Regel de exclusieve villabouw met behulp van ervaren experts

Regel de exclusieve villabouw met behulp van ervaren experts

Als je een paar sokken koopt, dan kies je soms voor de wat goedkopere optie. Je hebt in principe de keuze om hele dure exclusieve sokken te kopen, maar aangezien het slechts sokken zijn en je er verder niet mee sport of wandelt, kun je net zo goed de goedkopere kopen. Dit is zowel het geval als je heel veel te besteden hebt als wanneer je krap bij kas zit. Maar bij exclusieve villabouw is dit natuurlijk heel anders en daar zijn verschillende redenen voor. Allereerst ga je niet zomaar even naar de winkel voor exclusieve villabouw. Dit is iets waar je wellicht je hele leven al naar toe hebt gewerkt via het opklimmen van de carrièreladder tot en met het stichten van een gezin. Alles valt op en duur op zijn plaats en op dat moment is het eindelijk mogelijk om te kiezen voor exclusieve villabouw. Wat dat betreft is exclusieve villabouw niet voor iedereen weggelegd en zeker een unieke optie binnen het kader van een mensenleven. Dat brengt dan ook meteen een tweede reden met zich mee waarom je niet zonder meer even de goedkoopste optie selecteert. Omdat het juist zo uniek is en omdat de uiteindelijke villa daarom ook een wezenlijk onderdeel gaat vormen van je leven, kun je niet zonder meer even een snelle keuze maken. De sokken van hierboven draag je een tijdje en na verloop van tijd gooi je ze weg. Tevens worden sokken al snel onzichtbaar in de zin dat je er geen erg in hebt. Je trekt ze aan en zolang je voeten niet koud worden of gaan zweten vergeet je de sokken. Zo is dat ook het geval met vele andere artikelen. Een villa is een woning waar jij met je gezin in gaat wonen. De villa reflecteert je smaak en persoonlijkheid. Een villa is een investering waar je waarschijnlijk de rest van je leven van gaat genieten én de villa is de kers op de slagroom die je verdient na een leven lang studeren, werken, geld verdienen en succes bereiken. Vanwege al dit soort van redenen is het dus zo dat je eerder kijkt naar de optimale uitkomst, dan naar een paar euro meer of minder. Als je immers in staat bent om te kiezen voor exclusieve villabouw, dan heb je ook de financiën om de exclusieve villabouw optimaal te realiseren en dat betekent dat je altijd kiest voor kwaliteit. En om die kwaliteit van de exclusieve villabouw te waarborgen doe je er goed aan om te kiezen voor professionele begeleiding.

Zorg ervoor dat alles goed verloopt tijdens de exclusieve villabouw

Als je kiest voor bouwbedrijf Vroom, dan weet je eigenlijk zeker dat je op een vrij ontspannende manier kunt gaan genieten van het hele proces rondom de exclusieve villabouw. Er komt namelijk nogal wat bij kijken als je een villa wilt laten bouwen. Je hebt te maken met verschillende instanties en die moeten allemaal goed met elkaar communiceren. Vroom is als het ware de deken die je over al die instanties heen legt als verbindende factor. Vroom regelt namelijk alles met behulp van verschillende experts zoals:

 • Architecten
 • Ingenieurs
 • Projectmanagers
 • Vakmensen

Tevens zal Vroom bijvoorbeeld ook de juiste vergunningen aanvragen bij de gemeente en eventueel de inrichting van het interieur regelen. Dat maakt het hele proces rondom de exclusieve villabouw voor jou natuurlijk extra comfortabel.

Kijk op vroombouw.nl voor meer informatie

Wil je eerst iets meer weten over Vroom en de verschillende diensten van Vroom, dan kun je uiteraard altijd even een kijkje nemen op de site van vroombouw.nl.

Posted by admin in Woning en Tuin
Autoschade Delden kon wel helpen tegen een goede prijs

Autoschade Delden kon wel helpen tegen een goede prijs

Nog geen twee jaar geleden kreeg ik het eindelijk voor elkaar. Ik kon een Volvo Amazon overnemen tegen een goede prijs. Het nadeel was wel dat de auto behoorlijk wat aandacht nodig had. De lak was zo goed als vergaan, er waren duidelijke problemen met de motor en daarnaast zag het interieur van de auto er meer dan beroerd uit. De auto was veel gebruikt, maar toen er problemen met de accu waren zette de eigenaar de auto achter de schuur. Daar heeft die meer dan 10 jaar gestaan, totdat ik de auto zag tijdens mijn rondreis door Zweden. Ik besloot om de eigenaar een leuk bedrag te bieden en kon de auto direct meenemen (ik vraag me af of hij nog wel wist dat hij een Amazon had staan). Het vinden van de onderdelen was op zich al een uitdaging, maar toen de motor eenmaal weer liep, toen kon ik mijn geluk niet op. Totdat ik erachter kwam dat de originele lak van de auto niet meer te verkrijgen is. De kleur wordt niet meer gebruikt. Ik heb een dag of twee lopen bellen naar bedrijven, die me allemaal vertelden dat ik gewoon een andere kleur moest gebruiken. Ja, mooi niet dus. Tot ik Autoschade Delden sprak.

Autoschade Delden, meer dan verzekeringswerk

Een vriend van me wees me op de website van Autoschade Delden (autoschadenijland.nl) oftewel Autoschade Nijland. Ik belde hen op en vroeg of zij ook werkten aan projecten waarbij niet eerst een ongeluk gebeurd was. Er werd gelachen en er werd me verzekerd dat er professionals aan het werk waren die geen werk uit de weg gingen. Zeker niet toen ik vertelde dat het een Volvo Amazon was waarbij ik hulp nodig had. Ik kon direct langskomen! Autoschade Delden keek naar de schade aan de lak en een van de mannen wist direct hoe hij aan de goede kleur kon komen. Ook kreeg ik goede tips mee voor het vervangen van het interieur – er kon zelfs geholpen worden met het vinden van de laatste onderdelen die ik nodig had voor mijn eigen Volvo Amazon. Autoschade Delden heeft de lak van mijn Amazon op een geweldige manier gefikst en heeft zelfs een heel aantal deuken uit de auto weten te halen zonder enige schade. Het interieur heb ik toch maar zelf vervangen, maar daarbij heb ik wel gebruik gemaakt van de tips die ik heb gekregen van de mensen van Autoschade Delden, die me meer dan geweldig geholpen hebben bij het restaureren van de wagen. Het leukste: een van de experts vroeg me of hij een ritje mocht maken in de auto omdat dat altijd al een droom van hem geweest was.

Op pad met mijn Amazon

Het viel me op dat niet veel mensen in Nederland de klassieker Volvo Amazon kennen. En dat zorgt ervoor dat veel mensen toch even om moeten kijken wanneer ik voorbijrijd na de hulp van Autoschade Delden. Ik heb alle extra accessoires van de auto afgehaald zodat het originele model weer in oude staat teruggebracht is. Momenteel twijfel ik nog een beetje of ik de auto wil houden:

 • voor shows en meer,
 • of dat ik probeer om de auto voor een leuke prijs te verkopen.

Niet dat ik graag winst wil maken op de auto, maar nu ik de Volvo Amazon eens gedaan heb, wil ik eigenlijk op zoek naar het volgende project om te zien of het me nog een keer lukt. En als ik tegen problemen aanloop, dan weet ik nu al dat ik gewoon terecht kan bij de mensen van Autoschade Delden!

Posted by admin in Auto's en Motoren
Archiefkasten aangeschaft voor onze stichting

Archiefkasten aangeschaft voor onze stichting

Wij zijn onlangs verhuisd met onze stichting naar een groter pand en daarbij moesten we meer plek hebben om ons archief in op te slaan. We hebben ervoor gekozen om gebruikt kantoormeubilair aan te schaffen via Albeka Kantoor- en Bedrijfsinrichting, omdat wij van mening zijn dat gebruikt kantoormeubilair niet alleen voordelig is, maar ook nog eens bijdraag aan een beter milieu, een kleinere afvalberg en het past goed bij onze missie en visie als stichting.

Archiefkasten in verschillende vormen en maten

De keuze aan archiefkasten op albeka.nl is behoorlijk ruim. Je kunt hier kiezen voor:

 • Roldeurkasten
 • Draaideurkasten
 • Schuifdeurkasten
 • Brand- en braakkasten
 • Hangmapkasten
 • Tekenladekasten

Dit zijn allemaal gebruikte archiefkasten die van goede kwaliteit zijn en heel goed dienst kunnen doen binnen een organisatie als de onze. We zijn inmiddels met aardig wat personeelsleden, nog veel meer vrijwilligers en daarmee werken we ook nog eens aan een groot aantal projecten. Ondanks dat veel zaken tegenwoordig online gebeuren, hebben we enorm veel documenten die ook op papier bewaard moeten worden. Zowel financiële documenten waarvoor we verschillende soorten archiefkasten hebben aangeschaft, maar ook projecten met informatie over locaties, over mensen, over bepaalde onderdelen van projecten. Voor het één is een hangmap handiger en voor het ander is een ordner handiger die weer in één van de gewone archiefkasten kunnen worden opgeslagen. We hebben daarbij een aantal archiefkasten uitgekozen met schuifdeurkasten, gewoon omdat we die mooi vonden. Ondanks dat je voor gebruikt kantoormeubilair kiest hoeft dat nog niet te betekenen dat je concessies hoeft te doen in het uiterlijk van de archiefkasten. We vinden een prettige en opgeruimde werkruimte net zo belangrijk en daarom is het erg fijn dat we mensen met verschillende expertisen hebben kunnen laten kiezen in de kasten die ze wilde hebben. Onze HR mensen en vrijwilligersbegeleiders houden ervan om met hangmappen te werken, dat was prima te doen. De grafische vormgevers die graag ook het geprinte werk van bijvoorbeeld posters en affiches willen bewaren hebben voor de tekenladekasten gekozen. Albeka Kantoor- en Bedrijfsinrichting heeft erg veel keuze en we hebben daarmee precies de archiefkasten gevonden die we wilden hebben voor de locaties in ons pand waar deze nodig waren. Uiteraard hebben we ook een grote archiefruimte waar we een aantal archiefkasten van hetzelfde formaat hebben kunnen plaatsen, omdat als centraal archief te gebruiken. Dat is fantastisch, want nu hebben we een vrij open kantoor kunnen realiseren met een minimaal aantal archiefkasten en waardoor we beter met elkaar in verbinding kunnen staan. Dat werkt heerlijk, daar zijn we erg blij mee.

