Een hoeslaken van goede kwaliteit

Een hoeslaken van goede kwaliteit

Beddengoed moet natuurlijk altijd aansluiten bij uw wensen. Sommige mensen vinden het fijn om heel zacht beddengoed te hebben en anderen houden meer van katoen. U kunt dus zelf nagaan wat het beste is en kijken welke hoeslakens en dekbedden het beste passen bij uw wensen. Een hoeslaken van goede kwaliteit is ook belangrijk voor de nachtrust. Het is namelijk vaak zo dat u veel minder lekker slaapt wanneer u op een hoeslaken moet liggen dat eigenlijk niet aan uw wensen voldoet. U kunt het beste een goede website bekijken en meteen even letten op de verschillende modellen. Zelfs voor hoeslakens zijn er natuurlijk veel variaties en het is dan ook handig om meteen alles even op een rijtje te zetten. Hierdoor zult u merken dat het niet moeilijk is om een goede keuze te maken. Op de website textielhuis.nl ziet u de verschillende opties. Via de filters kunt u alvast de juiste afmetingen en de materialen kiezen. Hierdoor heeft u in elk geval nooit een hoeslaken dat niet past. De meeste mensen kiezen een hoeslaken voor een tweepersoonsbed, maar voor kinderen of voor logeerbedden is het natuurlijk ook noodzakelijk dat een hoeslaken op een goede manier om de matras gedaan kan worden. Hierdoor weet u heel zeker dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. U kunt van te voren even kijken naar de opties door de website goed door te nemen. Steeds vaker is het zo dat mensen kiezen voor een materiaal dat ze kennen, maar het is ook goed om een keer iets anders te proberen. U kunt het hoeslaken natuurlijk ook terugsturen wanneer het niet goed past. Op de website ziet u waar u allemaal uit kunt kiezen:

 • Een prachtig hoeslaten van satijn of van katoen
 • Veel verschillende maten, zodat de lakens altijd passen
 • Verschillende prijsklassen

Een goede prijs is heel belangrijk en u moet natuurlijk alles meteen kunnen bestellen. Het is altijd aan te raden om contact op te nemen wanneer het niet goed lukt met het plaatsen van een bestelling. Ook wanneer u nog vragen heeft over de producten zelf, kunt u het beste contact opnemen door te bellen of door een email te sturen. De deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te helpen en zullen ook advies kunnen geven wanneer u bijvoorbeeld een afwijkende matrasmaat heeft. Dan is het soms lastig om te weten te komen welke mat hoeslaken u moet bestellen. Zorg er dus voor dat u de contactgegevens bij de hand heeft op het moment dat u de bestelling gaat plaatsen.

Snel en gemakkelijk een hoeslaken kopen

Hoeslakens zijn natuurlijk altijd best zwaar, want het gaat om grote lappen stof. Het is dus niet aan te raden om verschillende exemplaren ook steeds mee te moeten nemen. U kunt het beste online bestellen en dan heeft u alles snel in huis. Veel tevreden klanten weken op deze manier en u kunt er dan ook po vertrouwen dat alles snel in huis is. U doet er goed aan om meteen te kijken naar de beste manier om alles te bestellen.

Altijd een hele goede prijs

Een goede prijs is natuurlijk heel erg belangrijk. U kunt op de website de prijzen van de lakens al bekijken. Geld overmaken gebeurt altijd op een veilige manier, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Vraag dus vooral snel naar de verschillende voordelen en kijk even op de website voor een prachtig hoeslaken dat helemaal past bij uw slaapkamer. Er zijn natuurlijk ook veel verschillende kleuren om uit te kiezen.

Lees meer…

Posted by admin in Mode en Kleding
Hoe kom je van rijangst af?

Hoe kom je van rijangst af?

Het is heel erg vervelend als je last hebt van rijangst. Maar als je bijvoorbeeld net als ik een motorrijder bent, kan het zomaar gebeuren dat je daar ineens last van krijgt. Dat kan door van alles komen, denk bijvoorbeeld aan:

 • Weersomstandigheden
 • Trauma
 • Valpartij

Sommigen vinden het erg lastig om te rijden in bijvoorbeeld regen, bij harde wind of tijdens strenge winterdagen. Dat kan ook gevaarlijk zijn, dus het is altijd verstandig om goed naar de weersomstandigheden te kijken. Maar het is zeker niet de bedoeling dat je hierdoor rijangst ontwikkelt. Ook kan het zijn dat je in het verleden of onlangs betrokken bent geweest bij een ongeluk. Dat kan traumatiserend werken en ervoor zorgen dat je last krijgt van rijangst. Dat kan ook gebeuren als je niet direct zelf betrokken bent geweest bij een ongeval, maar dat je ooggetuige was bijvoorbeeld. Ook dan kun je angstgevoelens ontwikkelen. Of als je zelf een keer bent gevallen met de motor, kun je ook rijangst ontwikkelen. Dit zijn allemaal voorbeelden van oorzaken die deze angst kunnen aanwakkeren. Maar eigenlijk is de vraag niet wat de aanleiding is, de vraag is: hoe kom je van rijangst af?

De beste hulp als je last hebt van rijangst

Het is niet zo erg als je wat spanning voelt, maar het moet bij gezonde spanning blijven. Als je echt last krijgt van rijangst, van sterke gevoelens die wellicht je rijgedrag beïnvloeden of er zelfs voor zorgen dat je niet meer durft te rijden, is het belangrijk om er iets aan te doen. Het is zonde om je te laten leiden door dit soort gevoelens en het is bovendien ook niet nodig. Want er zijn methodes om van rijangst af te komen, je moet alleen weten waar je moet aankloppen voor goede begeleiding. Dat weet ik uit eigen ervaring omdat ik een tijdje terug zelf ben gevallen met mijn motor toen het regende. Dan is het iets gladder op de weg en ik had beter moeten uitkijken. Maar mijn hart zat echt in mijn keel toen ik viel, ik schrok me helemaal kapot. Ik heb heel veel geluk gehad want ik ben niet hard gevallen, dus ik had alleen wat schrammen. Ik heb ook altijd mijn goede motorpak aan, dus dat zorgt ook voor de nodige bescherming. Maar toch duurde het even voor ik weer op mijn motor durfde te stappen.

Verkeerstraining Nederland helpt echt

Ik stelde het motorrijden maar uit, de angstgevoelens waren te sterk dat ik niet meer durfde. Wat als ik nog een keer zou vallen maar dan onder een auto terecht zou komen? Ik besloot op een gegeven moment dat ik me niet meer wilde laten leiden door rijangst, dus ik moest er iets aan doen. Gelukkig gaf een vriend me de tip om de site verkeerstraining.nl te bezoeken. Verkeerstraining Nederland is hierin gespecialiseerd, dus ik heb snel contact opgenomen voor een intakegesprek. Ze zijn erg vakkundig, zeer professioneel en je merkt dat ze ervaring hebben met dit soort angsten. Het was heel fijn om dit gesprek te hebben. Toen werd me uitgelegd wat het vervolgtraject zou zijn. Daar voelde ik me goed bij, het is heel fijn om nauw bij dit proces te worden betrokken. Alles gaat op je eigen tempo en er wordt je niks opgelegd. Ik ben zo dankbaar dat ik Verkeerstraining Nederland heb ingeschakeld, hun hulp heeft er echt voor gezorgd dat ik inmiddels weer zonder zorgen op mijn motor rijd. Het is dit proces meer dan waard, ik zou iedereen met rijangst willen adviseren om zo snel mogelijk naar Verkeerstraining Nederland te gaan.

Posted by admin in Auto's en Motoren
Koop uw nieuwe auto in onze garage in Terneuzen

Koop uw nieuwe auto in onze garage in Terneuzen

Wie toe is aan een nieuwe auto, maar niet veel geld wil uitgeven aan zijn of haar nieuwe bolide, kan altijd een keer een kijkje komen nemen op onze site. Wij hebben namelijk de wagen die u nodig heeft om weer vele jaren met veel plezier de Nederlandse wegen op te gaan. Wij willen u daarom ook graag een keer uitnodigen om naar onze garage in Terneuzen te komen. Hier kunt u bekijken wat wij momenteel allemaal hebben staan. Wij zorgen er in onze garage in Terneuzen altijd voor dat wij goede wagens hebben staan. Ook vinden wij het in onze garage in Terneuzen belangrijk dat u auto’s gepresenteerd krijgt die nog in heel goede staat zijn. Wij doen daarom altijd ons best om u auto’s aan te bieden waar u nog jaren plezier van kunt hebben. Om deze uitspraak kracht bij te zetten, willen wij u graag laten weten dat wij altijd garantie geven op de wagens die u bij ons kunt kopen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een goede wagen koopt. Wij hebben het beste met onze klanten voor en dat merkt u zodra u bij ons komt informeren naar de mogelijkheden. Het is namelijk zo dat wanneer u bij ons komt kijken naar een nieuwe auto, wij er alles aan zullen doen om u de juiste wagen te bezorgen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een wagen kunt kopen die aan uw eisen voldoet. Wilt u graag een wagen met een hoge instap? Wij hebben hem in onze garage in Terneuzen voor u beschikbaar. Wilt u een wagen die op gas rijdt? U vindt hem in onze garage in Terneuzen. Kijk daarom alvast even op onze site om te zien wat wij u momenteel allemaal te bieden hebben. U zult merken dat u bij ons geen ‘nee’ kunt kopen. Het adres van onze site is Garage-Axel.nl.

