Waar vraag je een virtueel adres voor je onderneming aan?

Vind jij het helemaal geen prettig idee om je onderneming op je eigen adres ingeschreven te hebben staan? Dan kun je natuurlijk een virtueel adres gebruiken om het in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dit kun je doen door een zogeheten virtueel kantoor te huren bij Easy Start Office. Daar beschikken ze zowel over een locatie (incl. inschrijfadres) in Amsterdam als in Rotterdam, dus je kunt kiezen uit deze beiden steden. De stad waar jij je virtueel adres wilt daar sluit je een contract af, en vanaf dat moment mag je jouw bedrijf daar officieel vestigen. Je kunt het dan bij De Kamer van Koophandel daar inschrijven, of gewoon het adres daar wijzigen als je bedrijf reeds bestaat. Dit vinden veel ondernemers heel erg fijn. Ze hoeven dan namelijk niet langer hun thuisadres openbaar te maken naar klanten en zakelijke relaties. Als je je bedrijf op je eigen adres inschrijft is dat namelijk wel het geval. Iedereen weet dan direct waar je woont, en dat vindenveel ondernemers nu eenmaal geen prettig idee. Zeker als je met je gezin op dat adres woont heb je daar moeite mee, en in dat geval is zo’n virtueel adres via Easy Start Office een goed idee. Bovendien, als je het prettig vind om niet altijd vanuit huis te hoeven werken dan kun je via hen ook een flexwerk-abonnement afsluiten.

Virtueel adres plus flexwerken

Bij Easy Start office kun je je abonnement voor een virtueel adres uitbreiden met zowel flexwerken in Amsterdam als Rotterdam. Op beide locaties beschikken ze over hele mooie kantoorpanden met diverse soorten werkplekken. Je vindt er zowel individuele bureaus (altijd met ergonomische meubels) als plekken waar je met meerdere mensen tegelijk kunt werken. Ook zijn er diverse zitjes beschikbaar waar je klanten kunt ontvangen en op je gemakje wat dingen kunt bespreken. Zo’n abonnement voor een virtueel adres voor je kvk inschrijving inclusief flexwerken is altijd inclusief:

  • gratis koffie en thee
  • Een print- en scanservice
  • Een post-doorstuurservice
  • Als je wilt een gratis, vast telefoonnummer

Iedereen die bij hen een abonnement afsluit voor een virtueel adres (oftewel, een virtueel kantoor) krijgt daar sowieso een post-doorstuurservice bij. Het is namelijk zo dat wanneer je je bedrijf op dit adres inschrijft je ook dit adres zult moeten gebruiken voor je communicatie. Als je er zelf niet vaak aanwezig bent dan moet deze post worden doorgestuurd Dit doen ze graag voor je wanneer dat nodig is. Als je ook een vast telefoonnummer nodig hebt dan kunnen ze zelfs dat voor je verzorgen. Niet voor niets zijn hun abonnementen voor virtuele kantoren zo populair. Al vele bedrijven maken er gebruik van.

De voordelen van flexwerken

Twijfel je nog of je bij jouw virtueel adres abonnement ook de optie tot flexwerken wilt nemen? Dan noemen we speciaal voor jou even de voordelen ervan op. Flexwerken is vele malen goedkoper dan het huren dan een echt kantoor. Je bent er heel flexibel in, en hoeft de ruimtes niet zelf in te richten en schoon te maken. Jw post wordt voor je bijgehouden en er is altijd koffie en thee beschikbaar. Veel voordelen dus, en dat voor een hele aantrekkelijke prijs.