Waarom een illusionist inhuren?

Ben jij op zoek naar entertainment voor een feestje? Overweeg dan eens een illusionist in te huren. Een dergelijke goochelaar kan voor iedereen vermaak brengen, van jong tot oud. Iedereen zal gefascineerd zijn door de kunsten van deze persoon en er is eigenlijk niemand te vinden die dit niet leuk vindt. Dat maakt een show van een illusionist ook voor heel veel gelegenheden geschikt. Zoek jij nog entertainment voor een feest, wil jij jouw bedrijf presenteren op een beurs of wil je misschien wel zelf leren goochelen door middel van een workshop? Neem dan eens contact op met Rich Magic!

Illusionist voor al jouw feesten

Bij sommige feestjes is het fijn als er wat entertainment is. Je voorkomt daarmee dat gasten zich gaan vervelen en eerder naar huis gaan dan jij zou willen. Bij entertainment denken de meeste mensen aan het inhuren van bijvoorbeeld een band, maar je kunt er dus ook voor kiezen een illusionist in te huren! Dit is bijvoorbeeld een uitstekend idee voor een:

  • kinderfeestje
  • bruiloft
  • jubilieumfeest

Voor kinderfeestjes is het natuurlijk altijd goed dat er iets te doen is, anders gaan ze zich vervelen en kan er ruzie ontstaan. De goochelaar of illusionist van Rich Magic heeft een show speciaal voor kinderen samengesteld. Zij zullen zich vergapen aan de trucs en het zal daardoor zeker een geslaagd feestje worden! Voor de kleinsten zal het net echte magie lijken. De grotere kinderen weten natuurlijk wel wat goochelen is, maar dat neemt niet weg dat zij alsnog betoverd kunnen zijn door de goede trucs. Maar niet alleen kinderen vinden het fantastisch om naar een goochelshow te kijken, dit geldt ook voor veel volwassenen. Rich Magic kan een podiumact verzorgen tijdens een feest, maar hij kan ook aan tafel zijn kunsten vertonen. Je zit er als toeschouwer dan echt bovenop en dat maakt de kunsten van de illusionist nog fascinerender. Want hoe doet hij dat toch? Je zult het niet kunnen ontdekken en de magie zal overeind blijven staan!

Beurzen en workshops

Voor een feestje is een illusionist dus een heel geschikte vorm van vermaak, maar zoals gezegd kan Rich Magic jou helpen bij het presenteren van jouw bedrijf op beurzen. Hoe werkt dit nu precies? Als jij vaker met jouw bedrijf op een beurs hebt gestaan, dan zul je weten hoe lastig het kan zijn om publiek juist naar jouw stand te trekken. Er zijn zoveel stands om te bekijken, dat het lastig kan zijn om de aandacht te trekken. En dat is waar de illusionist om de hoek komt kijken. Door bij jouw stand trucs uit te voeren, zul je zeker de aandacht van het publiek weten te trekken. En achteraf zullen de mensen zich jouw stand zeker herinneren! Je weet zo dus een indruk bij het publiek achter te laten. Wil jij zelf graag een aantal trucs leren uitvoeren? Ook dan kun je bij Rich Magic terecht. Je kunt een workshop volgen, waarbij een paar trucs uit de doeken worden gedaan. Of je nu dus een illusionist zoekt voor een feestje, een beurs of een workshop, Rich Magic biedt het allemaal aan!