Wat kan een telemarketingbureau voor u betekenen

Een telemarketingbureau heeft vele mogelijkheden voor elke organisatie die meer exposure en een verhoogde omzet wil realiseren maar daar zelf de mankrachten niet voor in huis heeft. Een telemarketingbureau is gespecialiseerd in het leggen van contact met klanten. Deze contacten zijn niet eenmalig, maar worden duurzaam onderhouden en of het nu gaat om potentiële klanten of om klanten die u al vaker bent tegengekomen in uw markt, het telemarketingbureau neemt u werk uit handen en zorgt ervoor dat u langdurig in het vizier bent van uw doelgroep. Het telemarketingbureau Saleshelden is voor u de perfecte partij om u te ondersteunen bij de werving van potentiële klanten.

Wat Saleshelden als telemarketingbureau voor u doet

De stappen van een telemarketingbureau worden gezet in aansluiting met uw wensen, maar de basis is daarin vaak gelijk. Toch blijft het werk van een telemarketingbureau altijd maatwerk. Het moet immers passen bij uw organisatie, uw producten en diensten en uw missie en visie. U heeft wellicht zelf ook een salesteam in huis, bijvoorbeeld met accountmanagers. Zij zijn vaak volledig bezet met het onderhouden van relaties met klanten, het bezoeken van klanten en het verwerken van orders of maken van offertes. Wat er vaak bij inschiet is het zoeken naar nieuw potentieel in de markt. Uw omzet blijft daarmee op een bepaald niveau hangen en dat terwijl u eigenlijk groei wilt realiseren. Wanneer u de expertise van telemarketingbureau Saleshelden inschakelt dan bent u ervan verzekerd dat op professionele en zakelijke wijze deze groei kan worden ingezet en gerealiseerd. Denkt u hierbij aan:

  • Koude acquisitie
  • Het leggen van de eerste contacten met potentiële klanten
  • Het onderhouden van duurzame contacten
  • Het in beeld brengen van uw producten en diensten bij potentiële klanten
  • Het genereren van leads voor uw accountmanagementteam

De werkwijze is altijd met een open vizier

Professioneel en zakelijk wordt het contact gelegd, maar vanuit de menselijke kant. U vindt geen opdringerige of ongewenste marketing bij Saleshelden, maar de peiling van de behoeften, het onderzoeken van de markt en het op de juiste manier benaderen van de potentiële klanten zijn erg belangrijk. Wat daarbij evenzo belangrijk is, is dat de benadering van de klanten, de koude acquisitie, iets is dat in de expertise ligt van de specialisten die bij Saleshelden werken. Op saleshelden.nl kunt u met een ieder van hen kort al kennismaken. Dit team bestaat uit jonge, gedreven mensen die het talent hebben om op deze menselijke manier uw potentiële klanten te benaderen. Zij deinzen niet terug voor een telefoongesprek met iemand die zij niet kennen of om op innemende wijze over uw product of dienst te vertellen. U zult het wellicht herkennen dat koude acquisitie een kracht is die maar weinig mensen bezitten. Zelfs de beste accountmanager kan dit als een zwakte hebben in zijn skillset en daar is op zich niets mis mee, want niet iedereen kan dit werk. De diensten van Saleshelden bieden u daarom de mogelijkheid om nieuwe potentiële klanten te werven, die vervolgens door uw eigen accountteam kunnen worden benaderd op het moment dat de interesse bij de klant reeds is gewekt. Dit verhoogt de kans op verkoop en het bouwen van een duurzame relatie met elke nieuwe klant. Saleshelden geeft u daarbij inzicht in de voortgang van het benaderen van nieuwe potentiële klanten. Niet alleen wordt elke bevestigingsmail die aan een potentiële klant wordt gestuurd ook naar uw accountteam gestuurd, maar ontvangt u tevens elke twee weken van uw telemarketingbureau een geautomatiseerde rapportage van de voortgang. Uw telemarketingbureau neemt u niet alleen werk uit handen, maar zorgt voor meer werk en meer verkoop.