Het interieuradvies van Albeka

Waar we ook heel erg blij mee zijn geweest is het interieuradvies dat Albeka ons heeft gegeven. We hebben contact opgenomen met deze organisatie over de keuze en de levering van de archiefkasten en dat was natuurlijk al heel erg prettig. We raakte echter aan de praat en wij vertelde daarbij dat we net ons nieuwe kantoorpand aan het inrichten waren en dat we hier nog een beetje zoekend waren in wat we precies voor inrichting en uitstraling wilde hebben. Dat we de kasten nodig hadden was voor ons al wel duidelijk, maar je moet ook over de rest van de aankleding nadenken. Toen werd verteld dat Albeka Kantoor- en Bedrijfsinrichting ook interieuradvies geeft en hiervoor zelfs een eigen styliste in dienst heeft. We hebben gebruik gemaakt van deze dienstverlening voor de inrichting van ons kantoor en dat heeft ons enorm geholpen met het bepalen van diverse stijlelementen en het vinden van een perfecte balans tussen werken en plezier hebben in het werk wat je doet. We werken vanuit ons hart voor ons goede doel en dat mag ons kantoor uitstralen.

Posted by admin in Webwinkels en Webshops
Wij zijn specialist op het gebied van cavitatie

Wij zijn specialist op het gebied van cavitatie

Mocht u last hebben van overgewicht en daar graag iets aan willen doen, dan kunt u bij ons terecht voor professionele cavitatie. Het is namelijk zo dat wanneer wij voor u aan de slag gaan, u daar altijd veel resultaat van zult merken. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Hier kunt u eenvoudig bekijken wat de vele mogelijkheden zijn die wij u allemaal te bieden hebben. Veel mensen die bij ons kwamen kijken om te zien of wij hen konden helpen met cavitatie, hebben uiteindelijk bij ons een behandeling ondergaan. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen spreken. Wij staan altijd voor u klaar om u van meer tekst en uitleg te voorzien en wij doen er ook alles aan om u zo snel mogelijk met de cavitatie te kunnen laten beginnen. Wij hebben namelijk geen wachtlijsten waardoor wij u kunnen garanderen dat wij u snel kunnen behandelen. Wij nodigen u daarom ook uit om vandaag nog even een afspraak met ons in te plannen. Wij doen er altijd alles aan om u zo goed mogelijk voor te lichten en vandaar dat wij u altijd eerst een keer willen spreken voordat wij aan de behandeling beginnen. U zult merken dat wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en vandaar dat wij u altijd goed zullen inleiden in de wereld van cavitatie. Wanneer u vervolgens graag cavitatie wilt ondergaan, zullen wij een afspraak met u inplannen zodat u weet wanneer u weer naar ons toe mag komen. Wij gaan dan met u aan de slag en u zult merken dat u hier al heel snel resultaat van zult zien. Aarzel daarom niet langer meer en kom een keer naar onze site om te kijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. 

Wij bieden u voordelige cavitatie

Waarom zou u heel veel moeite doen om van de nodige kilo’s af te komen wanneer wij u heel goed kunnen helpen zonder dat u daar heel veel moeite voor hoeft te doen? Wij zijn namelijk gespecialiseerd in cavitatie en wij nodigen u graag uit om een afspraak bij ons te maken om cavitatie te ondergaan. Veel mensen hebben bij ons reeds cavitatie ondergaan en de reacties die wij hier op hebben mogen ontvangen, waren altijd uitermate lovend. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen zodat u alvast een beetje een indruk kunt krijgen van de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Mocht u nog vragen hebben over de cavitatie nadat u onze site heeft gelezen, dan kunt u deze vragen altijd even aan ons stellen. Een van onze mensen staat namelijk altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u weet waar u aan begint. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en ook hoeft u zich niet onnodig druk te maken. Wij hopen u daarom ook snel een keer te mogen spreken.

U kunt een eerste afspraak inplannen via onze site

Wanneer u graag een keer door ons geholpen wilt worden, kunt u altijd een keer naar onze site komen kijken. Hier kunt u alles lezen over onze mogelijkheden. Kortom:

 • wij staan voor u klaar om u te helpen
 • wij doen er alles aan om u voor een goede prijs te helpen
 • wij zorgen er graag voor dat u snel bij ons terecht kunt
 • nagelstudioMargriet 

Kijk snel op onze site NagelstudioMargriet.nl.

Posted by admin in Creatief en Decoratief
Een bijzondere kunstenaar in Roosendaal

Een bijzondere kunstenaar in Roosendaal

De finesse van het werk van Antoinette-Art, kunstenaar in Roosendaal, is verfijnd en uit het leven gegrepen. Met ruw materiaal, puur van origine en rauw in vorm, maakt deze kunstenaar in Roosendaal exclusieve kunstwerken die raken. Als kunstenaar is Antoinette, drijvende kracht achter Antoinette-Art, begenadigd met een talent om diverse materialen samen te brengen en unieke kunst te creëren die altijd teruggrijpen op het leven. Dit is haar grootste inspiratiebron en dat vindt men overal terug in het werk. Daarbij maakt zij onder andere gebruik van:

 • Glas
 • Leer
 • Wol
 • Jute
 • Bijenwas
 • Plastic
 • Olieverf

Eigenlijk alles wat onconventioneel is en deze kunstenaar in Roosendaal inspireert wordt verwerkt in de kunstwerken. Hier vloeien prachtige objecten uit voort, die aanzetten tot denken. Tot het benaderen van de kunst vanuit de ziel en die een bepaalde mate van ontroering teweeg brengt bij de aanschouwer. De werken van deze kunstenaar in Roosendaal moet door een breed publiek worden ervaren. Niet voor niets is de kunst van Antoinette ook al door bedrijven en instellingen aangeschaft, omdat het uitermate geschikt is voor plaatsing in de openbare ruimte.

Exposities van deze kunstenaar in Roosendaal

Het werk tonen aan publiek is voor elke kunstenaar een spannende aangelegenheid, waarbij het steeds weer een mooi moment is om vol trots de kunst aan een nieuw publiek te kunnen tonen. Als kunstenaar in Roosendaal is het heel belangrijk om je ook buiten de grenzen van je eigen woonplaats te profileren en hierbij overschrijdt Antoinette-Art ook de Nederlandse grenzen, waarbij haar werk in galeries buiten Nederland wordt getoond. Het visueel spektakel kan hiermee op internationaal niveau worden beleefd door publiek uit verschillende culturen. Voor Antoinette-Art is het interessant om te ervaren hoe deze mensen weer op haar werk reageren. Als kunstenaar in Roosendaal is het dan ook zeer bijzonder om zo breed het werk te kunnen tonen.

De kunst blijft bij de basis

Zoals Antoinette op www.antoinette-art.eu schrijft blijft ze met haar werk bij de basis, bij de mens en bij het leven. De materialen die spreken en ervoor zorgen dat de inspiratie voortvloeit in de werken die zij als kunstenaar in Roosendaal creëert. De dynamiek in het werk wordt veroorzaakt door de combinatie van disciplines, waarbij de materialen die gecombineerd worden een eenheid kunnen vormen die zelfs Antoinette als kunstenaar kunnen verrassen. Haar leergierigheid is mede oorzaak van haar drive om door te blijven gaan en steeds weer grenzen op te zoeken. De prikkeling van zintuigen en het menselijk brein zijn voor haar erg belangrijk. Het maakt daarbij niet uit of ze werkt aan een pentekening, een schilderij of aan een sculptuur. Haar werk is altijd in beweging en is een werk er klaar voor om kennis te maken met de buitenwereld, dan is er in haar woonplaats een doorlopende expositie met het werk van deze kunstenaar in Roosendaal. Hier kan het publiek niet alleen kennismaken met het nieuwste werk van de hand van Antoinette, maar ook een eigen kunstwerk aanschaffen. Het is natuurlijk prachtig om een uniek kunstwerk van een kunstenaar uit Roosendaal zelf in huis te hebben, of wellicht op kantoor of een andere bijzondere ruimte. Het werk komt door de veelzijdigheid aan vormen en materialen op veel plekken goed tot zijn recht en is daarmee zeer speciaal. Wij hopen dat Antoinette, onder de noemer Antoinette-Art, nog zeer lang actief zal blijven als kunstenaar in Roosendaal. Haar werk brengt ons in vervoering en draagt bij aan de schoonheid die te vinden is in deze woonplaats en gemeenschap. Daarmee raakt haar werk over het leven ook het leven van de aanschouwer en dat is, waar het in onze ogen met kunst om te doen is.