In onze garage in Terneuzen voeren wij ook reparaties uit

Mocht u niet op zoek zijn naar een nieuwe auto, maar wilt u uw huidige wagen graag laten nakijken, dan kunt u ook altijd bij ons terecht. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u te helpen. Wij beschikken namelijk over alle apparatuur die nodig is om uw wagen weer helemaal in orde te krijgen. Wanneer u even met uw wagen naar onze garage in Terneuzen komt, zullen wij de apparatuur aansluiten waarmee wij uw wagen snel kunnen uitlezen. Dit zorgt ervoor dat wij het mankement snel in de kijker hebben waardoor wij een plan van aanpak kunnen maken in onze garage in Terneuzen. Als u een vervangende auto wilt gedurende de tijd dat wij met uw wagen aan de slag zijn, dan doen wij daar nooit moeilijk over. Onze garage in Terneuzen staat bekend om het feit dat wij er altijd voor zorgen dat onze klanten nooit zonder wagen komen te zitten. Kijk daarom snel even op onze site om te zien wat wij voor u kunnen doen. U zult merken dat wij in onze garage in Terneuzen altijd zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

Heeft u nog vragen?

Wij hopen u in het voorgaande een duidelijk overzicht te hebben kunnen geven van onze diensten. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij zorgen graag dat u ofwel een andere auto kunt kopen, of dat uw huidige auto goed gerepareerd kan worden. Kortom:

 • wij hebben prachtige occasions staan
 • wij repareren uw wagen
 • wij helpen u altijd voor een goede prijs

Wij hopen u snel een keer in onze garage in Terneuzen te mogen ontvangen.  

Posted by admin in Auto's en Motoren
Veiligheid betekent ook ruitenwissers vervangen

Veiligheid betekent ook ruitenwissers vervangen

Ik had veel gelezen over de veiligheid in de auto tijdens het rijden en toen ik eenmaal mijn rijbewijs gehaald had, kon ik eindelijk zelf rijden. Ik kende het belang van goede banden, goede verlichting en genoeg zicht door de voorruit. Waar ik geen rekening mee gehouden had, was het tijdig ruitenwissers vervangen. Nu kun je denken dat het een beginnersfout is, maar toen ik de mensen sprak van Glas Garage (glasgarage.nl) toen verzekerden ze me dat het vaak gebeurt dat mensen te laat kiezen voor ruitenwissers vervangen. Niet moedwillig overigens, maar het is net even iets minder duidelijk wanneer ruitenwissers vervangen moeten worden omdat je het te laat merkt. Met andere woorden: het regent lang niet elke dag, dus je gebruikt de ruitenwissers lang niet zo vaak als de banden bijvoorbeeld. Op tijd de ruitenwissers vervangen is echter van groot belang wanneer het gaat om de veiligheid omdat het in hoge mate het zicht bepaalt op de momenten dat goed zicht niet vanzelfsprekend is. Zoals tijdens regen, maar ook bij mist en sneeuw zijn goede ruitenwissers van groot belang. Maar zelf ruitenwissers vervangen, dat doe ik nooit meer.

Zelf ruitenwissers vervangen was een compleet drama

Ik wilde wat geld besparen en daarom kocht ik goedkope ruitenwissers aan de pomp die ik wel zelf even zou monteren. Ik ben meer dan een uur bezig geweest waarna ik uiteindelijk de arm van de ruitenwisser van de auto had, terwijl dat echt niet de bedoeling was. Ik snapte er op een gegeven moment helemaal niets meer van en ben bij andere auto’s gaan kijken hoe het nou in elkaar hoorde te zitten. Uit frustratie ben ik maar gaan wachten tot de regen stopte om uiteindelijk bij Glas Garage te kiezen voor ruitenwissers vervangen, maar dan wel door iemand die er verstand van heeft. Binnen de kortste keren waren de ruitenwissers vervangen, maar niet door de wissers die ik gekocht had want die waren niet meer te gebruiken door mijn gestuntel. Eenmaal in de auto kon ik het verschil goed merken, de nieuwe ruitenwissers trokken de voorruit wel helemaal droog zonder strepen zodat ik veel meer zicht had. Een verademing, dus nu wissel ik twee keer per jaar van ruitenwissers voor de zekerheid. Omdat ik graag goed zicht wil hebben.

Veiligheid in het verkeer

Veiligheid in het verkeer begint met goed zicht, maar er zijn veel meer dingen waar je op kunt letten:

 • Goede banden die bij het seizoen passen;
 • Geen mobiele telefoon tijdens het rijden;
 • Niet rijden wanneer je moe bent of gedronken hebt;
 • Regelmatig onderhoud aan de auto;
 • Controleren van vloeistoffen;
 • Geen afleidingen tijdens het rijden.

Al met al is het vooral een kwestie van nuchter nadenken. Wat heb je nodig om goed te kunnen rijden en hoe kun je ongelukken voorkomen? Ik redeneer altijd vanuit de andere mensen op de weg. Wat riskeer ik voor hen wanneer ik een bepaalde handeling verricht? Wat is de schade die ik kan veroorzaken? Na mijn vakantie in Zweden ben ik overigens pas echt wakker geschrokken op het gebied van veiligheid aangezien daar complete wrakken rijden, alcohol in het verkeer veel vaker voorkomt en de mensen in lijken te halen wanneer zij daar interesse in hebben, ook wanneer dit in een bocht is. Misschien ben ik precies op het verkeerde moment in het verkeerde deel van het land geweest, maar het was in ieder geval een ervaring waardoor ik meer aandacht ben gaan besteden aan de veiligheid tijdens het rijden op de weg, ook in Nederland en vooral in mijn eigen dorp.

Posted by admin in Auto's en Motoren
Wij verkopen prachtig buitenspeelgoed voor alle leeftijden

Wij verkopen prachtig buitenspeelgoed voor alle leeftijden

Vandaag de dag worden kinderen vaak overspoeld met speelgoed en dat is niet altijd het beste voor het kind. Het is namelijk zo dat wanneer een kind heel veel speelgoed heeft, het vaak ongeïnteresseerd raakt en u bewerkstelligt daarmee juist dat het kind geen interesse meer heeft in spelen. Wanneer u dit graag wilt voorkomen, kunt u het kind stimuleren om meer buiten te gaan spelen. Het is namelijk zo dat het kind zich hier vaak veel meer geprikkeld voelt om zelf iets te gaan bedenken om goed te kunnen spelen. Mocht u uw kind graag een beetje op weg willen helpen, dan nodigen wij u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken. Wij kunnen u namelijk helpen aan heel mooi buitenspeelgoed. Het grote voordeel van onze site is dat u hier heel eenvoudig buitenspeelgoed kunt kopen voor een heel goede prijs. Wij willen u namelijk niet alleen maar kwaliteit leveren, wij willen er ook alles aan doen om u dit voor een goede prijs aan te bieden. Veel mensen hebben daarom reeds via onze site heel mooi buitenspeelgoed weten te bemachtigen. Wij hopen daarom ook dat wij u ook snel een keer op Speelgoedfamilie zouden mogen verwelkomen. U kunt hier op uw gemak even door ons aanbod bladeren en wanneer u dan buitenspeelgoed ziet dat u graag zou willen kopen, dan kunt u altijd een bestelling plaatsen. Wij zorgen er graag voor dat wij uw bestelling zo spoedig mogelijk verwerken waardoor u er zeker van kunt zijn dat u uw buitenspeelgoed snel in huis zult hebben. Ook wanneer u op zoek bent naar iets specifieks voor een bepaalde leeftijd, kunt u altijd even naar onze site komen kijken. Wij hebben er namelijk alles aan gedaan om ons aanbod divers te houden wat betekent dat u niet bang hoeft te zijn dat u met lege handen onze webwinkel weer zult verlaten. Wij hebben u zoveel moois te bieden dat het bijna onmogelijk is om tegen zoveel voordeel ‘nee’ te zeggen. Wij hopen u daarom ook gauw een keer op Speelgoedfamilie.nl te mogen verwelkomen.

Ons buitenspeelgoed is van hoge kwaliteit maar laag geprijsd

Wanneer u niet een heel ruim budget heeft, is het altijd goed om te weten dat wanneer u bij ons op de site buitenspeelgoed komt kopen, u daar nooit veel geld voor hoef te betalen. Dat komt namelijk omdat wij er alles aan doen om onze producten zo voordelig mogelijk in te kopen. Dat heeft als gevolg dat wij u deze producten ook voordelig kunnen aanbieden. Vervolgens doen wij er ook alles aan om de kosten van ons bedrijf laag te houden zodat wij ook die niet aan u hoeven door te berekenen. Zo kunt u dus voor een heel aantrekkelijke prijs heel hoogwaardig buitenspeelgoed bij ons kopen. Veel mensen hebben al een bestelling bij ons geplaatst en zij waren altijd zeer tevreden over onze diensten. Wij willen u daarom ook vragen om een keer te komen kijken wat u aan buitenspeelgoed bij ons zou willen kopen. Wij kunnen u ook altijd helpen met het maken van een keus want onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te woord te staan.

Ook voor cadeaus bent u bij ons aan het juiste adres

Wanneer u op zoek bent naar een mooi cadeau voor een kind, dan kunt u ook een keer op onze site komen kijken. Wij hebben heel veel moois voor zeer uiteenlopende prijzen. Kortom:

 • bij ons kunt u hoogwaardig speelgoed aanschaffen
 • wij zorgen dat wij hoogwaardige producten in ons aanbod opnemen
 • wij verwerken uw bestelling nog dezelfde dag

Kijk snel op Speelgoedfamilie.nl.

