier kon laten helpen. Ik kan u zeggen dat ik niet had verwacht dat ik mij zo snel al had kunnen laten behandelen.

Ik heb microblading in Amsterdam ondergaan en het resultaat is prachtig

Toen ik even met deze kliniek belde met de vraag of ik een keer langs zou mogen komen om over microblading in Amsterdam te komen praten, was ik meteen van harte welkom. Ik kreeg te horen dat ik altijd langs mocht komen. Omdat ik de volgende dag vrij had, ben ik naar deze kliniek gegaan om meer te horen over hoe microblading in Amsterdam mij aan volle wenkbrauwen kon helpen. Ik vond het heel prettig dat je in deze kliniek heel goed wordt voorgelicht over de mogelijkheden die er zijn om je te laten behandelen. Ik heb gevraagd wat de kosten zouden zijn van microblading in Amsterdam en ik was aangenaam verrast dat deze kosten helemaal niet zo hoog waren. Dat betekende dus dat ik meteen een afspraak kon plannen om microblading in Amsterdam te ondergaan. Zo gezegd zo gedaan, ik kon de volgende week al terecht bij deze mensen en ik heb mij uitgebreid laten behandelen. Na tweeënhalf uur had ik prachtige wenkbrauwen en ik ben nog iedere dag heel erg blij met het eindresultaat. Mocht u ook mooie wenkbrauwen willen, dan raad ik u aan om contact op te nemen met deze specialisten.

Ik zie er vele jaren jonger uit

Sinds ik mijn wenkbrauwen heb laten doen, heb ik heel veel complimenten gekregen van allerlei mensen over mijn uiterlijk. Ik zie er ook echt veel jonger en frisser uit. Kortom:

 • ik ben heel tevreden over het resultaat
 • ik heb voor deze behandeling maar weinig hoeven te betalen
 • ik raad deze behandeling aan iedereen aan

Meer weten? Kijk dan even op LashesandBrows.nl voor meer informatie.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Op zoek naar een online boekhouder?<span data-ccp-props="{"201341983":0,"335559739":160,"335559740":259}"> </span>

Op zoek naar een online boekhouder? 

Als ondernemer is het erg belangrijk dat je een goed inzicht hebt in de financiële situatie van je onderneming. Het is echter ook begrijpelijk dat je niet altijd zin hebt om je continu bezig te houden met je boekhouding. Tevens is het iets dat niet erg gemakkelijk is, maar wel ontzettend belangrijk om te doen. Een online boekhouder kan dan uitkomst bieden. Zo heb ik zelf laatst ook een online boekhouder aangeschaft. 

Een betaalbare online boekhouder bij Finovion 

Onlangs ben ik een eigen bedrijf begonnen. Ik ben voor mezelf begonnen nadat het bedrijf waar ik voorheen werkzaam was, overgenomen werd door een groter bedrijf en ik samen met het grootste gedeelte van mijn collega’s helaas op straat kwam te staan. Om die reden heb ik ervoor gekozen om voor mezelf te beginnen. Ik ben een eenmanszaak begonnen waarmee ik online verschillende producten aanbied. Dit zijn allemaal natuurlijke verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen. Ik had zelf nog geen ervaring met ondernemen en er kwam een stuk meer bij kijken dan ik aanvankelijk gedacht had. Zo is boekhouding ook een ding waar ik mij niet op had voorbereid. Zo komt er een hoop papierwerk kijken bij het runnen van een eenmanszaak en van boekhouden heb ik geen kaas gegeten. Gelukkig heb ik een betaalbare online boekhouder kunnen vinden bij Finovion. Finovion is een administratiekantoor dat verschillende diensten aanbiedt: 

 • Financiële administratie 
 • Online boekhouder 
 • Factuurherkenning 
 • Salarisadministratie 
 • Belastingaangifte 
 • Financieel advies 
 • Pre-audit diensten 
 • Jaarrekeningen 
 • Managementinformatie 
 • Managementrapportage 

Voor al mijn financiële vragen kan ik dus terecht bij Finovion. Zo ook voor een online boekhouder. Ik heb echt totaal geen verstand van boekhouding, dus het is wel fijn dat ik de online boekhouder van Finovion kan gebruiken. Hun online boekhoudsoftware is niet alleen ontzettend overzichtelijk, maar ook nog eens erg gemakkelijk in gebruik. Ik kan als leek zonder enige voorkennis van of ervaring met boekhouden prima overweg met het boekhoudpakket van Finovion. Ik heb gemakkelijk alles in een overzicht staan en mijn administratie is een eitje geworden. Zo kan ik mij volledig focussen op de verkoop van mijn producten, in plaats van continu met mijn boekhouding bezig te zijn. Naast het gebruiksgemak is de online boekhoudsoftware van Finovion ook nog eens ontzettend betaalbaar. Ik kan als startende ondernemer natuurlijk niet al mijn budget gaan investeren in een online boekhouder. Gelukkig heeft Finovion speciaal voor kleine bedrijven een betaalbare basisversie van de online boekhoudsoftware. Zo kunnen ook kleinere bedrijven en startende ondernemers gebruikmaken van deze handige software voor hun boekhouding. 

