Uw zaken zijn vanaf nu goed op orde dankzij onze boekhouder

Boekhouden is niet iedereens hobby. Het is een vak apart, zoveel zal u wel duidelijk worden als u een bedrijfje bent begonnen. Want het is niet bepaald eenvoudig om al die economische en belastingtechnische termen te kennen. Laat staan dat u ze kunt inzetten om uw boekhouding ermee op orde te maken. terwijl dat wel erg belangrijk is. Misschien is uw onderneming nog te klein om een boekhouder in dienst te nemen. Maar doorgaans zal dat niet eens nodig zijn. Want u kunt een boekhouder als freelancer aannemen. Niet dat de boekhouder freelance werkt, hij werkt dan in dienst van een boekhoudkantoor zoals de onze, sadienstverlening.nl. Maar hij werkt op gezette tijdstippen op afspraak voor u net als voor andere bedrijven. Een multi-inzetbare boekhouder, wie wil dat nou niet? U zoet een betrouwbaar iemand met hart voor de zaak en die u kunt contacteren als u prangende vragen hebt. Hopelijk kiest u dan voor een boekhouder van Stuurman Administratieve Dienstverlening. Of het nu gaat om de administratie, salarisadministratie, belastingaangifte of het onderwijs, een specialisatie van ons, u kunt te allen tijde op onze boekhouder rekenen. Klinkt u dat als muziek in de oren? vraag dan gerust een adviesgesprek aan. U bent van harte welkom bij ons op kantoor maar we kunnen natuurlijk ook een bij u langskomen. Vanuit Woudenberg staan we voor u klaar.

Laat de complete boekhouding maar aan onze boekhouder over

Als beginnend bedrijf wilt u weten wanneer u winst aan het maken bent. U wilt inzien wanneer u uw personeel moet uitbetalen, hoe hoog het ziekteverzuim is of wanneer u weer eens een belastingaangifte moet doen. Die kwartaalaangiftes moet u niet vergeten want het kan natuurlijk ook betekenen dat u geld terugkrijgt van de Belastingdienst. Misschien komt u wel in aanmerking voor bepaalde subsidies, laat onze boekhouder dat voor u uitzoeken. Maar zorg er vooral voor dat u de dagelijkse gang van zaken op orde hebt:

  • En dat betekent dat het helder is wat u uitgeeft en wat uw inkomsten zijn, zowel naar leveranciers, klanten als uw personeel toe,
  • Dat u weet waar u wel en niet in kunt investeren,
  • En dat u op tijd een jaarrekening maakt en de belastingaangifte op orde hebt.
  • Sadienstverlening

Voor al deze zaken kunt u het beste rekenen op een professionele boekhouder. Waarom kiest u voor ons? Omdat een afspraak bij u op kantoor en zelfs bij u thuis een optie is. En omdat we in de avonduren beschikbaar zijn. Daarnaast bieden we aantrekkelijk uurtarieven aan zodat het ook voor startende ondernemers aantrekkelijk is om een boekhouder aan te nemen. We bieden een landelijke dekking en dat is ook niet zo vreemd omdat de meeste zaken via de mail en telefoon lopen. U kunt ervoor kiezen om een gedeelte of de gehele administratie uit handen te geven. Wel blijft u overal bij betrokken en bent u de eindverantwoordelijke. We willen immers inzichtelijk maken waar we mee bezig zijn en dat betekent dat u op ons advies kunt rekenen.

Vanaf nu hoeft u eindelijk niet meer over te werken

Wij doen niet aan verholen kosten en u sluit een maandelijks abonnement bij ons af dat u per maand kunt stopzetten, handig als het op het moment wat minder goed gaat. Gaat het juist voor de wind en denkt u aan een uitbreiding? Dan staan er altijd extra boekhouders voor u klaar om u door die transitie heen te helpen. Wacht dus niet langer maar klim in de pen en stuur eens een e-mail met uw vragen en ideeën.