Waar koop ik biologische e liquids?

Als je van roken bent overgestapt op elektrisch roken, oftewel e smoking, dan heb je dat waarschijnlijk gedaan omdat het minder slecht is voor je gezondheid. Echter, e liquids kunnen ook nog stofjes bevatten die schadelijk zijn voor je longen of andere delen van je lichaam, daarom is het aan te raden om alleen te e smoken met biologische e liquids. Deze vind je bijvoorbeeld in de webshop roken.nl. Het grote voordeel aan biologische e liquids is dat ze nagenoeg geen chemicaliën bevatten, en het spreekt voor zich dat dat stukken beter is voor je gezondheid dan bijvoorbeeld de e-liquids met een hoog gehalte aan het meer schadelijke Propyleen Glycol (PG). Overigens claimt de overheid dat ook deze relatief onschuldig is, het zit namelijk ook in rook van rookmachines en discotheken. Het is echter beter om het helemaal niet te gebruiken en te kiezen voor e-liquids die gemaakt zijn van ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Overigens is het vrijwel onmogelijk om die 100% aan te tikken omdat in smaakstoffen (ook wel aroma’s genoemd) altijd een minimale hoeveelheid PG zit. Dit is afhankelijk van de smaak en is in feite nooit hoger dan 0,01%. Dit getal is natuurlijk verwaarloosbaar, vandaar dat biologische e liquids toch 100% natuurlijk worden genoemd. Hoe dan ook is het natuurlijk een perfect alternatief en tien keer beter voor je gezondheid dan het roken van die ouderwetse sigaret, denk je niet?

Biologische e liquids online kopen

Als je het vervelend vindt om elke keer naar de winkel te moeten gaan om die biologische e liquids te kopen is de webshop roken.nl zeker een aanrader. Daar kun je namelijk alles bestellen op het gebied van e-smoken. Hun assortiment omvat onder andere:

  • E-smokers of e-sigaretten
  • E-liquids (zowel op natuurlijke basis als de normale versie)
  • Proefpakketten met diverse e-liquids, om te proberen
  • Batterijen voor je e-smoker
  • Coils voor je e-smoker

Het is dus echt een alles in één webshop voor de e-smoker. En als je heel specifiek op zoek bent naar zo’n biologische e liquids, dan ben je bij roken.nl aan het juiste adres. Ze verkopen er namelijk de e-liquid van het merk Green Star. Dit merk focust zich op een volledig natuurlijke oorsprong van ingrediënten, en is daarin heel vooruitstrevend. Hun e-liquids zijn 99% tot 100% vrij van chemische bestanddelen en bovendien geschikt voor vrijwel alle clearomizers. Niet voor niets wordt het merk door steeds meer mensen ontdekt en besteld.

Smaakjes natuurlijke e liquids

Green Star e liquids zijn zoals eerder genoemd vrijwel volledig geproduceerd met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dit doet echter niet af aan de smaak. Het merk Green Star heeft een bijna net zo uitgebreid smaakassortiment als de minder natuurlijke alternatieven, en heeft ook leuke proefpakketjes samengesteld voor wie de smaken eens wil proberen. Denk maar eens aan hun biologische e liquids met een lekker fruitsmaakje zoals appel, banaan of kers. Maar ook hun vruchtenmix is heel populair. En wat dacht je van e liquid met de frisse smaak van pepermunt? Green Star liquids zijn echt verkrijgbaar in super veel smaken. Doe je gezondheid dus een plezier en stap vandaag nog over op deze biologische e liquids!