Posted by admin in Creatief en Decoratief
Beelden van steen van de hand van Fieke de Roij

Beelden van steen van de hand van Fieke de Roij

Sculpturen en beelden zijn kunstwerken die in open ruimtes een eigen leven krijgen. We kijken daarom altijd met frisse ogen naar de werken van diverse kunstenaars en deze keer benaderen we de beelden van steen die worden gemaakt door kunstenares Fieke de Roij. Als beeldhouwer kiest Fieke de Roij specifiek voor steen, omdat het materiaal veel mogelijkheden biedt en bestendig is voor vele invloeden van buitenaf. De beelden van steen die van haar hand komen kunnen daardoor zowel binnen in huis of elke andere willekeurige binnenruimte worden geplaatst, maar veelal zijn haar werken ook zeer toepasbaar in de open buitenlucht. Daarbij laat Fieke zich inspireren door diverse vormen en technieken, om steeds weer unieke beelden van steen te kunnen creëren. Tevens biedt Fieke cursussen aan in haar atelier om mensen te leren beeldhouwen en zelf beelden van steen te creëren. Wij nemen u mee op reis door de beelden van steen die in de collectie zichtbaar zijn op werkeninsteen.nl, de website die gelinkt is aan Werk in Steen, wat de naam van het bedrijf en het beeldhouwatelier van Fieke de Roij is.

De collectie beelden van steen

Wanneer we de collectie met werken van Werk in Steen bekijken kan een selectie worden gemaakt in:

 • Beelden voor binnen
 • Beelden voor binnen en buiten
 • Beelden onder de 1000 euro
 • Beelden die reeds verkocht zijn
 • Beelden die speciaal ‘in the spotlight’ worden gezet

Het is mooi om hier de contrasten tussen de beelden direct zichtbaar te hebben. Elk beeld staat direct vermeld meet titel en aankoopprijs en wanneer men op de afbeelding bij het beeld klikt, worden meerdere afbeeldingen zichtbaar, samen met de vermelding van het soort materiaal en de afmetingen van het beeld. Door middel van de ‘koop dit beeld’-link komt u direct op een pagina om de aankoop te organiseren via een formulier op de website en hierbij staat direct vermeld dat bezorging bij een aankoop boven de 1000 euro in Nederland gratis is, dat de betaling middels een factuur is, de prijzen inclusief btw zijn en dat een beeld ook tot 14 dagen op zicht kan worden gehouden. Meer informatie hierover vindt u uiteraard op de website werkeninsteen.nl. Terug naar de collectie met beelden van steen. Het is leuk om te kunnen zien wat mensen eerder al aan beelden hebben aangeschaft en hier zijn prachtige werken te bezichtigen, waarvan heel goed duidelijk is waarom deze nu al verkocht zijn. Dit neemt echter niet weg dat de beelden van steen voor binnen en buiten die nog wel te koop zijn om die reden nog niet zijn verkocht. Fieke de Roij creëert regelmatig nieuw werk en biedt dit aan op deze website. Het loont dus zeker de moeite om regelmatig terug te komen en te ontdekken welke werken in steen nieuw zijn in de collectie. Een dichtere blik op de beelden van steen leert ons dat bij diverse werken ook vermeld staat waar de steen of stenen die gebruikt zijn in het werk oorspronkelijk vandaan komen. Bijvoorbeeld het werk Wabi-Sabi is gecombineerd uit een blauwe steen uit de Franse Vogezen en een kiezel uit Denemarken. Met dit soort informatie gaat een kunstwerk natuurlijk nog meer leven.

De verschillende vormen van Werk in Steen

De beelden van steen lopen zeer uiteen in vormen en formaten. Het is daarbij duidelijk dat de steen zelf ook een bron van inspiratie kan zijn en dat Fieke als kunstenares zich ook laat inspireren door combinaties en uitdagingen zoekt in vormen die in eerste opzicht misschien onmogelijk lijken. Dit maakt de beelden van Fieke unieke en bijzondere objecten en Fieke als kunstenares zeer interessant om te blijven volgen.

Posted by admin in Coaching en Workshops
Kom naar Zas & Fratsen, hét café Vianen met niet alleen heerlijk eten en drinken

Kom naar Zas & Fratsen, hét café Vianen met niet alleen heerlijk eten en drinken

Kom naar Zas & Fratsen, hét café Vianen met niet alleen heerlijk eten en drinkenAls je naar een café in Vianen zoekt, dan ben je vast op zoek naar net dat beetje extra. Net wat meer gezelligheid dan elders, net wat lekkerder eten en gelegen op een net wat betere locatie. Aan al deze punten voldoet Zas & Fratsen, hét café in Vianen. Je krijgt hier veel voor relatief weinig geld. En alleen de plek waar ze gevestigd zijn doet je al watertanden. Voor wie hier al eens is geweest, weet precies wat we bedoelen. Je kunt bij dit café in Vianen onder meer terecht voor:

 • De lekkerste koffie drinken in de koffiebar
 • Heerlijk belegde broodjes eten in de lunchroom
 • Lekkerste gerechten, zoals ovenschotels, herfstragout

Redenen genoeg dus om dit café in Vianen binnenkort eens te bezoeken. Trouwens, je hoeft niet met het openbaar vervoer te komen. Je kunt gewoon de auto pakken en parkeren in de Voorstraat, waar altijd ruim voldoende plek is. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je gebruikmaken van de contactgegevens die je aantreft op de site zas-en-fratsen.nl. Naast het sturen van een mailtje, kun je ook telefonisch contact leggen met deze mensen. Ze zijn je graag van dienst.

Dit zoek je ongetwijfeld in een café Vianen

De dagen worden weer korter en het weer wordt kouder. Tijd dus om het leven weer voor het grootste deel binnen te laten plaatsvinden. Dat betekent dus ook dat we het terras massaal omruilen voor een cafeetje. Zo kun je lekker uit de wind, uit de regen en in een behaaglijk temperatuurtje bijvoorbeeld genieten van de gezelligheid van elkaar. Natuurlijk kom je er ook voor een lekkere kop koffie, of een heerlijk broodje. Alleen met een goedgevulde maag en genoeg te drinken blijft ook je eigen interne kachel functioneren zoals het hoort. Maar behalve dat het van levensbelang is, is het natuurlijk ook zo dat je wilt genieten van heerlijk eten en drinken. Koffieliefhebbers weten dat het zeker niet overal goed is gesteld met de koffiekwaliteit. En ook als het aankomt op zoals ogenschijnlijk simpels als het maken van broodjes, is er onderscheid te vinden in kwaliteit. Ben je gezellig met je vriendinnen wezen shoppen? En ben je na zo’n lange dag echt toe aan even kunnen zitten? Dan heeft het kiezen van een café in Vianen vast je voorkeur. Dan kun je het beste kiezen voor Zas & Fratsen. Dit café in Vianen is gelegen in een vaak drukke, maar gezellig ingerichte winkelstraat. Het is echt een straat met karakter, die volstaat met authentieke kenmerken. Het is fijn om te weten dat je dus het winkelterrein niet hoeft te verlaten om even een hapje en drankje te doen. Ben je nadien even toe aan een rustig wandelingetje? Dan is het vast fijn om te weten dat vlak achter het café in Vianen bijna in een hele andere wereld terechtkomt. De drukte heeft zich hier verruild voor de rust van de natuur. Zo kun je je ook voorstellen dat je na het hebben uitgewaaid op deze dijk, daarná kies voor een hapje en drankje in dit café in Vianen. Kortom, ze zitten op een toplocatie en daardoor uitnodigend voor een brede doelgroep.

Benieuwd naar de openingstijden?

Dit café in Vianen heeft natuurlijk ook qua eten en drinken alles wat je zoekt. Kijk wel eerst even op de website zas-en-fratsen.nl om te ontdekken wanneer ze precies open zijn. Ze hanteren ruime openingstijden, maar er is altijd een kans dat je voor een dichte deur komt te staan. Zo is dit café in Vianen bijvoorbeeld op maandag gesloten.

Posted by admin in Ondernemers en Particulieren
Uitstekende teamcoaching

Uitstekende teamcoaching

Voor grote bedrijven is het vaak lastig om het team te blijven inspireren. Veel mensen zijn elke dag druk bezig en dan kan het wel eens gebeuren dat het binnen het team even niet zo lekker gaat. Het is dan goed om op tijd te kiezen voor een oplossing, zodat de sfeer tussen de medewerkers weer optimaal wordt. Hierdoor is het namelijk ook mogelijk om met elkaar tot een beter eindresultaat te komen. Door middel van de juiste teamcoaching kunt u snel kijken wat er aangepast moet worden. Met de juiste trainers wordt er gekeken hoe u de verbeteringen toe kunt passen om zo optimaal mogelijk samen uw werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het is voor elk team belangrijk om elkaar te leren kennen en precies te weten wat ieders sterke punt is. Het is dan namelijk mogelijk om veel efficiënter te werk te gaan. Wanneer u even gaat kijken op de website buitendekaders.nl leest u alles over de mogelijkheden van goede teamcoaching. Met de juiste teamcoaching weet u zeker dat u snel resultaat zult boeken op de werkvloer. Veel tevreden klanten gingen u al voor en hebben op deze manier de mogelijkheden gevonden om alles snel te regelen. U zult er zeker geen spijt van krijgen. Door snel aan de slag te gaan, is het mogelijk om even een afspraak voor teamcoaching in te plannen. Op de website leest u uiteraard meer informatie, zodat u van te voren een beetje weet wat u kunt verwachten. Dat is natuurlijk altijd fijn wanneer u voor het eerst deel gaat nemen aan teamcoaching. De trainer zal eerst de huidige situatie doornemen en u kunt er van op aan dat er niet geoordeeld wordt over uw kunnen. U kunt dus individueel en met het hele team precies aangeven waar de moeilijkheden liggen en wat u hoopt te verbeteren. De coach gaat dan samen met u kijken hoe er snel verbetering doorgevoerd kan worden. U hoeft ook zeker niet te lang te wachten op het maken van een afspraak. Wanneer u op de website kijkt ziet u nog veel meer voordeel:

 • Snel persoonlijk contact
 • Altijd een positief resultaat
 • Coaching waar u echt baat bij heeft
 • Buiten de Kaders

De teamcoaching wordt uiteraard helemaal op uw situatie aangepast. Het is dus belangrijk dat u goede gesprekken voert met de trainer om de opties te bespreken. U kunt ook de juiste groep sessies kiezen, zodat er aandacht wordt besteed aan het team als geheel. Het is heel eenvoudig om snel contact op te nemen. U kunt even bellen of een email sturen en dan weet u snel wat de mogelijkheden zijn. Het is dan ook een goed idee om meteen eventuele vragen te stellen.

