Zoekt u een goede tandarts in Breda?

Ik ben de afgelopen drie jaar niet meer naar een tandarts geweest omdat ik het altijd heel eng vind om weer naar een tandarts te gaan. Ik ben daarom heel lang altijd met een grote boog om de praktijk van mijn tandarts heen gelopen en dat beviel mij eerst goed, maar op een gegeven moment heb ik toch gemerkt dat ik pijn kreeg in mijn tanden. Toen ik naar Breda verhuisde, heb ik daarom voorgenomen dat het tijd was om met een schone lei te beginnen en ik ben gaan kijken of ik een goede tandarts in Breda zou kunnen vinden. Ik heb toen bekeken wat de mogelijkheden waren om een goede tandarts in Breda te vinden en ik heb toen bij meerdere mensen gevraagd wie hun tandarts in Breda was. Ik heb toen allerlei opties voorbij horen komen, maar een van de meest gehoorde dingen was mondzorgbrabant.nl. Deze site heb ik daarom een keer bekeken en ik moet u zeggen dat ik toen meteen een hele goede indruk kreeg van deze tandarts in Breda. Ik heb gemerkt dat deze mensen er alles aan doen om je op vele gebieden te hulp te schieten en omdat ik dus ook al zoveel goede verhalen had gehoord van mijn kennissen over deze tandarts in Breda, ben ik gaan kijken of ik mij hier een keer kon laten behandelen. Ik heb toen even een telefoontje gepleegd naar deze tandarts in Breda en ik kreeg te horen dat ik mij heel goed door hen zou kunnen laten behandelen. Dat was fijn om te horen en ik heb toen ook besloten dat ik mij graag snel door hen een keer wilde laten helpen. Ik vond het fijn dat ik al binnen een paar dagen een afspraak kon maken met deze tandarts in Breda en ik vond het weliswaar spannend om mij te laten behandelen, maar ik ben nu heel blij dat ik naar deze praktijk ben gegaan. 

Deze tandarts in Breda heeft mij heel goed geholpen 

Toen ik bij deze tandarts in Breda kwam, heb ik meteen gezegd dat ik tandartsen over het algemeen heel erg eng vond. Ik wilde het meteen maar even gezegd hebben zodat deze tandarts in Breda wist wat voor vlees hij in de kuip had. Ik vond het prettig dat men hier heel voorzichtig met mij omging en ik voelde mij al snel niet meer zo gespannen bij deze tandarts in Breda. Ik ben toen goed gecontroleerd en toen was het duidelijk dat ik enkel twee gaatjes hoefde te laten vullen. 

Wilt u ook een afspraak maken? 

Als u zich ook wilt laten behandelen door deze tandarts in Breda, dan raad ik u aan om:

  • Even naar MondzorgBrabant.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden krijgt aangeboden 
  • Een afspraak met deze mensen in te plannen 

Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om weer naar de tandarts te gaan want mijn gebit is nu weer in goede staat. Vandaar dat ik deze praktijk ook zou willen aanbevelen.