Wilt u ook een warmtepomp in uw woning?

Een aantal maanden geleden hebben wij een brief van de gemeente gekregen waarin geschreven stond dat wij over een tijd van het gas af zouden moeten. Deze brief kregen wij net op tijd omdat wij namelijk net voorgenomen hadden om ons huis te gaan verbouwen. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om onze woning alvast zo in te richten dat wij al op korte termijn van het gas af zouden kunnen. Wij wilden namelijk een geheel nieuwe verwarming aanleggen, maar wanneer wij voor een gaskachel zouden kiezen, zouden wij daar heel veel werk van hebben. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die er waren om een warmtepomp te regelen. Wij hadden namelijk van meerdere mensen gehoord dat een warmtepomp heel interessant kon zijn en daarom wilden wij graag meer weten over het gebruik van een warmtepomp. Wij hebben toen gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij meer over een warmtepomp te weten wilden komen en wij hebben gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van hallostroom.nl konden gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die meer over een warmtepomp willen weten. Wij hebben daarom de informatie op deze site met veel interesse doorgenomen en wij hebben gemerkt dat wanneer je hier iets op het gebied van duurzaamheid wilt realiseren, je er zeker van kunt zijn dat zij je heel goed kunnen helpen. Deze mensen zijn van vele markten thuis en zij hebben veel ervaring met het aanleggen van een goede warmtepomp. Ik heb daarom gelijk even contact met deze mensen opgenomen om te horen of zij ook in ons huis een warmtepomp konden aanleggen. Uiteraard wilden wij ook graag meer weten over de kosten die met deze warmtepomp kwamen om te zien of dit een rendabele investering voor ons zou kunnen zijn. Wij hebben toen een heel aardige medewerker aan de lijn gekregen die ons heel goed kon voorlichten over de warmtepomp.

Bron: https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/energiezuinig-huis/financiering-energie-besparen/subsidie-warmtepompen/

Door de warmtepomp besparen wij heel veel geld

Wij hebben gemerkt dat wanneer je met een warmtepomp in je woning je verwarming regelt, je heel veel geld kunt besparen. Wij zijn daarom heel blij dat wij de stap genomen hebben om een warmtepomp te laten installeren omdat wij anders waarschijnlijk heel veel meer geld kwijt waren geweest aan onze energierekening. Bovendien zijn wij door deze warmtepomp helemaal klaar voor de toekomst. Wij zijn daarom zeer te spreken over het feit dat wij met de mensen van hallostroom.nl in zee zijn gegaan.

Wilt u ook verduurzamen?

Mocht u ook graag willen verduurzamen, dan kunt u altijd even contact opnemen met de mensen van hallostroom.nl omdat:

  • zij u heel goed kunnen vertellen hoe zij voor u aan de slag kunnen gaan
  • zij u goed kunnen vertellen hoe u op de weg naar duurzaamheid kunt komen
  • zij u gelijk een inschatting van de kosten kunnen geven

Ik hoop dat deze mensen u ook kunnen helpen om te verduurzamen, maar dus ook om heel veel geld te besparen. Wij zijn heel blij dat wij deze stap gezet hebben omdat wij nu klaar zijn voor de toekomst.