Teamcoaching op hoog niveau

Wanneer u denkt aan teamcoaching, dan wilt u uiteraard wel dat het een hoog niveau betreft met een coach die al vele jaren ervaring heeft. Het is heel makkelijk om snel aan de slag te gaan en te zorgen dat u zonder enige problemen de juiste gesprekken kunt voeren. De coach geeft dan meteen de juiste adviezen en gaat met de groep aan de slag. U zult merken dat u snel verbeteringen ervaart.

Geheel vertrouwelijk

Bij teamcoaching is het uiteraard heel belangrijk dat u gehoord wordt, maar dat u er ook op kunt rekenen dat de gesprekken vertrouwelijk zijn. Bij dit bedrijf wordt er altijd zorg voor gedragen dat u op een vertrouwelijke manier met uw coach in gesprek kunt komen en dat u ook aan kunt geven wat er niet goed loopt. Hierdoor kunnen er passende oplossingen worden gevonden.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Wat kan een telemarketingbureau voor u betekenen

Wat kan een telemarketingbureau voor u betekenen

Een telemarketingbureau heeft vele mogelijkheden voor elke organisatie die meer exposure en een verhoogde omzet wil realiseren maar daar zelf de mankrachten niet voor in huis heeft. Een telemarketingbureau is gespecialiseerd in het leggen van contact met klanten. Deze contacten zijn niet eenmalig, maar worden duurzaam onderhouden en of het nu gaat om potentiële klanten of om klanten die u al vaker bent tegengekomen in uw markt, het telemarketingbureau neemt u werk uit handen en zorgt ervoor dat u langdurig in het vizier bent van uw doelgroep. Het telemarketingbureau Saleshelden is voor u de perfecte partij om u te ondersteunen bij de werving van potentiële klanten.

Wat Saleshelden als telemarketingbureau voor u doet

De stappen van een telemarketingbureau worden gezet in aansluiting met uw wensen, maar de basis is daarin vaak gelijk. Toch blijft het werk van een telemarketingbureau altijd maatwerk. Het moet immers passen bij uw organisatie, uw producten en diensten en uw missie en visie. U heeft wellicht zelf ook een salesteam in huis, bijvoorbeeld met accountmanagers. Zij zijn vaak volledig bezet met het onderhouden van relaties met klanten, het bezoeken van klanten en het verwerken van orders of maken van offertes. Wat er vaak bij inschiet is het zoeken naar nieuw potentieel in de markt. Uw omzet blijft daarmee op een bepaald niveau hangen en dat terwijl u eigenlijk groei wilt realiseren. Wanneer u de expertise van telemarketingbureau Saleshelden inschakelt dan bent u ervan verzekerd dat op professionele en zakelijke wijze deze groei kan worden ingezet en gerealiseerd. Denkt u hierbij aan:

 • Koude acquisitie
 • Het leggen van de eerste contacten met potentiële klanten
 • Het onderhouden van duurzame contacten
 • Het in beeld brengen van uw producten en diensten bij potentiële klanten
 • Het genereren van leads voor uw accountmanagementteam

De werkwijze is altijd met een open vizier

Professioneel en zakelijk wordt het contact gelegd, maar vanuit de menselijke kant. U vindt geen opdringerige of ongewenste marketing bij Saleshelden, maar de peiling van de behoeften, het onderzoeken van de markt en het op de juiste manier benaderen van de potentiële klanten zijn erg belangrijk. Wat daarbij evenzo belangrijk is, is dat de benadering van de klanten, de koude acquisitie, iets is dat in de expertise ligt van de specialisten die bij Saleshelden werken. Op saleshelden.nl kunt u met een ieder van hen kort al kennismaken. Dit team bestaat uit jonge, gedreven mensen die het talent hebben om op deze menselijke manier uw potentiële klanten te benaderen. Zij deinzen niet terug voor een telefoongesprek met iemand die zij niet kennen of om op innemende wijze over uw product of dienst te vertellen. U zult het wellicht herkennen dat koude acquisitie een kracht is die maar weinig mensen bezitten. Zelfs de beste accountmanager kan dit als een zwakte hebben in zijn skillset en daar is op zich niets mis mee, want niet iedereen kan dit werk. De diensten van Saleshelden bieden u daarom de mogelijkheid om nieuwe potentiële klanten te werven, die vervolgens door uw eigen accountteam kunnen worden benaderd op het moment dat de interesse bij de klant reeds is gewekt. Dit verhoogt de kans op verkoop en het bouwen van een duurzame relatie met elke nieuwe klant. Saleshelden geeft u daarbij inzicht in de voortgang van het benaderen van nieuwe potentiële klanten. Niet alleen wordt elke bevestigingsmail die aan een potentiële klant wordt gestuurd ook naar uw accountteam gestuurd, maar ontvangt u tevens elke twee weken van uw telemarketingbureau een geautomatiseerde rapportage van de voortgang. Uw telemarketingbureau neemt u niet alleen werk uit handen, maar zorgt voor meer werk en meer verkoop. 

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
De courtage van een makelaar

De courtage van een makelaar

Courtage is een begrip dat je zult tegenkomen bij het verkopen van je huis. Bij het verkopen van een huis schakel je een makelaar in en die vraagt daarvoor een vergoeding. Logisch natuurlijk. Bij een makelaar bestaat de vergoeding uit diverse onderdelen en courtage is er daar één van. De hoogte van daarvan is per makelaar verschillend en dit hangt ook mede af van de afspraken die je daarover met jouw makelaar maakt. Het is dus goed om je te verdiepen in een aantal zaken:

 • Waartoe dient courtage
 • Hoe hoog mag dit bedrag of dit percentage zijn
 • Kies je voor een vast bedrag
 • Of ga je voor een percentage

Courtage komt daarnaast niet alleen voor bij het verkopen van een huis. Een aankoopmakelaar vraag namelijk ook een bepaalde vergoeding en ook daarin zit courtage verwerkt. Zelfs bij het huren van een huis via een makelaar kom je deze term tegen.

Wat courtage voor jou betekent

Ongeacht of je een woning koopt of verkoopt, jouw makelaar of aankoopmakelaar berekent een bepaald bedrag of percentage door. De gemiddelden in percentages wisselen per jaar, maar lagen in 2017 bijvoorbeeld zo tussen de 1,25 en 2,25 procent. Dit lijkt niet veel, maar hoe hoger de prijs van een huis, hoe hoger dit percentage zich omzet in euro’s. Dit weegt dus stevig mee in de kosten. Natuurlijk hoef je een makelaar pas te betalen als ze succesvol een officiële overeenkomst voor jouw hebben geregeld, maar je wilt wel jouw huis verkopen of een mooi huis vinden. De courtage is dus de beloning voor al het werk. Soms moet een makelaar daar veel voor doen, en soms vrij weinig. Dat hangt natuurlijk ook van de huidige markt af. Het is daarbij belangrijk om je te realiseren dat courtage niet aftrekbaar is van de belasting bij de aankoop of verkoop van een huis. Daarnaast hebben makelaars hun eigen werkwijze en is niet bij elke makelaar deze kostenpost onderhandelbaar. Vergelijken is daarom belangrijk, omdat dit jou uiteindelijk veel geld kan schelen.

Waar kun je de makelaarscourtage vergelijken?

Makelaarskosten is een platform waarop je alle informatie terugvindt over de diverse kosten die makelaars berekenen. Ook kun je hier een vergelijking doen van makelaars in jouw regio. Ga naar makelaarskosten.nl en doe daar de test. Zo kom je snel en gemakkelijk te weten welke makelaars in jouw regio actief zijn en welke courtages zij hanteren. Deze website biedt je overigens veel meer informatie over de diensten van de makelaars in Nederland. Of het nu gaat om een verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, verhuurmakelaar of taxateur, Makelaarskosten.nl geeft helder en overzichtelijk informatie die jou niet alleen helpt bij het selecteren van jouw makelaar, maar ook kan helpen bij het besparen van veel geld. Je komt zo ook meer te weten over het werk dat een makelaar moet doen om jouw huis te verkopen of je te helpen bij een aankoopmakelaar. Met deze informatie ben je op de hoogte van de regels, wat een makelaar wel of niet mag doen en hiermee kun je makelaars nog beter vergelijken. Stelt jouw toekomstige makelaar de juiste vraagprijs vast? Hoe zit het met promotie en bezichtigingen en hoe weet je of een makelaar op de hoogte is van het marktsegment waarin jouw woning zich bevindt. Bij aankoopmakelaars is het belangrijk te weten wat de kosten zullen zijn van de aankoopmakelaar. Hoe is het tarief opgebouwd en welk aandeel daarvan is de eerder benoemde courtage. Kortom, of je nu een makelaar inschakelt voor het vinden en aankopen van een huis of een makelaar inschakelt voor de verkoop van jou huis, met de informatie van Makelaarskosten.nl vind jij de makelaar die bij jou past.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Ik zweer bij dry needling

Ik zweer bij dry needling

Ik doe veel aan sport, met name fitness, wielrennen en regelmatig zwemmen. Als je een routine daarin hebt dan is niets zo frustrerend als je spieren niet meewerken. Voor mij is dry needling dan echt dé oplossing.