Posted by admin in Kinderen en Speelgoed
Biologische gerookte vleeswaren voor onze landwinkel

Biologische gerookte vleeswaren voor onze landwinkel

Sinds jaar en dag staat onze landwinkel in het teken van biologische artikelen en sinds we een paar jaar geleden een B&B gestart zijn in de boerderij naast de landwinkel is er steeds meer vraag naar een uitgebreid assortiment. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ook de biologische gerookte vleeswaren van Cuno Moormann & Zn. Toe te voegen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in Wild en gevogelte en bereidt biologische gerookte vleeswaren op ambachtelijke wijze. We hebben contact met hen opgenomen nadat we op hun website moormann.nl hadden gelezen over de biologische gerookte vleeswaren die zij leveren. Voor ons is het van groot belang dat het bewezen biologische gerookte vleeswaren is en dat we daarnaast ook niet te veel zouden betalen. Het moet natuurlijk nog wel aantrekkelijk blijven voor onze klanten om de inkopen bij ons te doen. Deze biologische gerookte vleeswaren zijn een aanvulling op ons assortiment en we merken dat mensen het zeer waarderen dat wij tot deze stap zijn overgegaan.

Ons assortiment biologische gerookte vleeswaren

Cuno Moormann & Zn. richt zich als bedrijf op diverse markten, waaronder

 • Groothandels
 • Winkels
 • Horecabedrijven
 • Speciaalzaken

Wij vallen met onze landwinkel onder de winkels die biologische producten aanleveren en juist omdat wij geen grote keten zijn, maar een op zich staande winkel die als enige biologische landwinkel in de regio opereert zijn wij misschien een vreemde eend in de bijt. Toch hebben wij een aanzienlijke klantenkring en zeker nu wel ook de B&B erbij hebben, is het voor ons belangrijk om een volledig assortiment te hebben, waarbij we alles kunnen bieden wat een grote biologische winkel ook biedt, zij het in een wat smaller assortiment. Dit geldt ook voor onze biologische gerookte vleeswaren. We hebben inmiddels ervaren dat Cuno Moormann & Zn. hier heel goed op kan inspelen, omdat zij een mooi assortiment hebben dat aansluit bij wat wij willen leveren. De biologische gerookte vleeswaren is vooral van wild en gevogelte, zoals logisch lijkt bij de specialisatie die dit bedrijf heeft en we kunnen daarmee ook een bepaalde mate van exclusiviteit bieden tegen redelijke prijzen. Bij ons zijn de biologische gerookte vleeswaren zeer populair en we nemen dan ook diverse zaken af, waaronder:

 • Hertenvlees
 • Bizonvlees
 • Struisvogelfilet
 • Tamme eend
 • Kalkoenfilet
 • Kipfilet

Je proeft aan deze vleeswaren dat het echt biologisch is. De natuurlijke smaak is behouden, er zijn geen toegevoegde conserveringsmiddelen. Het is authentiek en ambachtelijk gerookt en dat is precies waar wij zelf van houden en waar ons bedrijf ook voor staat.

Kwaliteit met een keurmerk

Cuno Moormann & Zn. beschikt over het Skal certificaat en werkt ook alleen met leveranciers die dit certificaat ook hebben. De zekerheid die dit biedt dat biologische gerookte vleeswaren van Cuno Moormann & Zn. ook daadwerkelijk eerlijk en biologisch is, is voor ons uiterst belangrijk. De kwaliteit die deze producten hebben is daarbij ook nog eens van zulk hoogstaand niveau dat we om die reden hebben besloten om zaken te doen met deze leverancier. Als biologisch bedrijf, en zeker voor onze landwinkel, is het zo ontzettend belangrijk dat je hier bovenop blijft zitten. Je schept direct hoge verwachtingen bij je klanten en wanneer je één keer de mist in gaat, dan kun je een groot deel van je klanten verliezen. Het is een basis van vertrouwen en op die manier selecteren wij al onze leveranciers. De vleeswaren die wij aanbieden voldoen hier op alle fronten aan en niet alleen zijn ze eerlijk en heerlijk, maar ziet alles er ook nog eens piek fijn uit. Het is een prachtig assortiment dat we kunnen bieden en onze klanten komen speciaal voor deze vleeswaren naar onze landwinkel toe.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Met de Tabletop studio van Marcel van der Vlugt kreeg mijn bedrijf een boost

Met de Tabletop studio van Marcel van der Vlugt kreeg mijn bedrijf een boost

Een lange tijd wist ik niet hoe ik mijn producten het beste aan kon bieden aan klanten. De beelden spraken niemand aan en ik werd er moedeloos van. Tot ik de Tabletop Studio met Marcel van der Vlugt van Caramel Pictures ontdekte. Mijn orders stegen voordat ik het door had en ik zag de winst met de dag groeien. De beelden spraken niet alleen tot de verbeelding, ook zagen ze er nog eens geweldig uit. Een echte aanwinst voor mijn eigen bedrijf! Ook moesten er goede foto’s komen van mijzelf, zodat mijn klanten wisten met wie zij in zee gingen. De combinatie tussen de Tabletop Studio en Marcel van Vlugt bood daarbij de perfecte uitkomst en zo had ik twee vliegen in een klap. Daarom wil ik nu graag mijn bevindingen met jullie delen.

Het totaalplaatje van Tabletop Studio en Marcel van der Vlugt klopt

Tabletop Studio en Marcel van der Vlugt hielpen mij bij al het promotiemateriaal dat ik nodig had om mijn bedrijf weer te laten lopen. Van foto’s tot producten tot aan zowel professionele als abstracte foto’s van mijzelf. Het hele totaalplaatje klopte. Dankzij de technieken bij Tabletop Studio, waarbij de producten in een ministudio gefotografeerd worden, leken alle producten uit een brochure te komen. Geen onprofessionele foto’s meer waar bijvoorbeeld mijn huis op stond, maar echte plaatjes. Marcel van der Vlugt deed daar nog eens een schepje bovenop door dingen op een abstracte manier weer te geven. Zo leken sommige producten niet meer wat het waren, maar kon de klant zijn fantasie de vrije loop laten gaan. Door de abstractheid kwamen op een of andere manier ook de details veel beter naar voren. Zo ben ik naar de Tabletop Studio van Marcel van der Vlugt gegaan voor:

 • Foto’s van mijn producten waarbij detail een grote rol speelde
 • Experimentele foto’s zodat ik mezelf kon onderscheiden van andere mensen in mijn vakgebied
 • Een geweldige ervaring in een fotostudio waar je je op je gemak voelt

Door deze dingen samen te brengen tot een geheel kwam ik tot nieuw reclamemateriaal waarbij Marcel van der Vlugt in zijn Tabletop Studio mijn producten heeft laten stralen. Daarnaast zijn zelfs de tweedehands producten die ik verkoop zo weergegeven dat alles weer gloednieuw lijkt. Daarom hoop ik nu ook jullie te overtuigen van de werkzaamheden van de Tabletop Studio van Marcel van der Vlugt, zodat jullie ook de grote stap zetten naar een investering waar je voor altijd profijt van hebt. Ik kan in ieder geval zeggen dat deze stap een goede besteding van mijn budget is geweest.  

Caramel Pictures zegt meer dan duizend woorden

Caramel Pictures is een productie bedrijf uit het Westland, dat opgericht is door Will van der Vlugt in 1977. Vanaf dat moment was het bedrijf toonaangevend op het gebied van content voor advertenties en producties. Zij zijn daarnaast werkzaam in verschillende delen van de wereld en geven een grote diversiteit aan fotografiekunsten, waaronder de Tabletop Studio. De studio’s zijn voledig uitgerust met podia, een watertank, camera’s, lampen en verschillende doeken om er een geheel van te maken. Hierdoor krijg je bij Marcel van der Vlugt de meest uiteenlopende foto’s waar je vol trots op terug kan kijken. Daarnaast is het ook nog eens een geweldige ervaring om eens in zo’n studio aanwezig te zijn. Benieuwd naar het werk van Marcel van der Vlugt of naar Tabletop Studio fotografie? Neem dan een kijkje op caramelpictures.com en zie waarom ik zo enthousiast was met deze samenwerking.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Regel de exclusieve villabouw met behulp van ervaren experts

Regel de exclusieve villabouw met behulp van ervaren experts

Als je een paar sokken koopt, dan kies je soms voor de wat goedkopere optie. Je hebt in principe de keuze om hele dure exclusieve sokken te kopen, maar aangezien het slechts sokken zijn en je er verder niet mee sport of wandelt, kun je net zo goed de goedkopere kopen. Dit is zowel het geval als je heel veel te besteden hebt als wanneer je krap bij kas zit. Maar bij exclusieve villabouw is dit natuurlijk heel anders en daar zijn verschillende redenen voor. Allereerst ga je niet zomaar even naar de winkel voor exclusieve villabouw. Dit is iets waar je wellicht je hele leven al naar toe hebt gewerkt via het opklimmen van de carrièreladder tot en met het stichten van een gezin. Alles valt op en duur op zijn plaats en op dat moment is het eindelijk mogelijk om te kiezen voor exclusieve villabouw. Wat dat betreft is exclusieve villabouw niet voor iedereen weggelegd en zeker een unieke optie binnen het kader van een mensenleven. Dat brengt dan ook meteen een tweede reden met zich mee waarom je niet zonder meer even de goedkoopste optie selecteert. Omdat het juist zo uniek is en omdat de uiteindelijke villa daarom ook een wezenlijk onderdeel gaat vormen van je leven, kun je niet zonder meer even een snelle keuze maken. De sokken van hierboven draag je een tijdje en na verloop van tijd gooi je ze weg. Tevens worden sokken al snel onzichtbaar in de zin dat je er geen erg in hebt. Je trekt ze aan en zolang je voeten niet koud worden of gaan zweten vergeet je de sokken. Zo is dat ook het geval met vele andere artikelen. Een villa is een woning waar jij met je gezin in gaat wonen. De villa reflecteert je smaak en persoonlijkheid. Een villa is een investering waar je waarschijnlijk de rest van je leven van gaat genieten én de villa is de kers op de slagroom die je verdient na een leven lang studeren, werken, geld verdienen en succes bereiken. Vanwege al dit soort van redenen is het dus zo dat je eerder kijkt naar de optimale uitkomst, dan naar een paar euro meer of minder. Als je immers in staat bent om te kiezen voor exclusieve villabouw, dan heb je ook de financiën om de exclusieve villabouw optimaal te realiseren en dat betekent dat je altijd kiest voor kwaliteit. En om die kwaliteit van de exclusieve villabouw te waarborgen doe je er goed aan om te kiezen voor professionele begeleiding.

