Zoekt u een nieuw plafond voor uw bedrijf?

Wij hebben een bedrijf dat gevestigd is in een heel oud pand. Dat geeft enerzijds heel veel uitstraling aan ons kantoor, maar anderzijds is het ook zo dat het heel veel problemen veroorzaakt. Omdat het namelijk een historisch pand is, mogen wij niet zomaar een verbouwing starten. Wij hebben daarom ook altijd problemen wanneer wij iets aan het pand willen veranderen. Onlangs hebben wij gemerkt dat het plafond uiteen begint te vallen. Omdat het een heel bijzonder plafond is, mochten wij dit plafond echter alleen laten restaureren door een gespecialiseerd bedrijf, maar dat zou enorm duur worden. Wij hebben daarom gekeken of wij een ander plafond in ons bedrijf konden plaatsen. Dit zou dan onder het huidige plafond in ons bedrijf moeten komen zodat wij geen schade aan het pand zouden toebrengen omdat het plafond in ons bedrijf gewoon weer weggehaald zou kunnen worden. Wij hebben gekeken naar de mogelijkheden om een specialist te vinden die ons kon helpen om een plafond in ons bedrijf te plaatsen. Wij hebben toen gezien dat de meeste mensen die een goed plafond in hun bedrijf wilden plaatsen, naar de site van Npsplafonds.nl gingen. Deze mensen kunnen je heel goed helpen en wij hebben daarom snel even contact met hen opgenomen. Wij hebben gemerkt dat wanneer je met deze mensen gaat samenwerken, je heel goede service krijgt aangeboden. Deze mensen hebben echt hart voor de zaak en wij wilden hier dan ook graag een nieuw plafond voor ons bedrijf bestellen. Dat was uiteraard heel goed te regelen want als deze mensen ergens goed in zijn, dan is het in je bedrijf van een nieuw plafond te voorzien. Een van de mensen van dit bedrijf is bij ons langs gekomen om de mogelijkheden te bekijken en wij hebben toen besproken wat wij het beste konden laten doen. Wij hebben toen gemerkt dat deze mensen heel goed met je meedenken over wat een goede oplossing is en hoe je kunt zorgen dat je een goed resultaat krijgt. Wij waren dan ook vanaf het eerste moment dat wij deze mensen gesproken hebben, heel erg enthousiast over hun mogelijkheden. 

Wij lieten een prachtig plafond in ons bedrijf aanbrengen 

Wij hebben met de mensen van NPSplafonds.nl bekeken welk plafond wij in ons bedrijf konden aanbrengen en wij hebben toen gemerkt dat deze mensen echte vaklieden zijn. Wij kregen een heel goede en zeer betaalbare optie aangeboden en wij hebben hier toen voor gekozen. Dat was heel prettig want zo konden wij iets aan ons lelijke plafond doen zonder dat ons pand er schade door zou oplopen. Dat was precies wat wij nodig hadden. 

Dit bedrijf levert topplafonds

Wanneer u ook een nieuw plafond nodig heeft, kunt u altijd even naar de site van NPSplafonds.nl gaan kijken. Hier kunt u:

  • Plafonds in alle soorten en maten bestellen 
  • Advies inwinnen bij een van de experts 
  • Voor een heel goede prijs een topresultaat krijgen 

Ik hoop dat u iets aan mijn advies heeft gehad. Ik kan u deze site van harte aanbevelen.