Dry needling bij overbelasting van spieren

Ik heb dry needling ontdekt bij mij in de sportschool toen ik tegen een probleem met mijn rechter borstspier aanliep. Steeds als ik in de gewichten hing kreeg ik een naar, trekkend en stekend gevoel. Ik vroeg mijn personal trainer wat ik daaraan kon doen en hij gaf in eerste instantie aan dat ik de spier gewoon even rust moest geven en misschien iets minder gewicht moest gebruiken. Ik baalde enorm, want ik ging net zo lekker. Toen zei een maatje van me in de sportschool dat ik eens onderzoek moest gaan doen op hierhebikpijn. Hierhebikpijn.nl is een website voor een online fysiotherapiecheck. Dat kan natuurlijk nooit kwaad, dus toen ik op de website ging kijken heb ik een check gedaan. Het is eigenlijk heel makkelijk:

 • Je doet een check
 • Je bekijkt de uitslag van jouw check
 • En je zoekt een fysiotherapeut die bij jou in de buurt zit

Super handig natuurlijk. Toen ik op een gegeven moment verder keek, kwam ik dry needling tegen. Dit is een behandelmethode waarmee de spier met een droge naald wordt geprikt om hem te laten ontspannen. Dit soort dingen vind ik altijd interessant. Ik had al eens cupping geprobeerd, waarom ook niet dry needling? Ik ben daarom, met de uitslag van mijn check, op zoek gegaan naar iemand bij mij in de buurt die dry needling uitvoert. Ik was meteen verslingerd. Met een dunne acupunctuurnaald wordt er in triggerpoints, de knopen in je spieren, gestoken. Ik had al een tijdje last van dat nare gevoel in mijn borstspier en het bleek dat ik knopen en verhardingen had op meerdere plekken. Het is totaal niet eng en doet ook geen pijn en voelt eigenlijk een beetje als kramp. Het werkt voor mij heel erg goed en eigenlijk vrij snel na de behandeling al. Ik merkte dat ik na de dry needling veel soepeler mijn spier kon bewegen. Dat was echt super. De volgende dag in de sportschool voelde ik de spier nog wel iets, maar na nog twee sessies was de pijn eigenlijk zo goed als verdwenen.

Regelmatig terug naar de fysiotherapeut

Wanneer je zo vaak sport als ik is het natuurlijk prettig om regelmatig terug te gaan en dry needling weer te laten uitvoeren. Ik ben een keer terug gegaan voor een spier in mijn linker bovenbeen, waar ik tijdens het wielrennen last van had en steeds als ik iets voel tijdens fitness dan maak ik weer een afspraak. Het is perfect, want ik ben echte grote problemen daarmee eigenlijk altijd voor. En mijn vriendin gaat tegenwoordig ook naar dezelfde fysiotherapeut. Zij kreeg na haar bevalling last van haar rug. Ze had van alles geprobeerd en ging al naar een manueel therapeut, maar toen het maar niet over ging heb ik haar eens meegenomen. Het bleek ook in haar geval een probleem met de spieren te zijn. In eerste instantie durfde ze niet, ze is een beetje bang voor naalden, maar dat bleek echt totaal niet nodig. Het is namelijk niet hetzelfde als een injectie. Het is een super dun naaldje en ze gaf toe dat ook zij niets had gevoeld de eerste keer, maar er wel meteen een soort van verlichting in de pijn merkbaar was. Uiteindelijk is ze een keer of vijf naar een dry needling sessie gegaan voordat de klachten helemaal weg waren, maar ook zij zweert er nu bij.

Posted by admin in Mens en Gezondheid
Autoreclame in Amstelveen vakkundig geregeld

Autoreclame in Amstelveen vakkundig geregeld

Letter Center Amstelveen is een professionele organisatie die onder andere autoreclame in Amstelveen aanbiedt. Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat voor u uw autoreclame in Amstelveen kan verzorgen, laat u dan verrassen door het brede scala aan diensten dat Letter Center Amstelveen verzorgt. Op belettering-amstelveen.nl vindt u hier meer over. Naast autoreclame in Amstelveen biedt deze organisatie ook:

 • Gevelbelettering
 • Gevelborden
 • Lichtbakken
 • Binnen- en buitenreclame
 • Bewegwijzering
 • Raam- en glasdecoratie
 • Expostyling
 • Spandoeken

En nog meel meer, waarmee u extra aandacht kunt vestigen op uw bedrijf.

De dienst autoreclame in Amstelveen

Wanneer we dieper inzoomen op de diensten van Letter Center Amstelveen en kijken naar de autoreclame in Amstelveen, dan zijn er vele mogelijkheden beschikbaar. Zo is het mogelijk om uw voertuigen te voorzien van belettering en afbeeldingen, zoals logo’s, foto’s, et cetera. Wat voor voertuig maakt niet uit:

 • Personenauto
 • Caddy
 • Bestelbus
 • Vrachtwagens groot en klein
 • Andere voertuigen

Uw uitstraling wordt snel en vakkundig op uw auto aangebracht. Of het nu om één auto gaat of een heel wagenpark en of het nu om alleen de zijkant gaat of rondom de hele  auto. Uw autoreclame in Amstelveen is snel en professioneel te regelen met Letter Center Amstelveen. Deze organisatie heeft als expertise het zorgen dat u opvalt met uw organisatie en met kwaliteit. Al ruim 30 jaar is Letter Center Amstelveen dé autoriteit op het gebied van belettering, waarbij dit bedrijf een pionier was in beletteren in Nederland. Van auto’s tot zelfs treinen en vliegtuigen, geen voertuig is te gek om voorzien te worden van de uitstraling die u wenst. En ondanks dat dit bedrijf autoreclame in Amstelveen biedt, maakt het niet uit waar u vandaan komt of uw bedrijf zich bevindt. U kunt altijd terecht voor advies, om uw wensen te bespreken en samen te kijken naar de mogelijkheden. Letter Center Amstelveen houdt de trends nauwlettend in de gaten, ook voor autoreclame in Amstelveen en ver daarbuiten. Ze denken met u mee, graag zelfs, want zo kunnen ze zich flexibel opstellen en voldoen aan al uw wensen. Daarmee zijn zij een partner op het gebied van reclamemaken en zorgen zij ervoor dat u op de juiste manier opvalt. Als u voorbeelden wilt bekijken van autoreclame in Amstelveen, dan vindt u dat onder ‘mijn werk’, wanneer u verder navigeert op de website www.belettering-amstelveen.nl. Opvallen is de kracht van Letter Center Amstelveen, maar het hoeft niet bij autoreclame in Amstelveen te stoppen.

Een combinatie van diensten

Letter Center Amstelveen biedt, zoals eerder al benoemd, een breed scala aan diensten en kan daarmee uw volledige partner in belettering en reclame zijn. Naast de belettering van uw voertuigen bent u wellicht op zoek naar een passende uitstraling op de gevel van uw bedrijfspand, een reclamebord, al dan niet met bewegwijzering waar uw organisatie zich bevindt of decoratie op de ramen van uw pand. Waarbij het mogelijk is om enkel een logo te plaatsen maar ook om volledige etalageruiten te bekleden. En heeft u aankleding van een stand nodig op een beurs? Letter Center Amstelveen heeft hier reeds vele jaren ervaring mee en weet de uitstraling die u wenst naadloos te vertalen in aansprekende standaankleding. Het werk dat zij afleveren vormt een perfect visiteplaatje voor uw bedrijf en dat is zo prettig aan het werken met Letter Center Amstelveen als partner. Zij begrijpen met welk doel u wilt opvallen. Geen vraag is te gek, geen voertuig is te moeilijk, leg uw wensen voor aan Letter Center Amstelveen en zij zorgen ervoor voor dat u professioneel en met hoge kwaliteit meer exposure voor uw bedrijf creëert. Want, zoals zij zelf zeggen: Opvallen moet ergens beginnen.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Een uitstekende accountant in Hengelo

Een uitstekende accountant in Hengelo

Veel mensen vinden het niet leuk om hun belastingaangifte te doen. Het is echter heel belangrijk dat er wel aandacht aan wordt besteed, zodat alles op een goede manier wordt ingevuld. Het is namelijk heel vervelend wanneer het niet goed is ingevuld en er ineens veel geld betaald moet worden. U doet er dus goed aan om snel te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Wanneer u geen tijd heeft om de aangiftes zelf te doen, is het een goed idee om dit uit te besteden aan een bedrijf dat er op een goede manier mee om kan gaan. U moet natuurlijk wel iemand hebben die veel ervaring heeft en alle regels goed kent. Het beste is het om snel aan de slag te gaan en te kijken op de website beersengrandiek.nl. Hier vindt u snel de juiste accountant in Hengelo. Met een goede accountant in Hengelo wordt uw administratie altijd op een goede manier gedaan en hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over de verschillende manieren van invoeren. Tegenwoordig is het namelijk best lastig om alles op een goede manier te regelen en u wilt er dan voor zorgen dat u ook niet te veel hoeft te betalen. Zorg er dus voor dat de uren laag gehouden worden en dat u snel kunt kijken wat u het beste kunt doen. Met de accountant in Hengelo kunt u uiteraard ook overleggen wat de beste opties zijn. Het is hierdoor vaak handig om snel aan de slag te gaan, zodat u geen zorgen heeft over het invoeren van alle bonnen en facturen. Wanneer u als eigenaar van een klein bedrijf hulp nodig heeft, is het ook aan te raden om even contact op te nemen met de accountant in Hengelo. De accountant in Hengelo kan u namelijk ook helpen bij de administratie voor uw eigen bedrijf. Het is vaak zo dat zzp’ers geen tijd hebben om zelf alles bij te houden, terwijl het des te belangrijker is om dit goed te doen. U kunt dan meteen contact opnemen met de accountant in Hengelo of even kijken op de website voor de vele voordelen:

 • Altijd een goede prijs
 • Persoonlijk contact
 • Geen zorgen over de aangifte

Door snel even te kijken naar de vele voordelen weet u binnen de kortste keren dat het heel makkelijk is om te bellen en een afspraak te maken. De accountant in Hengelo kijkt altijd naar uw situatie en zal er dan voor zorgen dat er een passende oplossing wordt gevonden. Hierdoor hoeft u dus niet lang na te denken en kunt u de administratie met een gerust hart overlaten aan de professionals. Kijk ook even naar de tarieven of vraag van te voren om een offerte.

