Sloopauto verkopen? Neem dan 24/7 contact op met Nationale Sloopauto Ophaaldienst!

Wilt u een sloopauto verkopen voor een mooie vergoeding? Neem dan contact op met Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Al jaren zijn wij dé sloopauto opkoper in Nederland. Voor een mooie vergoeding en met 24/7 dienstverlening zijn wij altijd bereikbaar om uw sloopauto te komen ophalen. Met ons uitgebreide netwerk vinden wij snel een betrouwbare partner bij u in de buurt. Wij werken enkel samen met erkende schade- en demontagebedrijven die zich houden aan de strikte wetten, zodat u verzekerd bent van goede dienstverlening en professionele service. Bekijk voor meer informatie over onze mogelijkheden de website of neem gelijk contact op voor het inplannen van een ophaalmoment. Liever eerst een prijsindicatie voor uw auto? Stuur dan een aantal foto’s door. Het ophalen is een geheel vrijblijvende service en een afspraak kunt u op elk moment inplannen. Of u nu alleen in het weekend tijd heeft of een spoedgeval hebt, wij staan altijd voor u klaar om u gelijk verder te helpen!

Sloopauto verkopen tegen een hoge vergoeding

Wilt u van uw sloopauto af of graag een zakcentje bijverdienen? Laat uw sloopauto dan ophalen en ontvang hiervoor de beste en vooral een realistische prijs. Dat is niet alleen milieubewust, maar ook goed voor uw portemonnee! Zodra u een afspraak hebt ingepland, komen wij de sloopauto ophalen en ontvangt u direct het vrijwaringsbewijs en het bedrag dat de auto nog waard is. Wij melden dan voor u het voertuig af bij RDW en de Belastingdienst. Kortom, snel geregeld en een mooi zakcentje verdient. Wij kopen sloopauto’s op in heel Nederland. Zoals gezegd, werken wij daarbij uitsluitend samen met erkende autoschade- en demontage bedrijven. Zij werken strikt volgens de strenge milieuwetten en regelgeving. Hierdoor bieden zij snelle, vakkundige en betrouwbare service aan. Dat vinden wij namelijk zeer belangrijk.

Is mijn auto een sloopauto?

Door een ongeval of ongelukkig voorval kan uw auto schade oplopen. Het is mogelijk dat reparatie van uw auto zich niet meer loont, waardoor uw auto afgeschreven wordt. Dit wordt ook wel total loss genoemd. Wilt u kijken of een goedkope reparatie zich loont? Dan stellen wij u graag een aantal automonteurs en schade-experts voor, die voor weinig geld uw auto willen maken.In de meeste gevallen is het verstandiger om uw geld te investeren in een andere auto. De dagwaarde weegt dan namelijk niet meer op tegen de reparatiekosten. Wilt u uw sloopauto verkopen, dan adviseren wij altijd om de auto te laten ophalen. Voor het laten ophalen, hoeft u bij Nationale Sloopauto Ophaaldienst geen kosten te betalen. U belt naar ons nummer 06 38 50 50 38 voor het doorgegeven van de gegevens en binnen een kwartier neemt een schade-expert al contact met u op om een afspraak in te plannen. Dus is u auto rijp voor de sloop? Neem dan wanneer het u uitkomt contact met ons op!

Werkwijze

1) Bel 06 38 50 50 38 / 24/7
2) Wij halen uw auto op en u ontvangt van ons een vrijwaringsbewijs
3) Wij betalen u direct in contanten

Nationale Sloopauto Ophaaldienst sloopauto verkopen

  • Werkzaam in heel Nederland
  • Ruime vergoedingen
  • 24/7 bereikbaar
  • Schade-experts voor advies en goedkope reparaties
  • Afspraken op elk moment mogelijk
  • Auto wordt gratis opgehaald
  • Werken enkel samen met erkende bedrijven
  • Uw partner voor sloopauto verkoop

Uw sloopauto verkopen? Neem dan contact op met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst! Bekijk voor meer informatie onze website: sloopautoverkopen of neem direct contact op via 06 38 50 50 38!