Zorg ervoor dat alles goed verloopt tijdens de exclusieve villabouw

Als je kiest voor bouwbedrijf Vroom, dan weet je eigenlijk zeker dat je op een vrij ontspannende manier kunt gaan genieten van het hele proces rondom de exclusieve villabouw. Er komt namelijk nogal wat bij kijken als je een villa wilt laten bouwen. Je hebt te maken met verschillende instanties en die moeten allemaal goed met elkaar communiceren. Vroom is als het ware de deken die je over al die instanties heen legt als verbindende factor. Vroom regelt namelijk alles met behulp van verschillende experts zoals:

 • Architecten
 • Ingenieurs
 • Projectmanagers
 • Vakmensen

Tevens zal Vroom bijvoorbeeld ook de juiste vergunningen aanvragen bij de gemeente en eventueel de inrichting van het interieur regelen. Dat maakt het hele proces rondom de exclusieve villabouw voor jou natuurlijk extra comfortabel.

Kijk op vroombouw.nl voor meer informatie

Wil je eerst iets meer weten over Vroom en de verschillende diensten van Vroom, dan kun je uiteraard altijd even een kijkje nemen op de site van vroombouw.nl.

Posted by admin in Woning en Tuin
Autoschade Delden kon wel helpen tegen een goede prijs

Autoschade Delden kon wel helpen tegen een goede prijs

Nog geen twee jaar geleden kreeg ik het eindelijk voor elkaar. Ik kon een Volvo Amazon overnemen tegen een goede prijs. Het nadeel was wel dat de auto behoorlijk wat aandacht nodig had. De lak was zo goed als vergaan, er waren duidelijke problemen met de motor en daarnaast zag het interieur van de auto er meer dan beroerd uit. De auto was veel gebruikt, maar toen er problemen met de accu waren zette de eigenaar de auto achter de schuur. Daar heeft die meer dan 10 jaar gestaan, totdat ik de auto zag tijdens mijn rondreis door Zweden. Ik besloot om de eigenaar een leuk bedrag te bieden en kon de auto direct meenemen (ik vraag me af of hij nog wel wist dat hij een Amazon had staan). Het vinden van de onderdelen was op zich al een uitdaging, maar toen de motor eenmaal weer liep, toen kon ik mijn geluk niet op. Totdat ik erachter kwam dat de originele lak van de auto niet meer te verkrijgen is. De kleur wordt niet meer gebruikt. Ik heb een dag of twee lopen bellen naar bedrijven, die me allemaal vertelden dat ik gewoon een andere kleur moest gebruiken. Ja, mooi niet dus. Tot ik Autoschade Delden sprak.

Autoschade Delden, meer dan verzekeringswerk

Een vriend van me wees me op de website van Autoschade Delden (autoschadenijland.nl) oftewel Autoschade Nijland. Ik belde hen op en vroeg of zij ook werkten aan projecten waarbij niet eerst een ongeluk gebeurd was. Er werd gelachen en er werd me verzekerd dat er professionals aan het werk waren die geen werk uit de weg gingen. Zeker niet toen ik vertelde dat het een Volvo Amazon was waarbij ik hulp nodig had. Ik kon direct langskomen! Autoschade Delden keek naar de schade aan de lak en een van de mannen wist direct hoe hij aan de goede kleur kon komen. Ook kreeg ik goede tips mee voor het vervangen van het interieur – er kon zelfs geholpen worden met het vinden van de laatste onderdelen die ik nodig had voor mijn eigen Volvo Amazon. Autoschade Delden heeft de lak van mijn Amazon op een geweldige manier gefikst en heeft zelfs een heel aantal deuken uit de auto weten te halen zonder enige schade. Het interieur heb ik toch maar zelf vervangen, maar daarbij heb ik wel gebruik gemaakt van de tips die ik heb gekregen van de mensen van Autoschade Delden, die me meer dan geweldig geholpen hebben bij het restaureren van de wagen. Het leukste: een van de experts vroeg me of hij een ritje mocht maken in de auto omdat dat altijd al een droom van hem geweest was.

Op pad met mijn Amazon

Het viel me op dat niet veel mensen in Nederland de klassieker Volvo Amazon kennen. En dat zorgt ervoor dat veel mensen toch even om moeten kijken wanneer ik voorbijrijd na de hulp van Autoschade Delden. Ik heb alle extra accessoires van de auto afgehaald zodat het originele model weer in oude staat teruggebracht is. Momenteel twijfel ik nog een beetje of ik de auto wil houden:

 • voor shows en meer,
 • of dat ik probeer om de auto voor een leuke prijs te verkopen.

Niet dat ik graag winst wil maken op de auto, maar nu ik de Volvo Amazon eens gedaan heb, wil ik eigenlijk op zoek naar het volgende project om te zien of het me nog een keer lukt. En als ik tegen problemen aanloop, dan weet ik nu al dat ik gewoon terecht kan bij de mensen van Autoschade Delden!

Posted by admin in Auto's en Motoren
Archiefkasten aangeschaft voor onze stichting

Archiefkasten aangeschaft voor onze stichting

Wij zijn onlangs verhuisd met onze stichting naar een groter pand en daarbij moesten we meer plek hebben om ons archief in op te slaan. We hebben ervoor gekozen om gebruikt kantoormeubilair aan te schaffen via Albeka Kantoor- en Bedrijfsinrichting, omdat wij van mening zijn dat gebruikt kantoormeubilair niet alleen voordelig is, maar ook nog eens bijdraag aan een beter milieu, een kleinere afvalberg en het past goed bij onze missie en visie als stichting.

Archiefkasten in verschillende vormen en maten

De keuze aan archiefkasten op albeka.nl is behoorlijk ruim. Je kunt hier kiezen voor:

 • Roldeurkasten
 • Draaideurkasten
 • Schuifdeurkasten
 • Brand- en braakkasten
 • Hangmapkasten
 • Tekenladekasten

Dit zijn allemaal gebruikte archiefkasten die van goede kwaliteit zijn en heel goed dienst kunnen doen binnen een organisatie als de onze. We zijn inmiddels met aardig wat personeelsleden, nog veel meer vrijwilligers en daarmee werken we ook nog eens aan een groot aantal projecten. Ondanks dat veel zaken tegenwoordig online gebeuren, hebben we enorm veel documenten die ook op papier bewaard moeten worden. Zowel financiële documenten waarvoor we verschillende soorten archiefkasten hebben aangeschaft, maar ook projecten met informatie over locaties, over mensen, over bepaalde onderdelen van projecten. Voor het één is een hangmap handiger en voor het ander is een ordner handiger die weer in één van de gewone archiefkasten kunnen worden opgeslagen. We hebben daarbij een aantal archiefkasten uitgekozen met schuifdeurkasten, gewoon omdat we die mooi vonden. Ondanks dat je voor gebruikt kantoormeubilair kiest hoeft dat nog niet te betekenen dat je concessies hoeft te doen in het uiterlijk van de archiefkasten. We vinden een prettige en opgeruimde werkruimte net zo belangrijk en daarom is het erg fijn dat we mensen met verschillende expertisen hebben kunnen laten kiezen in de kasten die ze wilde hebben. Onze HR mensen en vrijwilligersbegeleiders houden ervan om met hangmappen te werken, dat was prima te doen. De grafische vormgevers die graag ook het geprinte werk van bijvoorbeeld posters en affiches willen bewaren hebben voor de tekenladekasten gekozen. Albeka Kantoor- en Bedrijfsinrichting heeft erg veel keuze en we hebben daarmee precies de archiefkasten gevonden die we wilden hebben voor de locaties in ons pand waar deze nodig waren. Uiteraard hebben we ook een grote archiefruimte waar we een aantal archiefkasten van hetzelfde formaat hebben kunnen plaatsen, omdat als centraal archief te gebruiken. Dat is fantastisch, want nu hebben we een vrij open kantoor kunnen realiseren met een minimaal aantal archiefkasten en waardoor we beter met elkaar in verbinding kunnen staan. Dat werkt heerlijk, daar zijn we erg blij mee.

Het interieuradvies van Albeka

Waar we ook heel erg blij mee zijn geweest is het interieuradvies dat Albeka ons heeft gegeven. We hebben contact opgenomen met deze organisatie over de keuze en de levering van de archiefkasten en dat was natuurlijk al heel erg prettig. We raakte echter aan de praat en wij vertelde daarbij dat we net ons nieuwe kantoorpand aan het inrichten waren en dat we hier nog een beetje zoekend waren in wat we precies voor inrichting en uitstraling wilde hebben. Dat we de kasten nodig hadden was voor ons al wel duidelijk, maar je moet ook over de rest van de aankleding nadenken. Toen werd verteld dat Albeka Kantoor- en Bedrijfsinrichting ook interieuradvies geeft en hiervoor zelfs een eigen styliste in dienst heeft. We hebben gebruik gemaakt van deze dienstverlening voor de inrichting van ons kantoor en dat heeft ons enorm geholpen met het bepalen van diverse stijlelementen en het vinden van een perfecte balans tussen werken en plezier hebben in het werk wat je doet. We werken vanuit ons hart voor ons goede doel en dat mag ons kantoor uitstralen.

