Zoekt u een goede beveiliger?

Ons bedrijfspand is de afgelopen jaren herhaaldelijk het doelwit geworden van inbrekers. Wij meenden altijd dat ons pand goed beveiligd was, maar niets bleek minder waar te zijn. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om de beveiliging op te schroeven want wij konden het ons niet veroorloven om een paar keer per jaar leeggeroofd te worden. Wij zijn daarom gaan zoeken naar mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat ons kon helpen om onze veiligheid te garanderen. Wij wilden graag in zee gaan met een goede beveiliger omdat er voor ons veel op het spel stond. Wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om een goede beveiliger in de arm te nemen en wij hebben toen gekeken welke bedrijven wij het beste een keer konden benaderen om te horen wat zij voor ons konden doen. Wij hebben toen te horen gekregen dat de mensen van directveilig.nl veel voor je kunnen doen. Veel mensen hebben dit bedrijf als beveiliger ingeschakeld en voor ons was het daarom ook interessant om een keer met dit bedrijf te gaan praten over de mogelijkheden die zij boden. Wij hebben toen te horen gekregen dat zij veel voor ons zouden kunnen betekenen. Dat was fijn om te horen want hoe eerder wij ons pand veilig konden maken, hoe beter het voor ons zou zijn. Wij hebben daarom gevraagd of het mogelijk was om een keer een expert van dit bedrijf over de vloer te krijgen zodat deze de situatie ter plaatse kon bekijken. Dit was heel goed mogelijk en wij konden al heel snel een afspraak met deze mensen inplannen. Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben omdat wij hier heel veel goede adviezen hebben mogen ontvangen. De beveiliger weet als geen ander wat je moet doen om je pand veilig te maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld het advies gekregen om een camerasysteem op te hangen aangezien dit heel veel veiligheid met zich mee kon brengen. Ook kregen wij van deze beveiliger meteen te horen hoe duur dit zou zijn. Toen wij merkten dat wij hier niet een vermogen voor hoefden neer te tellen, hebben wij meteen ingestemd. 

Door deze beveiliger is ons pand nu veilig

Wij zijn blij dat wij de hulp van deze beveiliger hebben ingeschakeld omdat wij nu heel veel minder risico’s lopen op ongenode gasten. Wij merken dat wij door deze beveiliger heel professioneel zijn geholpen en dat zij er alles aan gedaan heeft om de totale kosten laag te houden. Dat hebben wij zeer gewaardeerd en dat is dan ook de reden dat wij dit bedrijf aan iedereen zouden willen aanbevelen. 

Dieven maken bij ons geen kans meer

Sinds wij de mensen van directveilig.nl in de arm genomen hebben en met hun apparatuur zijn gaan werken, is ons pand nooit meer bezocht door dieven. Kortom:

  • Wij konden hier de juiste maatregelen laten treffen 
  • Wij zijn er nu zeker van dat ons pand niet meer kan worden binnengedrongen 
  • Wi zijn voor een goede prijs door deze beveiliger geholpen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van directveilig.nl.