Wilt u een SWOT-analyse laten uitvoeren?

Wilt u een SWOT-analyse laten uitvoeren?Ons bedrijf loopt de laatste jaren heel erg goed en dat willen wij natuurlijk graag zo houden. Wij zijn daarom ook altijd bezig om onszelf beter te ontwikkelen en om te kijken hoe wij de groei die wij hebben weten te bereiken, kunnen bestendigen. Een van de dingen die wij daarbij belangrijk vinden, is dat wij met regelmaat een extern bedrijf inschakelen om ons onder de loep te nemen. Wij hebben namelijk gemerkt dat wanneer je dit altijd zelf doet, er op een gegeven moment altijd elementen van je bedrijf over het hoofd gezien worden. Vandaar dat ik ben gaan kijken of wij een SWOT-analyse konden laten uitvoeren. Wij hadden namelijk ooit een keer een lezing gehoord over een SWOT-analyse en daar hebben wij toen heel veel aan gehad. Wanneer je een SWOT-analyse laat uitvoeren, weet je zeker dat je je bedrijf goed onder de loep laat nemen. Tijdens een SWOT-analyse wordt namelijk gekeken naar de mogelijkheden die er zijn om het beste uit je bedrijf te halen. Zo hebben wij namelijk heel veel verschillende afdelingen en wij waren soms het overzicht een beetje kwijt over hoe wij het beste uit deze samenstelling aan afdelingen konden halen. Wij hebben daarom gekeken hoe wij een SWOT-analyse konden laten uitvoeren en wij zijn toen op zoek gegaan naar een bedrijf dat ons goed zou kunnen helpen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer met de mensen van teamleader.nl in gesprek konden gaan omdat deze mensen heel interessante informatie over een SWOT-analyse op hun site hadden gepost. Ik heb toen een heel vriendelijke medewerker gesproken die mij heel goed uitgelegd heeft hoe zij voor ons een SWOT-analyse konden uitvoeren. Dat was voor mij een heel interessant gesprek omdat ik op deze manier heel snel te horen kon krijgen wat de voordelen waren die ik bij dit bedrijf kon vinden. Ik heb daarom besloten om het bij ons bedrijf voor te stellen om door deze mensen een SWOT-analyse uit te laten voeren. Daar ging iedereen mee akkoord en dat betekende dat wij spijkers met koppen konden gaan slaan.

Wij konden groeien door deze SWOT-analyse

Wij hebben de mensen van teamleader uitgenodigd om bij ons een SWOT-analyse te doen en dat hebben zij vervolgens gedaan. Zij hebben toen heel uitgebreid onderzoek gedaan en daardoor ontstond een heel goed beeld van ons bedrijf. Wij hebben toen te horen gekregen wat de sterke punten van ons bedrijf waren, maar ook wat de zwakke punten van onze onderneming waren. Dat zorgde er dus voor dat wij heel veel aan deze SWOT-analyse hebben gehad omdat wij aan onze mindere punten konden gaan werken. 

Wij raden teamleader.nl aan iedereen aan

Wij zijn blij dat wij met de mensen van teamleader.nl zijn gaan werken omdat zij ons heel goed hebben weten te helpen. Het is namelijk zo dat wij:

  • Nu heel goed weten waar onze verbeterpunten liggen 
  • Wij weten welke punten wij goed op orde hebben binnen ons bedrijf 
  • Wij in de toekomst weer kunnen groeien 

Kijk voor meer informatie ook nog even op teamleader.nl. Daar kunt u ook de contactgegevens van dit bedrijf vinden.