Posted by admin in Webwinkels en Webshops
Wij zijn specialist op het gebied van cavitatie

Wij zijn specialist op het gebied van cavitatie

Mocht u last hebben van overgewicht en daar graag iets aan willen doen, dan kunt u bij ons terecht voor professionele cavitatie. Het is namelijk zo dat wanneer wij voor u aan de slag gaan, u daar altijd veel resultaat van zult merken. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Hier kunt u eenvoudig bekijken wat de vele mogelijkheden zijn die wij u allemaal te bieden hebben. Veel mensen die bij ons kwamen kijken om te zien of wij hen konden helpen met cavitatie, hebben uiteindelijk bij ons een behandeling ondergaan. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen spreken. Wij staan altijd voor u klaar om u van meer tekst en uitleg te voorzien en wij doen er ook alles aan om u zo snel mogelijk met de cavitatie te kunnen laten beginnen. Wij hebben namelijk geen wachtlijsten waardoor wij u kunnen garanderen dat wij u snel kunnen behandelen. Wij nodigen u daarom ook uit om vandaag nog even een afspraak met ons in te plannen. Wij doen er altijd alles aan om u zo goed mogelijk voor te lichten en vandaar dat wij u altijd eerst een keer willen spreken voordat wij aan de behandeling beginnen. U zult merken dat wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en vandaar dat wij u altijd goed zullen inleiden in de wereld van cavitatie. Wanneer u vervolgens graag cavitatie wilt ondergaan, zullen wij een afspraak met u inplannen zodat u weet wanneer u weer naar ons toe mag komen. Wij gaan dan met u aan de slag en u zult merken dat u hier al heel snel resultaat van zult zien. Aarzel daarom niet langer meer en kom een keer naar onze site om te kijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. 

Wij bieden u voordelige cavitatie

Waarom zou u heel veel moeite doen om van de nodige kilo’s af te komen wanneer wij u heel goed kunnen helpen zonder dat u daar heel veel moeite voor hoeft te doen? Wij zijn namelijk gespecialiseerd in cavitatie en wij nodigen u graag uit om een afspraak bij ons te maken om cavitatie te ondergaan. Veel mensen hebben bij ons reeds cavitatie ondergaan en de reacties die wij hier op hebben mogen ontvangen, waren altijd uitermate lovend. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen zodat u alvast een beetje een indruk kunt krijgen van de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Mocht u nog vragen hebben over de cavitatie nadat u onze site heeft gelezen, dan kunt u deze vragen altijd even aan ons stellen. Een van onze mensen staat namelijk altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u weet waar u aan begint. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en ook hoeft u zich niet onnodig druk te maken. Wij hopen u daarom ook snel een keer te mogen spreken.

U kunt een eerste afspraak inplannen via onze site

Wanneer u graag een keer door ons geholpen wilt worden, kunt u altijd een keer naar onze site komen kijken. Hier kunt u alles lezen over onze mogelijkheden. Kortom:

 • wij staan voor u klaar om u te helpen
 • wij doen er alles aan om u voor een goede prijs te helpen
 • wij zorgen er graag voor dat u snel bij ons terecht kunt
 • nagelstudioMargriet 

Kijk snel op onze site NagelstudioMargriet.nl.

Posted by admin in Creatief en Decoratief
Een bijzondere kunstenaar in Roosendaal

Een bijzondere kunstenaar in Roosendaal

De finesse van het werk van Antoinette-Art, kunstenaar in Roosendaal, is verfijnd en uit het leven gegrepen. Met ruw materiaal, puur van origine en rauw in vorm, maakt deze kunstenaar in Roosendaal exclusieve kunstwerken die raken. Als kunstenaar is Antoinette, drijvende kracht achter Antoinette-Art, begenadigd met een talent om diverse materialen samen te brengen en unieke kunst te creëren die altijd teruggrijpen op het leven. Dit is haar grootste inspiratiebron en dat vindt men overal terug in het werk. Daarbij maakt zij onder andere gebruik van:

 • Glas
 • Leer
 • Wol
 • Jute
 • Bijenwas
 • Plastic
 • Olieverf

Eigenlijk alles wat onconventioneel is en deze kunstenaar in Roosendaal inspireert wordt verwerkt in de kunstwerken. Hier vloeien prachtige objecten uit voort, die aanzetten tot denken. Tot het benaderen van de kunst vanuit de ziel en die een bepaalde mate van ontroering teweeg brengt bij de aanschouwer. De werken van deze kunstenaar in Roosendaal moet door een breed publiek worden ervaren. Niet voor niets is de kunst van Antoinette ook al door bedrijven en instellingen aangeschaft, omdat het uitermate geschikt is voor plaatsing in de openbare ruimte.

Exposities van deze kunstenaar in Roosendaal

Het werk tonen aan publiek is voor elke kunstenaar een spannende aangelegenheid, waarbij het steeds weer een mooi moment is om vol trots de kunst aan een nieuw publiek te kunnen tonen. Als kunstenaar in Roosendaal is het heel belangrijk om je ook buiten de grenzen van je eigen woonplaats te profileren en hierbij overschrijdt Antoinette-Art ook de Nederlandse grenzen, waarbij haar werk in galeries buiten Nederland wordt getoond. Het visueel spektakel kan hiermee op internationaal niveau worden beleefd door publiek uit verschillende culturen. Voor Antoinette-Art is het interessant om te ervaren hoe deze mensen weer op haar werk reageren. Als kunstenaar in Roosendaal is het dan ook zeer bijzonder om zo breed het werk te kunnen tonen.

De kunst blijft bij de basis

Zoals Antoinette op www.antoinette-art.eu schrijft blijft ze met haar werk bij de basis, bij de mens en bij het leven. De materialen die spreken en ervoor zorgen dat de inspiratie voortvloeit in de werken die zij als kunstenaar in Roosendaal creëert. De dynamiek in het werk wordt veroorzaakt door de combinatie van disciplines, waarbij de materialen die gecombineerd worden een eenheid kunnen vormen die zelfs Antoinette als kunstenaar kunnen verrassen. Haar leergierigheid is mede oorzaak van haar drive om door te blijven gaan en steeds weer grenzen op te zoeken. De prikkeling van zintuigen en het menselijk brein zijn voor haar erg belangrijk. Het maakt daarbij niet uit of ze werkt aan een pentekening, een schilderij of aan een sculptuur. Haar werk is altijd in beweging en is een werk er klaar voor om kennis te maken met de buitenwereld, dan is er in haar woonplaats een doorlopende expositie met het werk van deze kunstenaar in Roosendaal. Hier kan het publiek niet alleen kennismaken met het nieuwste werk van de hand van Antoinette, maar ook een eigen kunstwerk aanschaffen. Het is natuurlijk prachtig om een uniek kunstwerk van een kunstenaar uit Roosendaal zelf in huis te hebben, of wellicht op kantoor of een andere bijzondere ruimte. Het werk komt door de veelzijdigheid aan vormen en materialen op veel plekken goed tot zijn recht en is daarmee zeer speciaal. Wij hopen dat Antoinette, onder de noemer Antoinette-Art, nog zeer lang actief zal blijven als kunstenaar in Roosendaal. Haar werk brengt ons in vervoering en draagt bij aan de schoonheid die te vinden is in deze woonplaats en gemeenschap. Daarmee raakt haar werk over het leven ook het leven van de aanschouwer en dat is, waar het in onze ogen met kunst om te doen is.

Posted by admin in Creatief en Decoratief
Beelden van steen van de hand van Fieke de Roij

Beelden van steen van de hand van Fieke de Roij

Sculpturen en beelden zijn kunstwerken die in open ruimtes een eigen leven krijgen. We kijken daarom altijd met frisse ogen naar de werken van diverse kunstenaars en deze keer benaderen we de beelden van steen die worden gemaakt door kunstenares Fieke de Roij. Als beeldhouwer kiest Fieke de Roij specifiek voor steen, omdat het materiaal veel mogelijkheden biedt en bestendig is voor vele invloeden van buitenaf. De beelden van steen die van haar hand komen kunnen daardoor zowel binnen in huis of elke andere willekeurige binnenruimte worden geplaatst, maar veelal zijn haar werken ook zeer toepasbaar in de open buitenlucht. Daarbij laat Fieke zich inspireren door diverse vormen en technieken, om steeds weer unieke beelden van steen te kunnen creëren. Tevens biedt Fieke cursussen aan in haar atelier om mensen te leren beeldhouwen en zelf beelden van steen te creëren. Wij nemen u mee op reis door de beelden van steen die in de collectie zichtbaar zijn op werkeninsteen.nl, de website die gelinkt is aan Werk in Steen, wat de naam van het bedrijf en het beeldhouwatelier van Fieke de Roij is.