Contact met de accountant in Hengelo

Wilt u graag snel contact opnemen met de accountant in Hengelo? Dan is het verstandig om meteen even navraag te doen naar de manieren waarop u iemand kunt spreken. Het is handig om even te bellen, zodat u meteen ook al uw vragen kunt stellen. Daarnaast doet u er goed aan om te kijken naar het email adres dat op de website staat. U kunt een persoonlijk gesprek meteen inplannen.

Snel een afspraak maken

U kunt meer informatie aanvragen over het laten doen van de administratie en dan meteen langsgaan om alles te regelen. De accountant in Hengelo zal u precies uitleggen wat de bedoeling is en hoe de gegevens worden ingevoerd. U hoeft dus ook zeker niet lang te wachten totdat alles is geregeld. Vraag snel naar de mogelijkheden.

Posted by admin in Financiën en Verzekeringen
Uw zaken zijn vanaf nu goed op orde dankzij onze boekhouder

Uw zaken zijn vanaf nu goed op orde dankzij onze boekhouder

Boekhouden is niet iedereens hobby. Het is een vak apart, zoveel zal u wel duidelijk worden als u een bedrijfje bent begonnen. Want het is niet bepaald eenvoudig om al die economische en belastingtechnische termen te kennen. Laat staan dat u ze kunt inzetten om uw boekhouding ermee op orde te maken. terwijl dat wel erg belangrijk is. Misschien is uw onderneming nog te klein om een boekhouder in dienst te nemen. Maar doorgaans zal dat niet eens nodig zijn. Want u kunt een boekhouder als freelancer aannemen. Niet dat de boekhouder freelance werkt, hij werkt dan in dienst van een boekhoudkantoor zoals de onze, sadienstverlening.nl. Maar hij werkt op gezette tijdstippen op afspraak voor u net als voor andere bedrijven. Een multi-inzetbare boekhouder, wie wil dat nou niet? U zoet een betrouwbaar iemand met hart voor de zaak en die u kunt contacteren als u prangende vragen hebt. Hopelijk kiest u dan voor een boekhouder van Stuurman Administratieve Dienstverlening. Of het nu gaat om de administratie, salarisadministratie, belastingaangifte of het onderwijs, een specialisatie van ons, u kunt te allen tijde op onze boekhouder rekenen. Klinkt u dat als muziek in de oren? vraag dan gerust een adviesgesprek aan. U bent van harte welkom bij ons op kantoor maar we kunnen natuurlijk ook een bij u langskomen. Vanuit Woudenberg staan we voor u klaar.

Laat de complete boekhouding maar aan onze boekhouder over

Als beginnend bedrijf wilt u weten wanneer u winst aan het maken bent. U wilt inzien wanneer u uw personeel moet uitbetalen, hoe hoog het ziekteverzuim is of wanneer u weer eens een belastingaangifte moet doen. Die kwartaalaangiftes moet u niet vergeten want het kan natuurlijk ook betekenen dat u geld terugkrijgt van de Belastingdienst. Misschien komt u wel in aanmerking voor bepaalde subsidies, laat onze boekhouder dat voor u uitzoeken. Maar zorg er vooral voor dat u de dagelijkse gang van zaken op orde hebt:

 • En dat betekent dat het helder is wat u uitgeeft en wat uw inkomsten zijn, zowel naar leveranciers, klanten als uw personeel toe,
 • Dat u weet waar u wel en niet in kunt investeren,
 • En dat u op tijd een jaarrekening maakt en de belastingaangifte op orde hebt.
 • Sadienstverlening

Voor al deze zaken kunt u het beste rekenen op een professionele boekhouder. Waarom kiest u voor ons? Omdat een afspraak bij u op kantoor en zelfs bij u thuis een optie is. En omdat we in de avonduren beschikbaar zijn. Daarnaast bieden we aantrekkelijk uurtarieven aan zodat het ook voor startende ondernemers aantrekkelijk is om een boekhouder aan te nemen. We bieden een landelijke dekking en dat is ook niet zo vreemd omdat de meeste zaken via de mail en telefoon lopen. U kunt ervoor kiezen om een gedeelte of de gehele administratie uit handen te geven. Wel blijft u overal bij betrokken en bent u de eindverantwoordelijke. We willen immers inzichtelijk maken waar we mee bezig zijn en dat betekent dat u op ons advies kunt rekenen.

Vanaf nu hoeft u eindelijk niet meer over te werken

Wij doen niet aan verholen kosten en u sluit een maandelijks abonnement bij ons af dat u per maand kunt stopzetten, handig als het op het moment wat minder goed gaat. Gaat het juist voor de wind en denkt u aan een uitbreiding? Dan staan er altijd extra boekhouders voor u klaar om u door die transitie heen te helpen. Wacht dus niet langer maar klim in de pen en stuur eens een e-mail met uw vragen en ideeën.

Posted by admin in Financiën en Verzekeringen
Onze Alaska vakantie met Wild Alaska

Onze Alaska vakantie met Wild Alaska

Elk jaar plannen we één mooie grote reis naar een bijzondere bestemming en dit jaar hadden we een Alaska vakantie geboekt via Wild Alaska. Wat een geweldige reis is dat geweest. We hebben enorm veel highlights meegemaakt zoals:

 • Walvissenspotten
 • Beren kijken
 • Een onvergetelijke treinrit
 • Varen langs gletsjers
 • Genieten van de uitgestrekte natuur en schilderachtige landschappen

Alaska is prachtig en we kunnen iedereen een Alaska vakantie aanraden. Het is daarbij belangrijk om eerst goed onderzoek te doen voor je naar Alaska op vakantie gaat.

De voorbereiding voor jouw Alaska vakantie

Op wildalaska.nl tref je een mooi en uitgebreid reisaanbod aan. Je kunt kiezen voor periodes

 • Tot 12 dagen
 • Van 13 tot 17 dagen
 • Van 18 dagen of langer

Je kunt dus als volledig zelf jouw vakantie bepalen en toch gebruik maken van de prachtig samengestelde reizen van Wild Alaska. Of je nou een cruise maakt, een tocht door het ruige landschap of een combinatie van land en zee maakt, je vindt het allemaal terug op deze site en krijgt hier veel inspiratie voor het bepalen van de must-see en must-do lists voor jouw Alaska vakantie. We pikken er een aantal uit om een goed beeld te geven.

De verschillende reizen van Wild Alaska

Bij de reizen van Wild Alaska staat een aantal praktische zaken aangegeven, wat ons enorm heeft geholpen. Bijvoorbeeld of het een reis is die geschikt is om alleen te doen, samen te ondernemen of wellicht met een groep. De prijs per persoon staat erbij vermeld en de reisduur. Laat je hierdoor echter niet alleen leiden, want je kunt altijd een vrijblijvende offerte opvragen zodat je een complete reis kunt boeken die aansluit bij jouw wensen. Wanneer we bijvoorbeeld kijken naar The Las Frontier. Dit is een autovrije reis per bus en trein, die ook zeer geschikt is voor mensen die alleen willen reizen. Eer is variatie tussen kust en land, de reis bevat 2 wildlife tours en een excursie en de prijs is aangegeven exclusief de internationale vluchten van en naar Alaska. Een avontuurlijke Alaska vakantie van 17 dagen. Ben je van plan om een cruise te gaan ondernemen, kijk dan bijvoorbeeld eens bij de Inside Passage Cruise. Dit is een cruise van Vancouver naar Alaska, of omgekeerd, waarbij je jouw Alaska vakantie dus aanvult met een bezoek aan Canada. Je vaart met een luxueuze cruiseschip, all-inclusive in 15 dagen, langs prachtige uitzichten en intrigerende havenstadjes. Een onbezorgde en comfortabele Alaska vakantie met veel te zien en het voordeel van een vaste verblijfplaats die met je meereist.  Ben je een echte liefhebber van wildlife en fotografie, dan kun je op berensafari op Kodiak Island. Dit spreekt natuurlijk enorm tot de verbeelding en is een reis vol avontuur, waarbij je drie prachtige regio’s voor wildlife spotting aandoet en oog in oog staat met de grizzlybeer, die hier in het wild leeft. Je hoeft echter geen hele vakantie in te richten op het spotten van wild. Wild Alaska biedt een mooi assortiment aan excursies die je, afhankelijk van jouw reis, kunt toevoegen. Wat te denken van:

 • Een spectaculaire helikopter tour over gletsjers
 • Met husky’s over gletsjers rijden
 • Een berenexcursie per bushplane
 • Prachtige treinreizen en bezoeken aan oude plaatsen
 • Een kajak tocht over gletsjers
 • Een quad tour door Denali
 • Een bezoek aan de Canadese stad Vancouver

Dit en nog veel meer vind je terug in het aanbod van excursies om jouw Alaska vakantie via Wild Alaska te verrijken. Neem net als ons eens contact met Wild Alaska op en stel, samen met hen, jouw ideale Alaska vakantie samen. Met hun expertise en aanbod maak je, net als ons, de reis van je leven.