Neem contact op voor meer informatie 

Met mijn onderneming gaat het inmiddels erg goed. Ik heb veel klanten en ik begin zelfs al wat winst te draaien. Dat is natuurlijk het doel van elke ondernemer. Gelukkig kan ik mij dan ook volledig focussen op de verkoop van mijn producten, daar ik mijn boekhouding gemakkelijk kan regelen via de online boekhouder van Finovion. Dit bespaart mij een hoop tijd en moeite, die ik liever in mijn producten steek. Ben jij nu ook op zoek naar een betaalbare online boekhouder voor je bedrijf of onderneming? Neem dan via https://www.finovion.nl/diensten/online-boekhouden/ contact op met Finovion voor meer informatie. Als je een startende ondernemer bent of een klein bedrijf hebt, profiteer je ook nog eens van een nog aantrekkelijkere prijs voor hun online boekhoudsoftware. Zo hoef je je dus niet meer druk te maken om je boekhouding, maar kun je alles gemakkelijk via het boekhoudpakket regelen. Het is ontzettend gemakkelijk in gebruik, ook als je nog nooit zo’n programma gebruikt hebt of ervaring hebt met het doen van je boekhouding. 

Posted by admin in Financiën en Verzekeringen
Bedrijfsruimte huren in Hengelo als stap naar de toekomst

Bedrijfsruimte huren in Hengelo als stap naar de toekomst

Veel ondernemers hebben het erover dat zij hun bedrijf willen laten groeien. In het huidige economische klimaat is het goed mogelijk om een onderneming te laten groeien. Er zijn genoeg kansen, zeker wanneer jouw bedrijf zich op de juiste markt bevindt. Maar een bedrijf verder uitbreiden, dat gaat niet zonder slag of stoot. Vaak begint het bij het aantrekken van meer mensen die eerst getraind moeten worden. Er moeten mensen komen die de planning maken, er moet administratie gedaan worden en jij moet als ondernemer bovenop de ontwikkelingen zitten. Dat is lang niet altijd even gemakkelijk. Ik spreek uit ervaring. Toen wij merkten dat ons bedrijf flink in de lift zat, besloten we om meer opdrachten aan te nemen. We kwamen er toen al snel achter dat onze locatie in Amsterdam helemaal niet handig was vanuit logistiek oogpunt. Sterker nog, de locatie middenin de hoofdstad zorgde voor een enorm struikelblok. Daarom kozen we voor een bedrijfsruimte huren in Hengelo. Het grootste deel van onze klanten zit namelijk in het oosten van het land en ook in Duitsland hebben we veel afzet. Een bedrijfsruimte huren in Hengelo was een logische keuze, maar erg makkelijk ging het niet.

Het vinden een optie bij een bedrijfsruimte huren in Hengelo

Toen we kozen voor een bedrijfsruimte huren in Hengelo zijn we eerst op zoek gegaan op de particuliere markt en buiten makelaars om. Dat was geen succes:

 • Onduidelijkheid over de prijzen en termijnen;
 • Geen helder contract;
 • Veel objecten die al verhuurd bleken te zijn.

Omdat een bedrijfsruimte huren in Hengelo onderhand bijzonder veel haast gekregen had, hebben we besloten om toch eens te kijken bij de aanbieders die het professioneel aanpakken. We kwamen uit bij De Bedrijfsmakelaar (https://www.debedrijfsmakelaar.nl/alles/hengelo/alle_panden_in_hengelo.html#sthash.18cgts5f.stLcpE0s.dpbs) waar we direct een groot aantal objecten op de website vonden, mét prijzen en duidelijke foto’s. Dan wordt een bedrijfsruimte huren in Hengelo wel heel erg makkelijk gemaakt natuurlijk. We legden contact met de mensen achter de website en kwamen al snel een aantal objecten tegen die ons bijzonder aanstonden. Een bedrijfsruimte huren in Hengelo bleek achteraf gezien het makkelijke deel van de uitbreiding. Het vinden van mensen was een compleet ander verhaal. Vooral competente mensen was even een punt, totdat we besloten om zelf een oproep te plaatsen in de lokale krant. Het inwerken van deze mensen ging overigens relatief snel, de mensen in Amsterdam hebben doorgaans veel meer tijd nodig.