De collectie beelden van steen

Wanneer we de collectie met werken van Werk in Steen bekijken kan een selectie worden gemaakt in:

 • Beelden voor binnen
 • Beelden voor binnen en buiten
 • Beelden onder de 1000 euro
 • Beelden die reeds verkocht zijn
 • Beelden die speciaal ‘in the spotlight’ worden gezet

Het is mooi om hier de contrasten tussen de beelden direct zichtbaar te hebben. Elk beeld staat direct vermeld meet titel en aankoopprijs en wanneer men op de afbeelding bij het beeld klikt, worden meerdere afbeeldingen zichtbaar, samen met de vermelding van het soort materiaal en de afmetingen van het beeld. Door middel van de ‘koop dit beeld’-link komt u direct op een pagina om de aankoop te organiseren via een formulier op de website en hierbij staat direct vermeld dat bezorging bij een aankoop boven de 1000 euro in Nederland gratis is, dat de betaling middels een factuur is, de prijzen inclusief btw zijn en dat een beeld ook tot 14 dagen op zicht kan worden gehouden. Meer informatie hierover vindt u uiteraard op de website werkeninsteen.nl. Terug naar de collectie met beelden van steen. Het is leuk om te kunnen zien wat mensen eerder al aan beelden hebben aangeschaft en hier zijn prachtige werken te bezichtigen, waarvan heel goed duidelijk is waarom deze nu al verkocht zijn. Dit neemt echter niet weg dat de beelden van steen voor binnen en buiten die nog wel te koop zijn om die reden nog niet zijn verkocht. Fieke de Roij creëert regelmatig nieuw werk en biedt dit aan op deze website. Het loont dus zeker de moeite om regelmatig terug te komen en te ontdekken welke werken in steen nieuw zijn in de collectie. Een dichtere blik op de beelden van steen leert ons dat bij diverse werken ook vermeld staat waar de steen of stenen die gebruikt zijn in het werk oorspronkelijk vandaan komen. Bijvoorbeeld het werk Wabi-Sabi is gecombineerd uit een blauwe steen uit de Franse Vogezen en een kiezel uit Denemarken. Met dit soort informatie gaat een kunstwerk natuurlijk nog meer leven.

De verschillende vormen van Werk in Steen

De beelden van steen lopen zeer uiteen in vormen en formaten. Het is daarbij duidelijk dat de steen zelf ook een bron van inspiratie kan zijn en dat Fieke als kunstenares zich ook laat inspireren door combinaties en uitdagingen zoekt in vormen die in eerste opzicht misschien onmogelijk lijken. Dit maakt de beelden van Fieke unieke en bijzondere objecten en Fieke als kunstenares zeer interessant om te blijven volgen.

Posted by admin in Coaching en Workshops
Kom naar Zas & Fratsen, hét café Vianen met niet alleen heerlijk eten en drinken

Kom naar Zas & Fratsen, hét café Vianen met niet alleen heerlijk eten en drinken

Kom naar Zas & Fratsen, hét café Vianen met niet alleen heerlijk eten en drinkenAls je naar een café in Vianen zoekt, dan ben je vast op zoek naar net dat beetje extra. Net wat meer gezelligheid dan elders, net wat lekkerder eten en gelegen op een net wat betere locatie. Aan al deze punten voldoet Zas & Fratsen, hét café in Vianen. Je krijgt hier veel voor relatief weinig geld. En alleen de plek waar ze gevestigd zijn doet je al watertanden. Voor wie hier al eens is geweest, weet precies wat we bedoelen. Je kunt bij dit café in Vianen onder meer terecht voor:

 • De lekkerste koffie drinken in de koffiebar
 • Heerlijk belegde broodjes eten in de lunchroom
 • Lekkerste gerechten, zoals ovenschotels, herfstragout

Redenen genoeg dus om dit café in Vianen binnenkort eens te bezoeken. Trouwens, je hoeft niet met het openbaar vervoer te komen. Je kunt gewoon de auto pakken en parkeren in de Voorstraat, waar altijd ruim voldoende plek is. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je gebruikmaken van de contactgegevens die je aantreft op de site zas-en-fratsen.nl. Naast het sturen van een mailtje, kun je ook telefonisch contact leggen met deze mensen. Ze zijn je graag van dienst.

Dit zoek je ongetwijfeld in een café Vianen

De dagen worden weer korter en het weer wordt kouder. Tijd dus om het leven weer voor het grootste deel binnen te laten plaatsvinden. Dat betekent dus ook dat we het terras massaal omruilen voor een cafeetje. Zo kun je lekker uit de wind, uit de regen en in een behaaglijk temperatuurtje bijvoorbeeld genieten van de gezelligheid van elkaar. Natuurlijk kom je er ook voor een lekkere kop koffie, of een heerlijk broodje. Alleen met een goedgevulde maag en genoeg te drinken blijft ook je eigen interne kachel functioneren zoals het hoort. Maar behalve dat het van levensbelang is, is het natuurlijk ook zo dat je wilt genieten van heerlijk eten en drinken. Koffieliefhebbers weten dat het zeker niet overal goed is gesteld met de koffiekwaliteit. En ook als het aankomt op zoals ogenschijnlijk simpels als het maken van broodjes, is er onderscheid te vinden in kwaliteit. Ben je gezellig met je vriendinnen wezen shoppen? En ben je na zo’n lange dag echt toe aan even kunnen zitten? Dan heeft het kiezen van een café in Vianen vast je voorkeur. Dan kun je het beste kiezen voor Zas & Fratsen. Dit café in Vianen is gelegen in een vaak drukke, maar gezellig ingerichte winkelstraat. Het is echt een straat met karakter, die volstaat met authentieke kenmerken. Het is fijn om te weten dat je dus het winkelterrein niet hoeft te verlaten om even een hapje en drankje te doen. Ben je nadien even toe aan een rustig wandelingetje? Dan is het vast fijn om te weten dat vlak achter het café in Vianen bijna in een hele andere wereld terechtkomt. De drukte heeft zich hier verruild voor de rust van de natuur. Zo kun je je ook voorstellen dat je na het hebben uitgewaaid op deze dijk, daarná kies voor een hapje en drankje in dit café in Vianen. Kortom, ze zitten op een toplocatie en daardoor uitnodigend voor een brede doelgroep.

Benieuwd naar de openingstijden?

Dit café in Vianen heeft natuurlijk ook qua eten en drinken alles wat je zoekt. Kijk wel eerst even op de website zas-en-fratsen.nl om te ontdekken wanneer ze precies open zijn. Ze hanteren ruime openingstijden, maar er is altijd een kans dat je voor een dichte deur komt te staan. Zo is dit café in Vianen bijvoorbeeld op maandag gesloten.

Posted by admin in Ondernemers en Particulieren
Uitstekende teamcoaching

Uitstekende teamcoaching

Voor grote bedrijven is het vaak lastig om het team te blijven inspireren. Veel mensen zijn elke dag druk bezig en dan kan het wel eens gebeuren dat het binnen het team even niet zo lekker gaat. Het is dan goed om op tijd te kiezen voor een oplossing, zodat de sfeer tussen de medewerkers weer optimaal wordt. Hierdoor is het namelijk ook mogelijk om met elkaar tot een beter eindresultaat te komen. Door middel van de juiste teamcoaching kunt u snel kijken wat er aangepast moet worden. Met de juiste trainers wordt er gekeken hoe u de verbeteringen toe kunt passen om zo optimaal mogelijk samen uw werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het is voor elk team belangrijk om elkaar te leren kennen en precies te weten wat ieders sterke punt is. Het is dan namelijk mogelijk om veel efficiënter te werk te gaan. Wanneer u even gaat kijken op de website buitendekaders.nl leest u alles over de mogelijkheden van goede teamcoaching. Met de juiste teamcoaching weet u zeker dat u snel resultaat zult boeken op de werkvloer. Veel tevreden klanten gingen u al voor en hebben op deze manier de mogelijkheden gevonden om alles snel te regelen. U zult er zeker geen spijt van krijgen. Door snel aan de slag te gaan, is het mogelijk om even een afspraak voor teamcoaching in te plannen. Op de website leest u uiteraard meer informatie, zodat u van te voren een beetje weet wat u kunt verwachten. Dat is natuurlijk altijd fijn wanneer u voor het eerst deel gaat nemen aan teamcoaching. De trainer zal eerst de huidige situatie doornemen en u kunt er van op aan dat er niet geoordeeld wordt over uw kunnen. U kunt dus individueel en met het hele team precies aangeven waar de moeilijkheden liggen en wat u hoopt te verbeteren. De coach gaat dan samen met u kijken hoe er snel verbetering doorgevoerd kan worden. U hoeft ook zeker niet te lang te wachten op het maken van een afspraak. Wanneer u op de website kijkt ziet u nog veel meer voordeel:

 • Snel persoonlijk contact
 • Altijd een positief resultaat
 • Coaching waar u echt baat bij heeft
 • Buiten de Kaders

De teamcoaching wordt uiteraard helemaal op uw situatie aangepast. Het is dus belangrijk dat u goede gesprekken voert met de trainer om de opties te bespreken. U kunt ook de juiste groep sessies kiezen, zodat er aandacht wordt besteed aan het team als geheel. Het is heel eenvoudig om snel contact op te nemen. U kunt even bellen of een email sturen en dan weet u snel wat de mogelijkheden zijn. Het is dan ook een goed idee om meteen eventuele vragen te stellen.

Teamcoaching op hoog niveau

Wanneer u denkt aan teamcoaching, dan wilt u uiteraard wel dat het een hoog niveau betreft met een coach die al vele jaren ervaring heeft. Het is heel makkelijk om snel aan de slag te gaan en te zorgen dat u zonder enige problemen de juiste gesprekken kunt voeren. De coach geeft dan meteen de juiste adviezen en gaat met de groep aan de slag. U zult merken dat u snel verbeteringen ervaart.

