Waar boek je een tof dinerspel in Amsterdam?

Of je nu een vrijgezellenfeest aan het organiseren bent of een gezellige avond voor collega’s, een dinerspel in Amsterdam is altijd een goed idee. Deze boek je natuurlijk bij Amsterdam Tour, want daar hebben ze niet alleen de meeste ervaring met het organiseren van dit soort diners, maar ook het grootste aanbod in thema’s. Want als je echt op zoek bent naar een origineel dinerspel in Amsterdam wil je natuurlijk wel de grootste lol hebben. Laat dat maar aan Amsterdam Tour over, want daar hebben ze een heleboel super leuke thema’s bedacht voor hun dinerspellen. Wat dacht je van deze?

  • Het Ranking the Starts Dinerspel
  • Het Wie is de Rat Dinerspel
  • Het 50 Tinten Grijs Dinerspel
  • Het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel
  • Het Moord dinerspel

Al deze spellen vinden plaats in Amsterdam, uiteraard in en rondom het stadscentrum. Je kunt gemakkelijk van de ene naar de andere locatie lopen, en als je het toch te ver vindt dan pak je gewoon een paar haltes met de tram. Lopen is echter veel leuker, want dan zie je tenminste nog wat van onze mooie hoofdstad! Welk thema je kiest voor jullie dinerspel in Amsterdam maakt niet uit, want je gaat gegarandeerd een super gezellige avond tegemoet met lekker eten. Bij deze dinerspellen zitten uiteraard een voorgerecht, hoofdgerecht en een toetje inbegrepen. Enkel de losse drankjes zijn voor eigen rekening.

Het Wie is de Rat dinerspel in Amsterdam

Een van de populaire dinerspellen die ze bij Amsterdam Tour organiseren is het Wie is de Rat Dinerspel in Amsterdam. Deze lijkt nogal op het welbekende tv-programma Wie is de Mol, maar werkt in de praktijk ietsje anders. Bij dit spel wordt je gezelschap namelijk opgedeeld in meerdere teams. Elk team moet uiteraard proberen te winnen door opdrachten uit te voeren, maar in elk team is één rat. Deze rat is eigenlijk onderdeel van een ander team, maar niemand weet wie het is. Je moet tijdens dit dinerspel in Amsterdam dus constant op je hoede zijn, want wie weet is de persoon die naast jej zit wel bezig met het saboteren van jullie tactiek!

Een vrijgezellenfeest of teambuilding dag in Amsterdam

Zoals we hierboven al vermeldden maakt het eigenlijk niet uit hoe de groep er uitziet met wie je een gezellig dagje of avondje Amsterdam wilt plannen. Je kunt bij Amsterdam Tour namelijk allerlei verschillende uitjes voor groepen boeken, die zowel cultureel als entertainend zijn. Zo’n tof dinerspel in Amsterdam bijvoorbeeld, is voor heel veel groepen geschikt, en een stadswandeling of fietstocht met een lokale gids ook. Deze laatste wordt vooral geboekt in de lente en de zomer, want dan is de stad natuurlijk op haar mooist. Liever overdekt de stad verkennen en je ogen uitkijken? Dan boek je via Amsterdam Tour natuurlijk een leuke rondvaarttocht over de kanalen van onze prachtige hoofdstad. En hebben jullie daarna honger en wil je de dag nog niet afsluiten? Dan ga je natuurlijk meteen door naar een gezellig Amsterdams restaurantje voor het dinerspel in Amsterdam. Op die manier kunnen jullie lekker babbelen en eten, en elkaar tegelijkertijd nog wat beter leren kennen. Klinkt goed, toch?

https://tours.amsterdamtour.nl/dinerspel/