Wil je een gebruikte ipad verkopen?

Je ipad verkopen, het klinkt misschien wat vreemd. Maar als jij een nieuw exemplaar hebt gekocht, dan is de kans bijzonder klein dat je de oude nog weer gaat gebruiken. Veel mensen lijkt het handig om altijd eentje achter de hand te hebben, maar de realiteit is dat je deze eigenlijk nooit weer pakt. Meteen je oude ipad verkopen is dan ook een beter idee. Dan krijg je er nog wat geld voor en het ruimt je huis een beetje op. Want al die oude gadgets die maar in de la liggen, daar schiet je natuurlijk ook niets mee op!

Ipad verkopen in plaats van bewaren

Veel mensen weten natuurlijk wel dat het bewaren van oude tablets geen zin heeft, uiteindelijk pak je deze nooit weer en dat is met oude smartphones net zo. Laat je ze lange tijd liggen, dan gaat de accu bovendien ook nog eens kapot en dan heb je er helemaal niets meer aan. Zo snel mogelijk je oude ipad verkopen als je een nieuwe hebt gekocht is dan ook echt aan te raden. Maar mensen zien hier vaak wat tegenop. Want:

  • hoe bepaal je een verkoopwaarde?
  • hoe vind je een betrouwbare koper?
  • hoe lang moet je een online advertentie laten staan in de hoop dat je een koper vindt?
  • via welke weg kun je het beste proberen een koper te vinden?

Allemaal punten die jou doen twijfelen over je gebruikte ipad verkopen. Wil je dit gemakkelijk aanpakken en toch een leuk bedrag verdienen? Neem dan eens een kijkje op 123verkopen.nl. Via deze weg kun je op een eenvoudige manier tablets, smartphones en wearables van de hand doen en er ook  nog een leuk bedrag voor krijgen. Je meldt jouw apparaat gewoon via hun website aan en je ziet meteen het bod dat zij jou doen. Bevalt dit? Dan kun jij jouw ipad verkopen aan hen. Je stuurt hem op, zij controleren hem en je ontvangt het geld!

Hergebruik

Wat hebben zij hier nu aan, waarom zouden zij van veel mensen gadgets inkopen? Als jij je ipad verkopen gaat via deze website, dan knappen zij deze op op het moment dat zij hem binnen krijgen. Is alleen het scherm beschadigd? Dan wordt deze vervangen, alles wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen en het is gereed voor verkoop. Dit is natuurlijk helemaal het geval als er geen zichtbare beschadigingen zijn en alles nog helemaal werkt zoals het zou moeten. Jouw ipad verkopen, betekent dat zij hem weer verkoop klaar maken en weer doorverkopen. Zo wordt jouw apparaat hergebruikt, wat goed is met het oog op duurzaamheid. Heb jij een tablet die beschadigd is? Ook daar hebben zij vaak wel belang bij. Natuurlijk krijg jij hier een wat lager bedrag voor, maar je ontvangt er altijd nog iets voor. Zij kunnen vervolgens diverse onderdelen van jouw tablet gebruiken om andere exemplaren mee te herstellen. Dus ook met wat mankementen kunnen zij nog best interesse hebben in jouw gadget. Wil jij jouw gebruikte ipad verkopen en wil je dit op een zo eenvoudig mogelijke manier doen? Ga dan naar 123verkopen.nl!