Posted by admin in Vakantie en Recreatie
Ongediertebestrijding: hoe ga je te werk?

Ongediertebestrijding: hoe ga je te werk?

De meeste mensen houden hun huis goed schoon. Ze poetsen iedere maand de badkamer, pakken dagelijks de stofzuiger en lappen ieder weekend de ramen. De verbazing is dan ook groot als blijkt dat er toch ongedierte in huis is. Helaas nestelen vieze beestjes zich ook in huizen die goed worden schoongemaakt: je kunt er zelf dus weinig aan doen! Merk je dat je last hebt van ongedierte? Kies dan direct voor ongediertebestrijding. Zo beperk je de overlast en kun je het probleem snel verhelpen. Welke stappen kun je zetten?

 • Onderzoek het probleem
 • Schakel een expert in
 • Blijf ook naderhand controleren

In de eerste plaats kun je kijken of je kunt uitvogelen waar het ongedierte zich bevindt. Je helpt de bestrijders daarmee enorm. Houd de beestjes bijvoorbeeld een tijdje in de gaten om uit te vinden waar ze vandaan komen. Bewaar echter altijd een veilige afstand en kom nooit te dichtbij. Ongediertebestrijding is een vak apart, dus ga niet eigenhandig aan de slag. Houd ook rekening met het soort ongedierte waar je mee te maken hebt. Soms is het beter om direct een professional op te bellen. Denk daarbij bijvoorbeeld denken aan een wespennest, daar blijf je het liefst ver bij uit de buurt! Stap twee is het inschakelen van een expert, maar waar vind je die precies? Je kunt natuurlijk even rondneuzen op Google, maar wellicht is het slim om gebruik te maken van een bestaand netwerk, zoals dat van Beestjes Kwijt. Dit bedrijf werkt samen met lokale specialisten op het gebied van ongediertebestrijding. Je wordt snel in contact gebracht met een bedrijf bij jouw in de buurt. Talloze lokale bedrijven zijn in het netwerk actief. Op beestjeskwijt.nl kun je een postcode opgeven. Je ziet dan direct welk lokaal bedrijf bij jou aan de slag kan! Heb je vragen over de werkwijze van deze site, of over ongediertebestrijding in het algemeen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag bij het uitkiezen van een geschikte bestrijder!

Ongediertebestrijding: regelmatige controles

Wil je voorkomen dat beestjes de kans krijgen? Kies dan voor regelmatige controles van een erkend bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding. Om de zoveel tijd bekijkt een professional de situatie en krijg je advies. Je kunt dan zelf de beslissingen nemen die nodig zijn om een echte uitbraak tegen te gaan. Is het kwaad al geschied? Niet getreurd! Bel bovenstaand bedrijf, dan staat binnen 24 uur een team van lokale professionals voor je deur. Het is prettig als je vooraf weet met welke beestje je te maken hebt. Daarom vind je op de site een handig overzicht. Je ziet de naam van de meest voorkomende beestjes, met daarbij een schets van hoe ze eruitzien. Door het bekijken van de plaatjes kom je erachter met welke soort je te maken hebt. Ieder beestje moet weer anders bestreden worden, dus het is belangrijk dat je zeker bent van je zaak. Kies voor professionele ongediertebestrijding, dan weet je zeker dat de plaag snel is verdwenen!

Een uitstekende beoordeling

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Onder het kopje ‘Beoordelingen’ lees je recensies van klanten die net geholpen zijn. Inmiddels hebben al honderden mensen een reactie achtergelaten. Zoek naar mensen uit jouw regio, omdat de ongediertebestrijding naar alle waarschijnlijkheid door hetzelfde bedrijf wordt uitgevoerd. Beestjes Kwijt werkt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Heb je dus last van een plaag op kantoor? Dan weet je wie je moet bellen! Vraag direct de vrijblijvende offerte aan, dan krijg je direct te weten welke uitgaven je mag verwachten.

Posted by admin in Ondernemers en Particulieren
Kom hier de verkeersborden oefenen

Kom hier de verkeersborden oefenen

Als u binnenkort een theorieexamen moet gaan doen, dan is het zeer de moeite waard om eens te kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van verkeersborden oefenen. Wij willen u graag vertellen dat wij een site in het leven hebben weten te roepen waarop u heel eenvoudig verkeersborden oefenen kunt. Wij willen u daarom ook van harte uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij hebben hier namelijk een tool geplaatst waarmee u heel eenvoudig verkeersborden oefenen kunt. Wij hopen dat u snel een keer naar onze site wilt komen kijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en vandaar dat wij het verkeersborden oefenen ook zo leuk mogelijk hebben willen maken. Wij zijn namelijk een groot voorstander van het feit dat leren niet alleen iets hoeft te zijn wat moet, maar wij willen het ook graag leuk houden. Vandaar dat wij u graag willen vragen om een keer naar onze site te komen kijken omdat wij u hier heel veel mooie mogelijkheden bieden. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en wij hopen daarom ook dat u een keer naar onze site wilt komen kijken. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen. Mocht u dus momenteel graag verkeersborden oefenen willen, dan raden wij u van harte aan om snel even een kijkje te komen nemen op Oefentoets.com. U zult zien dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om een toets te halen, mits u de juiste oefeningen heeft gedaan. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer naar onze site wilt komen kijken om te zien wat wij u allemaal zouden kunnen aanbieden op het gebied van oefeningen voor het verkeersborden oefenen. Ga daarom vandaag nog even naar de site Oefentoets.com.

Verkeersborden oefenen was nog nooit zo leuk

Wij hebben al heel vaak mensen op onze site mogen ontvangen die het heel erg prettig vonden om op onze site verkeersborden oefenen te kunnen. Dat vinden wij altijd prettig om te horen en vandaar dat wij u graag willen vragen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u alles vinden waar u naar op zoek bent wanneer u graag verkeersborden oefenen wilt. Wij hopen daarom ook dat u vandaag nog even de tijd en moeite wilt nemen om naar onze site te komen kijken. Wij doen er namelijk alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en wij hopen daarom ook dat wij u een keer mogen ontvangen op onze site. U zult zien dat wij u heel veel moois te bieden hebben. Wij willen u daarom ook vragen om vandaag nog even naar Oefentoets.com te komen kijken. Het is namelijk zo dat u hier heel veel mogelijkheden kunt vinden wanneer het gaat over verkeersborden oefenen. Wij hopen daarom ook dat u snel even naar onze site wilt komen kijken. Het adres van deze site hebben we reeds een aantal keer genoemd, maar voor de zekerheid zullen wij hier nogmaals zeggen dat het adres van onze pagina Oefentoets.com is. Bekijk deze site vandaag nog even!

Bereid u zo goed mogelijk voor op uw toets

Wij hopen dat u een keer op onze site wilt komen kijken om te zien wat wij u allemaal voor moois te bieden hebben. Kortom:

 • Ga even naar Oefentoets.com
 • Bekijk de mogelijkheden even
 • Oefen zoveel u zelf zou willen
Posted by admin in Cursus en Opleidingen
Huis verkopen kosten

Huis verkopen kosten

Bij een huis verkopen zijn kosten een bijkomstigheid. Hoeveel je hiervoor betaald is erg afhankelijk van de makelaar waarmee je in zee gaat en of je een makelaar inschakelt. De meeste mensen laten de verkoop van hun huis wel via een makelaar gaan. Dit is om veel redenen handig, met name door de expertise van deze mensen. Maar hier betaal je wel een bedrag voor. Aangezien de verkoop van een woning behoorlijk omvangrijk is, is het vaak handiger om een deskundige hiervoor te vragen. Dan weet u zeker dat alle procedures en regels aangehouden worden. Mocht de verkoop toch niet zo vlot verlopen, dan kan een makelaar toch de woning onder de aandacht brengen binnen zijn of haar netwerk. Daarnaast kan de makelaar je ook adviseren bij het huis verkopen en kosten daarmee voor jou besparen. Soms lijkt het alsof de betrokkenheid van een expert juist een behoorlijke kostenpost is, maar het kan je juist een besparing opleveren. Het voorkomt te hoge uitgaven of de verkeerde uitgaven. Of juist het vragen van een te lage prijs voor je huis. Zoek daarom een professionele betrouwbare makelaar via huisverkopenmakelaar voor huis verkopen met kosten die acceptabel en betaalbaar zijn.

Huis verkopen en kosten die erbij komen

Voordat je het besluit neemt tot een huis verkopen zijn kosten een belangrijke factor. Ten eerste om erachter te komen hoe je deze gaat opvangen. Om te weten welke kosten daarbij horen, kan je het stappenplan, de tips en adviezen op huisverkopenmakelaar.nl nagaan welke procedures horen bij de verkoop van een huis. Naast dat je overzichtelijk maakt wat je te wachten staat, kan jij je ook zo beter voorbereiden op het eventuele gesprek met de makelaar. Hoewel uiteraard het bekend is dat een huis verkopen met kosten omvangrijk is, zijn we niet altijd op de hoogte van alle bijkomende procedures. Dit kan tijdens een gesprek met een makelaar nogal een schok zijn. Om dit voor te zijn lees jij je alvast in op huisverkopenmakelaar.nl voor de volgende zaken en vragen:

 • Wat zijn je eigen wensen?
 • Hoe vind je de juiste makelaar?
 • Wat wordt de verkoopprijs van het huis?
 • Welk bod is acceptabel?
 • Wat zijn de eisen bij de onderhandelingen?

