Wilt u microblading in Amsterdam ondergaan?

Voor mijn werk mag ik nooit make-up dragen. Ik werk namelijk in een ziekenhuis en daar is het vanuit hygiënisch oogpunt niet toegestaan om make-up te dragen. Dat was voor mij vroeger helemaal geen probleem, maar vandaag de dag vond ik het steeds vervelender worden om zonder make-up de deur uit te gaan. In het bijzonder omdat ik met het ouder worden een steeds doffere uitstraling krijg. Ik merkte bijvoorbeeld dat mijn wenkbrauwen steeds dunner werden waardoor ik minder expressie in mijn gezicht had. Dat wilde ik graag aanpakken en daarom ben ik gaan kijken of ik ergens iets aan mijn wenkbrauwen kon laten doen. Ik kwam toen op het idee dat microblading in Amsterdam waarschijnlijk interessant kon zijn voor mij. Wanneer je namelijk voor microblading in Amsterdam kiest, laat je je wenkbrauwen als het ware inkleuren waardoor deze een volle uitstraling krijgen. Ik heb foto’s gezien van mensen die microblading in Amsterdam hadden ondergaan en het resultaat was werkelijk heel erg goed. Genoeg reden dus om te kijken of microblading in Amsterdam ook iets voor mij was, en zo ja, waar ik microblading in Amsterdam kon ondergaan. Ik kwam toen terecht op de site van Lashesandbrows. Deze site sprak mij heel erg aan en ik was meteen onder de indruk van de resultaten die men hier neerzette. Je kunt hier namelijk ook foto’s vinden van de behandelingen die mensen ondergaan hebben. Je kunt zien dat mensen die eerst bijna geen wenkbrauwen meer hadden, na de behandeling weer heel volle wenkbrauwen hadden. Dit alles zonder dat dit een heel kunstmatige look veroorzaakte. Ik had meteen in de gaten dat dit voor mij de ideale oplossing zou zijn en ik ben daarom gaan kijken hoe ik mij hier kon laten helpen. Ik kan u zeggen dat ik niet had verwacht dat ik mij zo snel al had kunnen laten behandelen.

Ik heb microblading in Amsterdam ondergaan en het resultaat is prachtig

Toen ik even met deze kliniek belde met de vraag of ik een keer langs zou mogen komen om over microblading in Amsterdam te komen praten, was ik meteen van harte welkom. Ik kreeg te horen dat ik altijd langs mocht komen. Omdat ik de volgende dag vrij had, ben ik naar deze kliniek gegaan om meer te horen over hoe microblading in Amsterdam mij aan volle wenkbrauwen kon helpen. Ik vond het heel prettig dat je in deze kliniek heel goed wordt voorgelicht over de mogelijkheden die er zijn om je te laten behandelen. Ik heb gevraagd wat de kosten zouden zijn van microblading in Amsterdam en ik was aangenaam verrast dat deze kosten helemaal niet zo hoog waren. Dat betekende dus dat ik meteen een afspraak kon plannen om microblading in Amsterdam te ondergaan. Zo gezegd zo gedaan, ik kon de volgende week al terecht bij deze mensen en ik heb mij uitgebreid laten behandelen. Na tweeënhalf uur had ik prachtige wenkbrauwen en ik ben nog iedere dag heel erg blij met het eindresultaat. Mocht u ook mooie wenkbrauwen willen, dan raad ik u aan om contact op te nemen met deze specialisten.

Ik zie er vele jaren jonger uit

Sinds ik mijn wenkbrauwen heb laten doen, heb ik heel veel complimenten gekregen van allerlei mensen over mijn uiterlijk. Ik zie er ook echt veel jonger en frisser uit. Kortom:

  • ik ben heel tevreden over het resultaat
  • ik heb voor deze behandeling maar weinig hoeven te betalen
  • ik raad deze behandeling aan iedereen aan

Meer weten? Kijk dan even op LashesandBrows.nl voor meer informatie.