Wilt u graag voordeliger van uw bedrijfsafval af?

Wij moesten ons bedrijf vorig jaar grondig reorganiseren want wij hebben gemerkt dat wij anders afstevenden op de ondergang van ons bedrijf. De zaken gaan namelijk niet heel goed en wij moesten daarom onze koers opnieuw bepalen. Wij hebben toen een nieuwe manager aangesteld en deze heeft mij de opdracht gegeven om alle vaste lasten na te gaan. Hij had namelijk het idee dat wij niet slim omgingen met ons geld. Ik heb de taak gekregen om te achterhalen of wij ook voordeliger van ons bedrijfsafval konden komen. Wij hebben namelijk tien jaar geleden een bedrijf in arm genomen om ons bedrijfsafval af te laten voeren en daarna hebben wij nooit meer gekeken of wij ook voordeliger van ons bedrijfsafval af konden komen. Dat was niet handig want hierdoor hebben wij uiteindelijk gemerkt dat wij veel meer geld kwijt waren aan de afvoer van ons bedrijfsafval dan nodig was. Omdat wij ons altijd op andere zaken gericht hebben, hebben wij dus nooit gemerkt dat wij veel meer voor het afvoeren van ons bedrijfsafval betaalden dan nodig was. Wij hebben daarom besloten dat wij graag met een ander bedrijf wilden gaan samenwerken. De vraag was echter even met wie dan. Wij hebben toen besloten dat wij graag met de mensen van Bedrijfsafval.nl wilden werken. Deze firma hebben wij gevonden nadat wij op het internet gingen kijken waar wij het beste geholpen konden worden. Wij hebben toen gezien dat wij bij dit bedrijf heel mooie kansen aangeboden kregen en wij wilden daarom graag met hen in zee gaan. Wij hebben gemerkt dat wij bij deze mensen namelijk heel goede mogelijkheden aangeboden kregen en dus wilden wij graag met deze mensen werken. Wij zijn daardoor nu veel voordeliger van ons bedrijfsafval af en wij hadden gewild dat wij veel eerder met dit bedrijf waren gaan samenwerken. Dat had ons namelijk heel veel geld kunnen schelen. 

Wij zijn nu altijd snel van ons bedrijfsafval af

Behalve het feit dat wij nu heel veel voordeliger van ons bedrijfsafval af zijn, zijn wij ons bedrijfsafval Wilt u graag voordeliger van uw bedrijfsafval af?ook nog eens veel sneller kwijt. Wij hoeven namelijk maar een telefoontje te plegen en dan krijgen wij weer een container geleverd. Als deze container gevuld is met al ons bedrijfsafval, dan kunnen wij er zeker van zijn dat deze binnen de kortste keren geleegd zal worden. Ik ben daarom erg blij dat wij dit bedrijf gevonden hebben want wij besparen nu veel geld en dat terwijl wij ook nog eens heel veel beter geholpen worden. Wij wilden daarom de mensen van Bedrijfsafval.nl van harte aanbevelen aan andere ondernemers. 

Wilt u ook afval laten afvoeren?                                           

Als u ook graag van uw afval af wilt voor een goede prijs, dan hoeft u alleen maar even:

  • Naar de site van Bedrijfsafval.nl te surfen 
  • Te bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen 
  • Een container bij deze mensen te bestellen 

Wij hopen nog lang zaken te kunnen blijven doen met dit bedrijf want wij zijn zeer tevreden over hun diensten en mogelijkheden.