Het zijn allemaal zeer persoonlijke voorkeuren. Met name de wensen zijn goed om bij stil te staan en ook of deze haalbaar zijn. Deze vraag zal regelmatig in je hoofd zitten. Daarom is het vinden van een makelaar al essentieel die jouw vragen over het huis verkopen en kosten kan beantwoorden.

Vind de ideale makelaar

Om de goede makelaar te vinden ga je eerst offertes opvragen. Dit is heel eenvoudig te doen en ook huisverkopenmakelaar.nl geeft hier advies in. Je kan de makelaars in jouw omgeving langsgaan of via een speciale website die jou in contact brengt met de makelaars. Na ontvangst van de opgevraagde offertes ga je ze vergelijken. Naast hun tarief voor huis verkopen en kosten, controleer je ook de andere eigenschappen van de makelaars. In welke regio zijn ze actief? Wat is hun netwerk? Welke diensten bieden zij aan en welk tarief is hierin inbegrepen? Andere zaken zijn moeilijk te achterhalen maar zijn wel belangrijk voor huis verkopen en kosten. Denk aan de ervaring van de makelaar, de kennis die ze met zich meenemen en de registraties. Zijn ze aangesloten bij speciale verenigingen? Hebben ze ervaring met jouw type woning en regio? Deze vragen stel je tijdens het kennismakingsgesprek. Niet alleen is dit gesprek goed voor het beantwoorden van jouw vragen, maar ook een indruk te krijgen van de makelaar en het kantoor. Allemaal belangrijke punten voor succesvol huis verkopen zonder kosten die te hoog zijn.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Droom je van een bubbelbad voor buiten?

Droom je van een bubbelbad voor buiten?

Ben je een buitenmens en zou je nog meer van de buitenlucht willen genieten? Dan is het zeker goed om eens te denken aan een bubbelbad voor buiten. Het klinkt misschien alsof je dan je eigen wellness creëert en eigenlijk is dat ook een beetje zo. We gaan allemaal massaal naar een spa omdat het zo heerlijk is om daar te genieten van een sauna, een zwembad of bubbelbad voor buiten… Waarom zou je die niet naar je eigen tuin halen? Als je een beetje ruimte hebt in je tuin, is er al veel mogelijk. Als je tenminste een goed bedrijf vindt dat aan jouw wensen gehoor kan geven. Er wordt nogal wat aangeboden als het om een bubbelbad voor buiten gaat, maar helaas is lang niet elk bedrijf even goed. Daarom is het verstandig om eerst even goed onderzoek te doen voor je een bubbelbad voor buiten daadwerkelijk aanschaft. Dat heb ik dan ook gedaan toen ik een bubbelbad voor buiten wilde kopen. Ik ben gelijk online gaan kijken omdat ik heel graag buiten ben. Maar het is niet altijd even warm en dan is het goddelijk om in een bubbelbad voor buiten te zitten.

Zo veel keuze voor een bubbelbad voor buiten

Ik wilde een jacuzzi niet alleen voor mezelf, mijn man en kinderen zijn er ook dol op. We zijn allemaal veel van huis dus als iedereen thuis is vind ik het leuk om tijd met elkaar door te brengen. Zonder telefoons, om echt weer met elkaar te praten. En dat kan heel goed in de jacuzzi. Iedereen wordt er direct ontspannen van en daardoor komen goede gesprekken op gang, is mijn ervaring. Ook met vrienden heeft het bubbelbad voor buiten hele bijzondere gesprekken en momenten opgeleverd. Daarom zou ik iedereen willen adviseren om een kijkje te nemen op de site isbjorn-hottubs.nl. Hier vind je namelijk een bubbelbad voor buiten dat echt helemaal geweldig is. Ik wilde deze perse met een kachel om te stoken met hout. Dat is helemaal alsof je in de natuur bent. Het grootste voordeel van ISBJØRN vind ik dat je veel keuze hebt als het om het bubbelbad voor buiten gaat:

 • Aanpassen op basis van persoonlijke wensen
 • Op maat gemaakt
 • Interne of externe kachel

Je kunt gewoon met een schets van je tuin naar de winkel gaan waar je in de showroom alle mooie producten kunt bekijken, en dan gaan ze jou persoonlijk advies geven.

Heerlijk genieten dankzij ISBJØRN

Ik vond het helemaal geweldig dat je zo persoonlijk geholpen wordt. Ik was in de showroom en ze gingen direct kijken wat voor mij de beste optie zou zijn. Ze kunnen het op maat maken en alle voorzieningen zo plaatsen zodat het handig is voor jouw specifieke situatie. Dat vond ik echt heel fijn en daarom heb ik nu de jacuzzi waar ik honderd procent tevreden over ben. Alles werd voor me geregeld en het werd thuis bezorgd. Het werd zelfs in de tuin afgeleverd, daar was ik erg blij mee. Je merkt dat er echt vakkundige mensen bij ISBJØRN werken, dat is heel fijn. En ik vond de prijs ook zeker meevallen als je kijkt naar wat je ervoor terug krijgt. We hebben zo ontzettend veel plezier van onze jacuzzi, ik zou iedereen willen vragen om eens te kijken op de website van ISBJØRN. Je hebt hier zo veel keuze, er zit vast iets bij voor jou. Dan kun je echt genieten en ontspannen in je eigen tuin wanneer je maar wil, daar knapt een mens zeker van op.

Lees meer…

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Roll-up banners

Roll-up banners

Kleine en grote roll-up banners bestel je bij Drukwerkdeal. Alles kan eenvoudig via de website Drukwerkdeal.nl doorgegeven worden zolang je het ontwerp bij de hand hebt. Je kan ook via de website zelf ontwerpen met de ontwerptool. Ideaal voor eenvoudige banners waar je enkel tekst en een afbeelding op wilt hebben om de aandacht te trekken. Heb je een prachtig ontwerp beschikbaar die met recht afgedrukt mag worden op een groot doek, dan lever je jouw bestand aan volgens de aanleverspecificaties. Drukwerkdeal heeft deze voor roll-up banners bestellen speciale informatiesheets opgesteld waarin de eisen staan voor de bestanden. Hierin wordt aangegeven welke afmetingen je moet doorgeven en hoe je de kleuren moet aangeven of de plek van het ontwerp. Ze zijn gemaakt voor alle vier de soorten formaten small, medium, large en XXL. Deze vragen namelijk om andere vereisten. Wat wel nodig is dat je eerst de rest van de vormgeving selecteert, zodat je weet welke eisen je moet aanhouden. Dit heeft namelijk ook te maken met het type doek en cassette systeem die je bestelt. Eigenlijk wijst het zich vanzelf op de website van Drukwerkdeal. Zeker dankzij de extra informatie onder het info-icoon, maakt roll-up banners bestellen snel en eenvoudig.

Roll-up banners bestellen: selecteer de gewenste opties

Er bestaan meerdere manieren om roll-up banners bestellen uit te voeren op Drukwerkdeal.nl. Je ziet als eerste de pagina voor deze producten tevoorschijn komen met boven aan de aanbevolen samenstellingen. Deze zijn in meerdere maten en systemen van diverse prijzen. Vind je een van de aanbevelingen perfect voor jouw evenement, dan ben je met een paar klikken zo klaar. Mocht dit toch niet helemaal jouw voorkeur zijn, dan ga je verder met de opties die te selecteren zijn voor roll-up banners bestellen:

 • Formaat: small, medium, large en XXL.
 • Het cassette systeem: budget case, basic case, selected case, luxe case.
 • Materiaal: PVC (frontlit, B1-brandvertragend), Ferrari decolit (B1-brandvertragend), budget PVC.
 • Met of zonder verlichting van de halogeen lamp.

Het formaat spreekt al voor zich, maar het kan moeilijk te bepalen zijn welke grootte geschikt is voor jouw ontwerp. Denk dan aan de ruimte. Is deze groot of klein, waar komt het object te staan. In een grote hal, bij een kraam of op een podium. Het zijn verschillende plaatsen die bepalend zijn voor de maten van de banner. Is het toch nog moeilijk om vast te stellen voor de roll-up banners bestellen, dan staat er een klantenservice van Drukwerkdeal klaar met specialisten bij de chat en de telefoon. Zij kunnen je adviseren in de maten en andere eigenschappen die je moet selecteren voor de roll-up banners bestellen.

De soorten

Op basis van het cassette systeem selecteer jij de soorten voor de roll-up banners bestellen: basic, luxe, selected, budget en XXL. Als het de bedoeling is dat de banner voor een lange periode bijvoorbeeld in een etalage blijft staan of bij de ingang van een gebouw, dan heb je een uitvoering nodig als XXL of selected. Deze gaan voor lange duur mee. De selected is gemaakt van een cassette systeem van hoogwaardige kwaliteit. Het is afgewerkt met een poedercoating, anti-slip pads en een gepatenteerde fixering. Het laatste zorgt ervoor dat de banner ook stevig staat. Ideaal als het op een plek staat waar veel drukte is. De XXL heeft nog iets meer volume en stevigheid. Deze valt goed op en beschikt over een ‘easy clip’ beveiligingssysteem en massief aluminium zijkappen. Mocht je het doek toch even moeten opbergen, dan kan dat in de verstevigde tas die bij geleverd is. Lees goed de informatie door voor de roll-up banners bestellen om de juiste uitvoeringen te kunnen gebruiken.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Load more