Is het een goede stap geweest?

Een bedrijfsruimte huren in Hengelo is een goede stap geweest voor ons bedrijf. Het kost ons € 1500 per maand, maar dankzij de betere ligging en bereikbaarheid zijn de besparingen vele malen hoger dan de kosten die we maandelijks maken. Ook het inhuren van nieuwe krachten voor de locatie in Hengelo heeft bijgedragen aan het succes. Door te werken met nieuwe mensen hebben we nieuwe feedback gekregen en hebben we bepaalde processen aan kunnen passen waardoor we beter kunnen werken. We weten niet zeker of we nog een bedrijfsruimte huren in Hengelo of dat we een derde locatie buiten Hengelo willen hebben. We hebben namelijk ook een aantal leuke opties in Groningen gezien bij De Bedrijfsmakelaar. De kosten in Groningen zijn aanzienlijk hoger, maar de mogelijkheden die we dan in het noorden van Nederland hebben, die kunnen ervoor zorgen dat we nog verder kunnen groeien. Eerst moeten we er echter nog voor zorgen dat we de situatie in Hengelo beter op orde krijgen zodat we daar niet meer elke dag moeten zijn om mensen aan te sturen, maar dat is een kwestie van tijd.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Heeft u hulp nodig bij uw facturatie?  

Heeft u hulp nodig bij uw facturatie?  

Bent u ZZP’er of hebt u een kleine onderneming? Heeft u hulp nodig bij de uw facturatie? Het is begrijpelijk dat u, wanneer u zelfstandige bent of een klein bedrijf hebt, u liever met andere dingen bezighoudt dan uw facturatie. Indien dit het geval is, kunt u gebruikmaken van de oplossingen die Faktum Factuur voor u te bieden heeft. Faktum Factuur is facturatie software die speciaal ontwikkeld is voor kleine bedrijven en ZZP’ers. 

Faktum Factuur maakt de facturatie voor kleine bedrijven en ZZP’ers een stuk eenvoudiger 

Als u dus op zoek bent naar facturatie software, dan bent u bij Faktum Factuur aan het juiste adres. Faktum Factuur zorgt ervoor dat uw facturatie en uw boekhouding gemakkelijk en overzichtelijk bij te houden zijn. Zo bespaart u een hoop tijd, die u vervolgens weer in andere belangrijke taken voor uw onderneming kunt steken. Het is namelijk erg begrijpelijk als u als ondernemer wel iets anders aan uw hoofd heeft dan uw boekhouding. Helaas is het een onderdeel van het ondernemen dat er toch echt bij hoort. Wanneer u een product of een dienst levert, dan hoort facturatie daar nu ook eenmaal bij. Met Faktum Factuur wordt dat echter een stuk eenvoudiger en bent u er lang niet zoveel tijd aan kwijt als wanneer u het met de hand of via een programma als Excel zou doen. Met Faktum Factuur kunt u namelijk gemakkelijk voor uw onderneming: 

 • Professionele facturen maken en beheren 
 • Offertes opstellen 
 • Pakbonnen verzenden 
 • Orderbevestigingen aanmaken 
 • Herinneringen versturen 
 • E-mailfacturen versturen 

Er zijn dus genoeg functies binnen Faktum Factuur die u kunnen helpen de facturatie van uw onderneming te realiseren. Daarnaast zitten er verschillende sjablonen in het programme die u kunt gebruiken om snel een layout aan te maken. U hoeft dan enkel nog uw gegevens aan te vullen en uw eigen logo te gebruiken. Daarnaast biedt Faktum Factuur ook de mogelijkheid tot klantbeheer. U kunt dan uw contacten vanuit Outlook direct importeren zodat u via het klantbeheersysteem van Faktum Factuur een overzicht hebt. Tevens heeft Faktum Factuur ook een ingebouwd productbeheersysteem. Naast uw klanten en contacten kunt u dus ook al uw producten en diensten via Faktum Factuur beheren. Alle bestanden die u gebruikt, zijn ook gemakkelijk te importeren en te exporteren via Faktum Factuur. Ook is alles gemakkelijk om te zetten naar Pdf-formaat voor het geval u bijvoorbeeld iets via de mail dient te versturen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de instellingen aanpassen binnen Faktum Factuur. Zo kunt u bijvoorbeeld de btw-specificaties configureren of zelf uw eigen waarden toevoegen en gebruiken. Tevens wordt Faktum Factuur voorzien van automatische software updates waarmee de functionaliteiten en prestaties continu verbeterd worden. Ook maakt Faktum Factuur voortdurend automatische back-ups van al uw gegevens, zodat er niets verloren gaat wanneer er bijvoorbeeld iets mis gaat met uw opslag. 

