Toiletbril

Hoe lang heb jij nagedacht over de toiletbril die jij nu in huis hebt? Waarschijnlijk niet zo heel erg lang en eigenlijk is dit wat vreemd. Nu zul je misschien tegenwerpen dat de wc nu eenmaal een plek is waar je niet zo heel veel tijd doorbrengt en dat je dan bovendien ook nog eens precies op de bril zit, waardoor je deze eigenlijk alleen maar ziet op het moment dat je naar binnen loopt. Dat is helemaal waar, maar op het moment dat je naar binnen loopt, dan wil je natuurlijk ook graag een mooie toiletbril zien. Je wilt dat het interieur van dit kleine kamertje ook mooi is, zodat je er met een goed gevoel naar binnen stapt. En natuurlijk moet het ook gewoon praktisch gezien goed geregeld zijn, want dat is natuurlijk de eerste functie van de toiletbril, dat je niet op de koude porseleinen pot plaats hoeft te nemen. Maar het oog wil ook wat en daarom is het zeker niet verkeerd om daar ook aandacht aan te schenken.

Toiletbril in verschillende varianten te krijgen

Maar heb je wel wat te kiezen op dit gebied? Hoeveel varianten van de toiletbril zijn er nu eigenlijk helemaal te krijgen? Als het op vorm en maat aankomt zullen we inderdaad moeten zeggen dat er weinig keus is. Dit is ook logisch, toiletpotten hebben immers allemaal in de basis dezelfde vorm en dezelfde afmeting. Dat betekent dat ook de wc bril in vorm en afmeting niet veel zal verschillen. Maar op andere vlakken zijn er juist wel verschillen mogelijk, namelijk wat betreft:

  • materiaal
  • kleur
  • dessin

Als het aankomt op het materiaal van de toiletbril, dan kun je globaal gezien kiezen uit hout of uit kunststof. Welke jij kiest, is maar net wat jij het prettigst vindt. Sommige mensen geven de voorkeur aan het lichte gewicht van kunststof, anderen aan de stabiliteit van hout. Dit is dus erg persoonlijk. Wat kleur en dessin betreft valt er genoeg te kiezen, al zou je dat vaak niet zeggen als je zo wat rond krijgt naar wat er op dit gebied te krijgen is. Iedereen lijkt haast te kiezen voor gewoon zwart en wit of voor houtkleur. En dan natuurlijk ook gewoon nog effen. Toch is dat echt niet het enige wat mogelijk is als het aankomt op de toiletbril.

Vele dessins bij Deto Seats

Als je een toiletbril wilt kopen, waar kun je dan het beste naar toe gaan? De meeste mensen zullen hiervoor naar een bouwmarkt gaan of eventueel naar een zaak op het gebied van sanitair producten. Maar daar zul je niet heel veel variatie op dit gebied aantreffen. De meeste zaken op dit gebied kiezen nog steeds voor veilige, en dus saaie, varianten. Wil jij echt uit heel veel verschillende mogelijkheden kunnen kiezen, dan moet je zeker eens kijken op de website van Deto Seats. Bij hen vind je namelijk de toiletbril in heel veel verschillende dessins. Zo kun je bij hen kiezen voor diverse dierenprints, zoals katten, bulldogs en vissen. Maar ook voor heel andere ontwerpen kun je bij hen terecht, zoals de afbeelding van een Boeddha, van handen of van schelpen. En niet alleen wat dessin betreft verschillen ze van elkaar, maar ook wat betreft kleur. Van lichte tot donkere kleuren en alles daar tussenin, je vindt het bij hen allemaal in de collectie. Groot voordeel van kiezen voor hen is ook dat al hun wc brillen softclose zijn, eenvoudig gemonteerd kunnen worden en antibacterieel zijn. Dat maakt Deto Seats echt tot een uitstekende zaak om je nieuwe toiletbril bij te gaan kopen!