Voetbal kijken in Rotterdam

De stad Rotterdam heeft nu een unieke plek voor de voetballiefhebbers. Voor voetbal kijken in Rotterdam is café The Hide Away de ideale gelegenheid. Erg fijn als je niet de wedstrijd van Feyenoord wilt missen, maar wel graag de stad in wilt om een drankje te doen onder het genot van lekkere borrelhapjes. Deze gelegenheid is vlakbij De Kuip. Niet alleen raak je dus in de stemming door de voetbaluitzending, maar ook door alle voetbalsupporters die daar rond zullen lopen. Die lopen ook regelmatig dit café binnen en daarom is het des te vanzelfsprekender dat voetbal kijken in Rotterdam een belangrijk onderdeel wordt van dit café. Om meer te weten te komen over de locatie en de openingstijden, is de website cafethehideaway.nl perfect om goed voorbereid richting het café te gaan. Daar staat ook op vermeld dat je al 3,5 uur van tevoren aanwezig kan zijn. Wil je zeker zijn van een goede plek zorg er dan voor dat je op tijd bent. Het beste is natuurlijk nog ruimer van tevoren, maar dan moet het café wel open zijn. Plan daarom goed met je vrienden hoe laat jullie daar in het café van de wedstrijd gaan genieten. Rekenen jullie op een groot feest? Dan is voetbal kijken in Rotterdam daar zeker de beste manier om in de stemming te komen en te blijven.

Voetbal kijken in Rotterdam: maak er een feest van

In en om het café The Hide Away staat het op de dagen dat Feyenoord speelt helemaal in het teken van voetbal. Daarom is het zo leuk om daar de middagen door te brengen als jouw favoriete voetbalclub speelt. Je bent direct in de stemming door alle andere supporters en de versieringen. Niet alleen doordat de wedstrijd op gigantische schermen wordt uitgezonden, maar ook omdat je in het gezelschap bent van alle andere voetbalfans van jouw voetbalclub. Dit maakt voetbal kijken in Rotterdam nog plezieriger. Je bent niet meer de enige die het Rotterdamse elftal aan het aanmoedigen is. Daarnaast heb je bij café The Hide Away lekker drinken en eten zonder zelf met de rommel te zitten. Alles wordt daar heerlijk voor je verzorgd. Wat je ook wilt, bestel het en je wordt helemaal verzorgd in dit voetbalcafé aan het Kreekplein in Rotterdam. Lukt het je niet je vrienden bij elkaar te verzamelen, loop dan gerust alleen binnen. Daar ben je zeker niet alleen. Er lopen altijd bezoekers in en uit het café. De een komt daar voetbal kijken in Rotterdam en de ander loopt naar het stadion om de wedstrijd live te beleven. In het café ontmoet jij tijdens voetbal kijken in Rotterdam vast en zeker nog meer gezellige supporters die graag met jou een biertje drinken.

Vrijheid en gezelligheid

Geniet van de vrijheid tijdens voetbal kijken in Rotterdam. Zeker als je partner, vriendin of huisgenoot liever niet het voetbal aan heeft, of iets anders wilt kijken. Dan is het een uitkomst om in dit café toch de gezelligheid van het voetbal mee te krijgen. Als je later binnen komt, loop je het risico een groot gezelschap aan te treffen. Maar iedereen betrekt je er graag bij om niets te missen tijdens voetbal kijken in Rotterdam. Loop rustig naar binnen. De schermen zijn zo groot, dat je er haast niets van hoeft te missen. Weet je al een paar dagen eerder dat het niet gaat lukken de wedstrijd thuis te kijken, dan heb je voldoende tijd om ruim op tijd binnen te lopen. Tenslotte is meestal bekend wanneer en hoe laat de wedstrijden beginnen. Jouw ideale middag voetbal kijken in Rotterdam is daardoor op tijd in te richten zoals jij wilt. Lees meer…