Vraag een gratis proefversie aan 

Als u ook hulp nodig hebt bij uw facturatie, maak dan gebruik van Faktum Factuur. Faktum Factuur zorgt er niet alleen voor dat u al uw administratie op een centrale plaats hebt waar u alles gemakkelijk vanaf een centrale plek kunt beheren om u tijd te besparen, maar is daarnaast ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk. Bezoek https://www.faktumfactuur.nl/facturatie/ voor meer informatie over de factuursoftware. Als u interesse hebt in de factuursoftware kunt u via https://www.faktumfactuur.nl/ een gratis proefversie downloaden. Daarnaast kunt u op de site ook verschillende video tutorials vinden die u meer uitleg geven over Faktum Factuur en tips over hoe u de software gemakkelijk kunt gebruiken. Als u nog vragen hebt, dan kunt u gratis via de mail of telefonisch contact opnemen. Lees meer…

Posted by admin in Financiën en Verzekeringen
Kies voor camera beveiliging in Den Haag

Kies voor camera beveiliging in Den Haag

Kies voor camera beveiliging in Den HaagWil jij je graag zo veilig mogelijk voelen in je huis? Dan zijn er natuurlijk uiteenlopende mogelijkheden waarvoor je kunt kiezen op dit gebied. Je bent hiervoor aan het juiste adres bij het bedrijf PC van der Peet. Hier kun je onder andere terecht voor:

 • Camerasystemen
 • Elektra
 • Intercom

Wil jij graag kiezen voor camera beveiliging in Den Haag? Dan kun je hierover natuurlijk meer informatie vinden op de website van het bedrijf PC van der Peet. Het is echter zeker geen verkeerd idee om ook eens direct contact op te nemen met het bedrijf. De medewerkers begrijpen natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het voor jou is om de juiste keuze te kunnen maken op het gebied van camera beveiliging in Den Haag. Zij bespreken dan ook graag met jou wat de opties op dit gebied nu precies zijn en wat er in uw specifieke situatie nu het beste van toepassing zal zijn. Het vinden van de juiste oplossing zal dankzij dit bedrijf absoluut geen enkel probleem zijn en we kunnen je dan ook absoluut aanraden om hierover vandaag nog contact op te nemen.

Meer weten over de camera beveiliging in Den Haag

Wat kunnen ze bij dit bedrijf nu precies voor je doen wanneer het aankomt op de camera beveiliging in Den Haag? Er zijn zoveel opties op dit gebied dat je er beter voor kunt kiezen om zelf eens een kijkje te nemen op de website http://www.pcvanderpeet.nl/. Het vinden van de beste oplossing op dit gebied gebeurt natuurlijk samen met de medewerkers van dit bedrijf. Maar misschien heb jij ook wel speciale wensen op dit gebied en daar wordt natuurlijk naar geluisterd. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je goed voelt bij de keuze die je op dit gebied maakt. Voor een uitstekende camera beveiliging in Den Haag is het natuurlijk belangrijk dat de medewerkers weten waar je naar op zoek bent en hoe jouw huis nu het beste beveiligd kan worden. Het is dus slim om hiervoor een afspraak te maken en zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er nu allemaal mogelijk is op dit gebied. Met de camera beveiliging in Den Haag kun jij er natuurlijk vanuit gaan dat je huis een stuk veiliger aan zal voelen. Natuurlijk zijn er ook een hoop andere dingen die je op dit gebied kunt doen.

 

Een veiliger huis

Van het hebben van de juiste sloten tot het laten installeren van camera beveiliging in Den Haag, er zijn tal van opties waar jij voor kunt kiezen. Bij PC van der Peet kunnen ze je alles vertellen over de camera beveiliging in Den Haag en hoe jij dit het beste op kunt zetten. Wil je hier dus graag meer over weten? Kijk dan eens op de website of neem simpelweg contact op met het bedrijf. Je kunt er zelfs voor kiezen om eens langs te komen en op die manier de verschillende mogelijkheden te bespreken. Zij staan hier altijd voor je klaar om samen met jou de juiste opties te bespreken. Het is belangrijk om je goed te voelen in je huis. Wanneer je bijvoorbeeld in een buurt woont waar er veel dingen gebeuren, dan is het wel zo fijn om de juiste keuzes op dit gebied te kunnen maken. Kies er dus vandaag nog voor om je hierover te laten informeren en op die manier een goede keuze op het gebied van camera beveiliging in Den Haag te kunnen maken. De medewerkers staan voor je klaar!

