Wilt u een cursus keuren volgen? Kijk dan op onze website

Een cursus keuren is een cursus waar u alles wordt uitgelegd over de machines waar uw bedrijf mee werkt. We denken aan onder andere elektrische apparaten op lage en hoge spanning. Maar ook grote rijdbare voertuigen zoals graafmachines en heftrucks. Ook ladders en ander klimmateriaal zoals steigers moeten regelmatig gekeurd worden door een keurmeester. Wilt u een cursus keuren volgen om uw kennis op te halen, om een certificaat te halen of omdat u graag de overstap wilt maken van het keuren van autolaadkranen naar het keuren van woningen? Dan bent u bij Ingenium Bedrijfsadvies aan het juist adres.

  • In principe kunt u vrijwel elke cursus keuren op het gebied van de NEN 1010 volgen,
  • Dat geldt ook voor de NEN 3140 code waar we naast specifieke apparatuur ook vakbekwame trainingen geven.
  • En sinds kort kunt u de zogenaamde woningen APK keuring bij ons leren. Dit is natuurlijk de NTA 8025 training.

Weet u nog niet welke cursus keuren het beste bij u past omdat u aan het begin van uw carrière staat? Maar werkt u al wel bij een bedrijf? Dan zal uw werkgever wel weten welke certificaten voor u belangrijk zijn. Wilt u graag als een ZZP’er aan de slag omdat het u leuk lijkt om bijvoorbeeld keurmeester te worden? Dan raden we het u aan om even contact op te nemen met ons zodat we u kunnen helpen bij het helpen van de juiste cursus keuren.

Volg bijvoorbeeld een cursus keuren van grondverzetmachines

Een cursus keuren kunt u in enkele dagen volgen bij één van onze trainingslocaties. U vindt onze kantoren in Hengelo en Lexmond en dit zijn tevens twee van onze trainingscenters. Maar ook in het zuiden en het noorden kunt u ons vinden. Dit is wel afhankelijk van de cursus keuren waarop u zich wilt inschrijven. U kunt in ieder geval alles lezen over de inhoud van de cursus en u kunt vervolgens persoonlijk contact met ons opnemen. Wilt u zich direct inschrijven? Dan vindt u een uitgebreid contactformulier waar u de data kunt aangeven waarop u beschikbaar bent naast alle bedrijfsgegevens zoals het adres en de contactgegevens. Voor specifieke trainingen zal het aldus noodzakelijk zijn dat u in Hengelo of Lexmond langskomt. Hopelijk hebt u er geen problemen mee om een weekje te forenzen. Anders zijn er prima hotels in de buurt. Voor de meer populaire NEN cursus keuren kunt u ook terecht in Eindhoven, Assen en Amsterdam. Er zijn overigens ook vele cursussen die niet langer dan 1 dag duren. Dus de kans dat u überhaupt moet overnachten is niet erg groot. Hopelijk maakt u dit nog meer enthousiast en meldt u zich snel aan. Dankzij een cursus keuren kunt u snel problemen opmerken, melden, aangeven wat er precies gerepareerd moet worden en natuurlijk leert u welke regels en wetten er per machine gelden. Overigens kunt u naast al deze cursussen ook een cursus basisveiligheid en veiligheid voor operationeel personeel volgen. De cursus basisveiligheid raden we voor iedere werkgever in de bouw aan. Of u nu in een fabriek werkt, op een bouwterrein als aannemer of in de industrie, dit is een belangrijke training zodat u weet wat u moet doen als er een onveilige situatie ontstaat.

Wij garanderen een landelijke dekking. Vindt nu uw trainingslocatie

U wilt een cursus keuren volgen maar u weet misschien niet zo goed wat u moet doen nadat u de cursus hebt gekozen. U kunt ons dan in ieder geval om hulp vragen. Dat is handig als u nog gedetailleerde vragen hebt of wilt weten of er ook bij u in de buurt binnenkort een training is!