Waar kan ik een haarimplantatie laten uitvoeren?

Ik merk al een paar jaar dat ik snel mijn haar aan het verliezen ben en vind dat erg vervelend. Ik wist van te voren al dat de kans groot zou zijn, dat ik kaal zou worden, want veel mannen in mijn familie zijn dat. Ik dacht altijd dat ik daar geen problemen mee zou hebben, maar ik ben nog begin dertig en had al een grote kale plek op mijn hoofd. Ik wilde graag onderzoeken hoe een haarimplantatie zou werken, hoe duur het zou zijn en of ik daar geschikt voor was, zodat ik een goede beslissing kon maken. Ik kwam het bedrijf Beauclinic tegen en zij konden mij goed adviseren, waarna ik heb gekozen voor een behandeling. Ik ben zeer blij met het resultaat en merk dat ik mij weer een stuk prettiger voel. Bijna al mijn ooms van mijn vaderskant, als die van mijn moeder zijn kaal, daarom dacht ik altijd al dat ik uiteindelijk kaal zou worden. Ik dacht altijd dat ik daar geen problemen mee zou hebben en dat het simpelweg onderdeel was van mijn leven. Ik had echter niet verwacht, dat ik begin dertig al een gedeelte van mijn haar zou verliezen. Ik wilde graag een goede keuze voor mijzelf kunnen maken en wilde daarom mij laten adviseren over een haarimplantatie. Ik voelde mij nog jong en sterk en het idee dat ik nu al kaal zou worden, paste niet bij mijn zelfbeeld. Ik had mijn twijfels over een behandeling en wist niet of dit ook negatieve gevolgen kon hebben en wat de prijs voor een behandeling zou zijn, daarom wilde ik mij laten adviseren. Ik had online al wat pagina’s bezocht over een haarimplantatie, maar het leek mij het beste om langs te gaan bij een kliniek en mij goed te laten adviseren.

Besloten om een haarimplantatie te nemen

Ik zocht online naar klinieken waarbij ik een adviesgesprek kon hebben over een haarimplantatie en kwam toen onder andere het bedrijf Beauclinic tegen. Ik zag dat ik een gratis adviesgesprek kon aanvragen en dat deze kliniek veel goede beoordelingen had ontvangen. Tijdens een gesprek werd mij duidelijk uitgelegd wat er tijdens een behandeling gedaan zou worden, welke behandeling het beste voor mij zou zijn en wat een haarimplantatie zou kosten. Ik kwam in aanmerking voor een behandeling en wilde er even over nadenken. Ik besprak het met mijn vriendin en besloot daarna om voor een behandeling te kiezen.

Blij dat ik weer een volle bos haar heb

Begin dit jaar was de behandeling voor de haarimplantatie en ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb. Ik kreeg goede behandeling van Beauclinic en had de hele tijd het gevoel dat ik in goede handen was. Achteraf kreeg ik nazorg en was erg tevreden over deze kliniek. Ik ben erg blij met het resultaat en merk dat ik mij ook weer prettiger voel. Ik raad Beauclinic aan voor een haarimplantatie.

  • Deze kliniek heeft veel goede beoordelingen
  • Ik had een gratis adviesgesprek
  • Ik was erg blij met het werk van deze kliniek
  • Ik heb weer een volle bos haar