Posted by admin in Beveiliging en Bewaking
Hoe word ik een perfecte vertaler naar Duits?

Hoe word ik een perfecte vertaler naar Duits?

Een vertaler naar Duits zijn, gaat niet alleen over het aantal kwalificaties dat je hebt. Als je de kost verdient als vertaler naar Duits, weet je dat het vervangen van het ene woord door een ander niet is wat de vertaling inhoudt. Er zijn veel vaardigheden die elke vertaler naar Duits zou moeten hebben, inclusief het vermogen om de bredere context te begrijpen en betekenis te creëren in de doeltaal. Vertaler zijn is een uitdagende baan en vereist veel talent, studeren en hard werken om het onder de knie te krijgen. De meeste talen leven en veranderen terwijl onze wereld evolueert. Vertalers moeten hun vaardigheden permanent ontwikkelen en verbonden blijven met ten minste twee verschillende culturen. Als dat niet genoeg voor je was, bekijk dan de volgende zeven belangrijke vaardigheden die elke vertaler naar Duits zou moeten hebben:

 • luisteren
 • schrijven
 • culturele intelligentie
 • minstens een specialisatie
 • observatie
 • computervaardigheden
 • tijdsbeheer

De schrijfvaardigheid van een vertaler naar Duits

De schrijfvaardigheid in zowel je moedertaal als de doeltaal zijn erg belangrijk. Veel mensen zeggen dat een goede schrijver een talent is, geen vaardigheid, maar dat is niet helemaal waar. Je kunt leren om schrijver te worden, net zoals je dat kunt met om het even welk ander beroep. En zelfs als je een natuurlijke talent bent, moet je nog steeds studeren om je grammatica en spelling te perfectioneren. Als je ambities hebt om vertaler naar Duits te worden, volg dan schrijflessen, lees technische boeken, volg online cursussen en blijf op de hoogte van veranderingen in de grammatica en spelling. Moderne talen evolueren voortdurend en breiden hun vocabulaire uit, dus zorg ervoor dat je altijd up-to-date bent. Zich kunnen aanpassen aan deze veranderingen is van vitaal belang bij het produceren van vertalingen van hoge kwaliteit. Ook lezen kan je helpen om je schrijfvaardigheden te verbeteren. Probeer dus minstens één boek per maand te lezen in elke taal waarmee je werkt. Het lijkt misschien veel als je al hard werkt! Maar dankzij moderne technologie kun je je e-book bij je dragen en lezen wanneer je maar wilt.

Werken vanuit huis

De meeste vertalers werken vanuit huis of nemen individuele projecten als freelancers, dus het leren organiseren van je werktijden is een must. Tijd is geld, dus je moet leren om een ​​consistent werkschema te houden. Probeer een werkruimte in je huis te organiseren en beperk afleiding tijdens je werk – inclusief je 10-15 minuten durende Facebook-pauze. Er zijn veel apps die je kunt downloaden om je te helpen je tijd beter in te delen, dus bekijk het internet om de beste voor jou te vinden. Je hebt veel tijd en oefening nodig om een ​​goede vertaler naar Duits te worden. Maar als je bovenstaande zeven vaardigheden beheerst, zul je een geweldige vertaler worden! Leer jezelf objectief te evalueren en ga er nooit vanuit dat je niets meer te leren hebt. Dit is een uitdagende baan, waarbij je van stijl moet veranderen en jezelf opnieuw uitvindt bijna elke keer dat je een nieuw project start. Maar het levert ook veel voldoening op wanneer je positieve feedback ontvangt van je klanten en terugkerende bedrijven. Robert Theodoor van Veentekst is zo’n vertaler naar Duits van wie je veel kunt leren. Met zijn jarenlange ervaring is hij de beste in het leveren van teksten vertaald naar het Duits en het Engels. Zijn specialisatie is wetenschapsjournalistiek. Wil je graag beroep doen op zijn expertise als vertaler naar Duits, dan kun je hem vrijblijvend contacteren via de website veen-tekst.nl. Veentekst staat bekend om foutloze vertalingen en het respecteren van deadlines.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Load more