Geheel vertrouwelijk

Bij teamcoaching is het uiteraard heel belangrijk dat u gehoord wordt, maar dat u er ook op kunt rekenen dat de gesprekken vertrouwelijk zijn. Bij dit bedrijf wordt er altijd zorg voor gedragen dat u op een vertrouwelijke manier met uw coach in gesprek kunt komen en dat u ook aan kunt geven wat er niet goed loopt. Hierdoor kunnen er passende oplossingen worden gevonden.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Wat kan een telemarketingbureau voor u betekenen

Wat kan een telemarketingbureau voor u betekenen

Een telemarketingbureau heeft vele mogelijkheden voor elke organisatie die meer exposure en een verhoogde omzet wil realiseren maar daar zelf de mankrachten niet voor in huis heeft. Een telemarketingbureau is gespecialiseerd in het leggen van contact met klanten. Deze contacten zijn niet eenmalig, maar worden duurzaam onderhouden en of het nu gaat om potentiële klanten of om klanten die u al vaker bent tegengekomen in uw markt, het telemarketingbureau neemt u werk uit handen en zorgt ervoor dat u langdurig in het vizier bent van uw doelgroep. Het telemarketingbureau Saleshelden is voor u de perfecte partij om u te ondersteunen bij de werving van potentiële klanten.

Wat Saleshelden als telemarketingbureau voor u doet

De stappen van een telemarketingbureau worden gezet in aansluiting met uw wensen, maar de basis is daarin vaak gelijk. Toch blijft het werk van een telemarketingbureau altijd maatwerk. Het moet immers passen bij uw organisatie, uw producten en diensten en uw missie en visie. U heeft wellicht zelf ook een salesteam in huis, bijvoorbeeld met accountmanagers. Zij zijn vaak volledig bezet met het onderhouden van relaties met klanten, het bezoeken van klanten en het verwerken van orders of maken van offertes. Wat er vaak bij inschiet is het zoeken naar nieuw potentieel in de markt. Uw omzet blijft daarmee op een bepaald niveau hangen en dat terwijl u eigenlijk groei wilt realiseren. Wanneer u de expertise van telemarketingbureau Saleshelden inschakelt dan bent u ervan verzekerd dat op professionele en zakelijke wijze deze groei kan worden ingezet en gerealiseerd. Denkt u hierbij aan:

 • Koude acquisitie
 • Het leggen van de eerste contacten met potentiële klanten
 • Het onderhouden van duurzame contacten
 • Het in beeld brengen van uw producten en diensten bij potentiële klanten
 • Het genereren van leads voor uw accountmanagementteam

De werkwijze is altijd met een open vizier

Professioneel en zakelijk wordt het contact gelegd, maar vanuit de menselijke kant. U vindt geen opdringerige of ongewenste marketing bij Saleshelden, maar de peiling van de behoeften, het onderzoeken van de markt en het op de juiste manier benaderen van de potentiële klanten zijn erg belangrijk. Wat daarbij evenzo belangrijk is, is dat de benadering van de klanten, de koude acquisitie, iets is dat in de expertise ligt van de specialisten die bij Saleshelden werken. Op saleshelden.nl kunt u met een ieder van hen kort al kennismaken. Dit team bestaat uit jonge, gedreven mensen die het talent hebben om op deze menselijke manier uw potentiële klanten te benaderen. Zij deinzen niet terug voor een telefoongesprek met iemand die zij niet kennen of om op innemende wijze over uw product of dienst te vertellen. U zult het wellicht herkennen dat koude acquisitie een kracht is die maar weinig mensen bezitten. Zelfs de beste accountmanager kan dit als een zwakte hebben in zijn skillset en daar is op zich niets mis mee, want niet iedereen kan dit werk. De diensten van Saleshelden bieden u daarom de mogelijkheid om nieuwe potentiële klanten te werven, die vervolgens door uw eigen accountteam kunnen worden benaderd op het moment dat de interesse bij de klant reeds is gewekt. Dit verhoogt de kans op verkoop en het bouwen van een duurzame relatie met elke nieuwe klant. Saleshelden geeft u daarbij inzicht in de voortgang van het benaderen van nieuwe potentiële klanten. Niet alleen wordt elke bevestigingsmail die aan een potentiële klant wordt gestuurd ook naar uw accountteam gestuurd, maar ontvangt u tevens elke twee weken van uw telemarketingbureau een geautomatiseerde rapportage van de voortgang. Uw telemarketingbureau neemt u niet alleen werk uit handen, maar zorgt voor meer werk en meer verkoop. 

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
De courtage van een makelaar

De courtage van een makelaar

Courtage is een begrip dat je zult tegenkomen bij het verkopen van je huis. Bij het verkopen van een huis schakel je een makelaar in en die vraagt daarvoor een vergoeding. Logisch natuurlijk. Bij een makelaar bestaat de vergoeding uit diverse onderdelen en courtage is er daar één van. De hoogte van daarvan is per makelaar verschillend en dit hangt ook mede af van de afspraken die je daarover met jouw makelaar maakt. Het is dus goed om je te verdiepen in een aantal zaken:

 • Waartoe dient courtage
 • Hoe hoog mag dit bedrag of dit percentage zijn
 • Kies je voor een vast bedrag
 • Of ga je voor een percentage

Courtage komt daarnaast niet alleen voor bij het verkopen van een huis. Een aankoopmakelaar vraag namelijk ook een bepaalde vergoeding en ook daarin zit courtage verwerkt. Zelfs bij het huren van een huis via een makelaar kom je deze term tegen.

Wat courtage voor jou betekent

Ongeacht of je een woning koopt of verkoopt, jouw makelaar of aankoopmakelaar berekent een bepaald bedrag of percentage door. De gemiddelden in percentages wisselen per jaar, maar lagen in 2017 bijvoorbeeld zo tussen de 1,25 en 2,25 procent. Dit lijkt niet veel, maar hoe hoger de prijs van een huis, hoe hoger dit percentage zich omzet in euro’s. Dit weegt dus stevig mee in de kosten. Natuurlijk hoef je een makelaar pas te betalen als ze succesvol een officiële overeenkomst voor jouw hebben geregeld, maar je wilt wel jouw huis verkopen of een mooi huis vinden. De courtage is dus de beloning voor al het werk. Soms moet een makelaar daar veel voor doen, en soms vrij weinig. Dat hangt natuurlijk ook van de huidige markt af. Het is daarbij belangrijk om je te realiseren dat courtage niet aftrekbaar is van de belasting bij de aankoop of verkoop van een huis. Daarnaast hebben makelaars hun eigen werkwijze en is niet bij elke makelaar deze kostenpost onderhandelbaar. Vergelijken is daarom belangrijk, omdat dit jou uiteindelijk veel geld kan schelen.

Waar kun je de makelaarscourtage vergelijken?

Makelaarskosten is een platform waarop je alle informatie terugvindt over de diverse kosten die makelaars berekenen. Ook kun je hier een vergelijking doen van makelaars in jouw regio. Ga naar makelaarskosten.nl en doe daar de test. Zo kom je snel en gemakkelijk te weten welke makelaars in jouw regio actief zijn en welke courtages zij hanteren. Deze website biedt je overigens veel meer informatie over de diensten van de makelaars in Nederland. Of het nu gaat om een verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, verhuurmakelaar of taxateur, Makelaarskosten.nl geeft helder en overzichtelijk informatie die jou niet alleen helpt bij het selecteren van jouw makelaar, maar ook kan helpen bij het besparen van veel geld. Je komt zo ook meer te weten over het werk dat een makelaar moet doen om jouw huis te verkopen of je te helpen bij een aankoopmakelaar. Met deze informatie ben je op de hoogte van de regels, wat een makelaar wel of niet mag doen en hiermee kun je makelaars nog beter vergelijken. Stelt jouw toekomstige makelaar de juiste vraagprijs vast? Hoe zit het met promotie en bezichtigingen en hoe weet je of een makelaar op de hoogte is van het marktsegment waarin jouw woning zich bevindt. Bij aankoopmakelaars is het belangrijk te weten wat de kosten zullen zijn van de aankoopmakelaar. Hoe is het tarief opgebouwd en welk aandeel daarvan is de eerder benoemde courtage. Kortom, of je nu een makelaar inschakelt voor het vinden en aankopen van een huis of een makelaar inschakelt voor de verkoop van jou huis, met de informatie van Makelaarskosten.nl vind jij de makelaar die bij jou past.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Ik zweer bij dry needling

Ik zweer bij dry needling

Ik doe veel aan sport, met name fitness, wielrennen en regelmatig zwemmen. Als je een routine daarin hebt dan is niets zo frustrerend als je spieren niet meewerken. Voor mij is dry needling dan echt dé oplossing.

Dry needling bij overbelasting van spieren

Ik heb dry needling ontdekt bij mij in de sportschool toen ik tegen een probleem met mijn rechter borstspier aanliep. Steeds als ik in de gewichten hing kreeg ik een naar, trekkend en stekend gevoel. Ik vroeg mijn personal trainer wat ik daaraan kon doen en hij gaf in eerste instantie aan dat ik de spier gewoon even rust moest geven en misschien iets minder gewicht moest gebruiken. Ik baalde enorm, want ik ging net zo lekker. Toen zei een maatje van me in de sportschool dat ik eens onderzoek moest gaan doen op hierhebikpijn. Hierhebikpijn.nl is een website voor een online fysiotherapiecheck. Dat kan natuurlijk nooit kwaad, dus toen ik op de website ging kijken heb ik een check gedaan. Het is eigenlijk heel makkelijk:

 • Je doet een check
 • Je bekijkt de uitslag van jouw check
 • En je zoekt een fysiotherapeut die bij jou in de buurt zit

Super handig natuurlijk. Toen ik op een gegeven moment verder keek, kwam ik dry needling tegen. Dit is een behandelmethode waarmee de spier met een droge naald wordt geprikt om hem te laten ontspannen. Dit soort dingen vind ik altijd interessant. Ik had al eens cupping geprobeerd, waarom ook niet dry needling? Ik ben daarom, met de uitslag van mijn check, op zoek gegaan naar iemand bij mij in de buurt die dry needling uitvoert. Ik was meteen verslingerd. Met een dunne acupunctuurnaald wordt er in triggerpoints, de knopen in je spieren, gestoken. Ik had al een tijdje last van dat nare gevoel in mijn borstspier en het bleek dat ik knopen en verhardingen had op meerdere plekken. Het is totaal niet eng en doet ook geen pijn en voelt eigenlijk een beetje als kramp. Het werkt voor mij heel erg goed en eigenlijk vrij snel na de behandeling al. Ik merkte dat ik na de dry needling veel soepeler mijn spier kon bewegen. Dat was echt super. De volgende dag in de sportschool voelde ik de spier nog wel iets, maar na nog twee sessies was de pijn eigenlijk zo goed als verdwenen.

Regelmatig terug naar de fysiotherapeut

Wanneer je zo vaak sport als ik is het natuurlijk prettig om regelmatig terug te gaan en dry needling weer te laten uitvoeren. Ik ben een keer terug gegaan voor een spier in mijn linker bovenbeen, waar ik tijdens het wielrennen last van had en steeds als ik iets voel tijdens fitness dan maak ik weer een afspraak. Het is perfect, want ik ben echte grote problemen daarmee eigenlijk altijd voor. En mijn vriendin gaat tegenwoordig ook naar dezelfde fysiotherapeut. Zij kreeg na haar bevalling last van haar rug. Ze had van alles geprobeerd en ging al naar een manueel therapeut, maar toen het maar niet over ging heb ik haar eens meegenomen. Het bleek ook in haar geval een probleem met de spieren te zijn. In eerste instantie durfde ze niet, ze is een beetje bang voor naalden, maar dat bleek echt totaal niet nodig. Het is namelijk niet hetzelfde als een injectie. Het is een super dun naaldje en ze gaf toe dat ook zij niets had gevoeld de eerste keer, maar er wel meteen een soort van verlichting in de pijn merkbaar was. Uiteindelijk is ze een keer of vijf naar een dry needling sessie gegaan voordat de klachten helemaal weg waren, maar ook zij zweert er nu bij.

Posted by admin in Mens en Gezondheid
Autoreclame in Amstelveen vakkundig geregeld

Autoreclame in Amstelveen vakkundig geregeld

Letter Center Amstelveen is een professionele organisatie die onder andere autoreclame in Amstelveen aanbiedt. Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat voor u uw autoreclame in Amstelveen kan verzorgen, laat u dan verrassen door het brede scala aan diensten dat Letter Center Amstelveen verzorgt. Op belettering-amstelveen.nl vindt u hier meer over. Naast autoreclame in Amstelveen biedt deze organisatie ook:

 • Gevelbelettering
 • Gevelborden
 • Lichtbakken
 • Binnen- en buitenreclame
 • Bewegwijzering
 • Raam- en glasdecoratie
 • Expostyling
 • Spandoeken

En nog meel meer, waarmee u extra aandacht kunt vestigen op uw bedrijf.

De dienst autoreclame in Amstelveen

Wanneer we dieper inzoomen op de diensten van Letter Center Amstelveen en kijken naar de autoreclame in Amstelveen, dan zijn er vele mogelijkheden beschikbaar. Zo is het mogelijk om uw voertuigen te voorzien van belettering en afbeeldingen, zoals logo’s, foto’s, et cetera. Wat voor voertuig maakt niet uit:

 • Personenauto
 • Caddy
 • Bestelbus
 • Vrachtwagens groot en klein
 • Andere voertuigen

Uw uitstraling wordt snel en vakkundig op uw auto aangebracht. Of het nu om één auto gaat of een heel wagenpark en of het nu om alleen de zijkant gaat of rondom de hele  auto. Uw autoreclame in Amstelveen is snel en professioneel te regelen met Letter Center Amstelveen. Deze organisatie heeft als expertise het zorgen dat u opvalt met uw organisatie en met kwaliteit. Al ruim 30 jaar is Letter Center Amstelveen dé autoriteit op het gebied van belettering, waarbij dit bedrijf een pionier was in beletteren in Nederland. Van auto’s tot zelfs treinen en vliegtuigen, geen voertuig is te gek om voorzien te worden van de uitstraling die u wenst. En ondanks dat dit bedrijf autoreclame in Amstelveen biedt, maakt het niet uit waar u vandaan komt of uw bedrijf zich bevindt. U kunt altijd terecht voor advies, om uw wensen te bespreken en samen te kijken naar de mogelijkheden. Letter Center Amstelveen houdt de trends nauwlettend in de gaten, ook voor autoreclame in Amstelveen en ver daarbuiten. Ze denken met u mee, graag zelfs, want zo kunnen ze zich flexibel opstellen en voldoen aan al uw wensen. Daarmee zijn zij een partner op het gebied van reclamemaken en zorgen zij ervoor dat u op de juiste manier opvalt. Als u voorbeelden wilt bekijken van autoreclame in Amstelveen, dan vindt u dat onder ‘mijn werk’, wanneer u verder navigeert op de website www.belettering-amstelveen.nl. Opvallen is de kracht van Letter Center Amstelveen, maar het hoeft niet bij autoreclame in Amstelveen te stoppen.

Een combinatie van diensten

Letter Center Amstelveen biedt, zoals eerder al benoemd, een breed scala aan diensten en kan daarmee uw volledige partner in belettering en reclame zijn. Naast de belettering van uw voertuigen bent u wellicht op zoek naar een passende uitstraling op de gevel van uw bedrijfspand, een reclamebord, al dan niet met bewegwijzering waar uw organisatie zich bevindt of decoratie op de ramen van uw pand. Waarbij het mogelijk is om enkel een logo te plaatsen maar ook om volledige etalageruiten te bekleden. En heeft u aankleding van een stand nodig op een beurs? Letter Center Amstelveen heeft hier reeds vele jaren ervaring mee en weet de uitstraling die u wenst naadloos te vertalen in aansprekende standaankleding. Het werk dat zij afleveren vormt een perfect visiteplaatje voor uw bedrijf en dat is zo prettig aan het werken met Letter Center Amstelveen als partner. Zij begrijpen met welk doel u wilt opvallen. Geen vraag is te gek, geen voertuig is te moeilijk, leg uw wensen voor aan Letter Center Amstelveen en zij zorgen ervoor voor dat u professioneel en met hoge kwaliteit meer exposure voor uw bedrijf creëert. Want, zoals zij zelf zeggen: Opvallen moet ergens beginnen.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Een uitstekende accountant in Hengelo

Een uitstekende accountant in Hengelo

Veel mensen vinden het niet leuk om hun belastingaangifte te doen. Het is echter heel belangrijk dat er wel aandacht aan wordt besteed, zodat alles op een goede manier wordt ingevuld. Het is namelijk heel vervelend wanneer het niet goed is ingevuld en er ineens veel geld betaald moet worden. U doet er dus goed aan om snel te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Wanneer u geen tijd heeft om de aangiftes zelf te doen, is het een goed idee om dit uit te besteden aan een bedrijf dat er op een goede manier mee om kan gaan. U moet natuurlijk wel iemand hebben die veel ervaring heeft en alle regels goed kent. Het beste is het om snel aan de slag te gaan en te kijken op de website beersengrandiek.nl. Hier vindt u snel de juiste accountant in Hengelo. Met een goede accountant in Hengelo wordt uw administratie altijd op een goede manier gedaan en hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over de verschillende manieren van invoeren. Tegenwoordig is het namelijk best lastig om alles op een goede manier te regelen en u wilt er dan voor zorgen dat u ook niet te veel hoeft te betalen. Zorg er dus voor dat de uren laag gehouden worden en dat u snel kunt kijken wat u het beste kunt doen. Met de accountant in Hengelo kunt u uiteraard ook overleggen wat de beste opties zijn. Het is hierdoor vaak handig om snel aan de slag te gaan, zodat u geen zorgen heeft over het invoeren van alle bonnen en facturen. Wanneer u als eigenaar van een klein bedrijf hulp nodig heeft, is het ook aan te raden om even contact op te nemen met de accountant in Hengelo. De accountant in Hengelo kan u namelijk ook helpen bij de administratie voor uw eigen bedrijf. Het is vaak zo dat zzp’ers geen tijd hebben om zelf alles bij te houden, terwijl het des te belangrijker is om dit goed te doen. U kunt dan meteen contact opnemen met de accountant in Hengelo of even kijken op de website voor de vele voordelen:

 • Altijd een goede prijs
 • Persoonlijk contact
 • Geen zorgen over de aangifte

Door snel even te kijken naar de vele voordelen weet u binnen de kortste keren dat het heel makkelijk is om te bellen en een afspraak te maken. De accountant in Hengelo kijkt altijd naar uw situatie en zal er dan voor zorgen dat er een passende oplossing wordt gevonden. Hierdoor hoeft u dus niet lang na te denken en kunt u de administratie met een gerust hart overlaten aan de professionals. Kijk ook even naar de tarieven of vraag van te voren om een offerte.

Contact met de accountant in Hengelo

Wilt u graag snel contact opnemen met de accountant in Hengelo? Dan is het verstandig om meteen even navraag te doen naar de manieren waarop u iemand kunt spreken. Het is handig om even te bellen, zodat u meteen ook al uw vragen kunt stellen. Daarnaast doet u er goed aan om te kijken naar het email adres dat op de website staat. U kunt een persoonlijk gesprek meteen inplannen.

Snel een afspraak maken

U kunt meer informatie aanvragen over het laten doen van de administratie en dan meteen langsgaan om alles te regelen. De accountant in Hengelo zal u precies uitleggen wat de bedoeling is en hoe de gegevens worden ingevoerd. U hoeft dus ook zeker niet lang te wachten totdat alles is geregeld. Vraag snel naar de mogelijkheden.

Posted by admin in Financiën en Verzekeringen
Load more