Sloopauto verkopen is lastig

Heb jij wel eens te maken gehad met een sloopauto verkopen? Dit is vaak erg lastig om voor elkaar te krijgen, want laten we nu eerlijk zijn, wie heeft er nog belang bij een voertuig waar niet meer mee gereden kan worden? Dit is alleen interessant voor garages of andere bedrijven die nog gebruik kunnen maken van losse onderdelen die zij weer in andere voertuigen kunnen plaatsen. Maar heel veel vraag is hier ook niet naar en dat kan een sloopauto verkopen tot een erg lastige en langdurige zaak maken. Toch wil jij dit natuurlijk graag zo snel mogelijk opgelost hebben. Als jij een ongeluk hebt gehad en je wagen is total loss of je voertuig komt gewoon niet meer door de keuring heen, dan wil je er natuurlijk graag zo snel mogelijk vanaf. Niet alleen omdat je niet weet waar je de auto moet stallen, maar ook omdat je van kosten af wilt als wegenbelasting en verzekering. Je kunt natuurlijk proberen of jij je sloopauto verkopen kunt aan je plaatselijke garage, maar de kans dat zij deze over willen nemen is erg klein. Ze kunnen hem immers niet zomaar doorverkopen maar moeten veel geld steken in reparaties, wat niet de moeite is. Ook aan de onderdelen zullen ze weinig behoefte hebben, omdat de meeste van hun klanten toch nieuwe onderdelen willen.

Oplossing voor sloopauto verkopen

Hoe kun jij dan toch je sloopauto verkopen? Dat is een lastige zaak. Je kunt natuurlijk een advertentie plaatsen op internet, in de hoop dat er mensen zijn die toevallig op zoek zijn naar auto-onderdelen die ze uit jouw wagen kunnen halen. Maar zoveel mensen zijn er niet die zelf aan hun auto’s knutselen en die zelf even een onderdeel kunnen vervangen. Met andere woorden, de vraag is eigenlijk erg laag en dat brengt jou als verkoper niet echt in een gunstige positie. Soms moet je zelfs geld toe betalen om er vanaf te komen en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Hoe kun jij toch nog je sloopauto verkopen en er misschien ook nog wat geld aan overhouden, zonder dat je hier zelf ook nog eens heel veel tijd mee kwijt bent? Dat kun je eenvoudig regelen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Dit gaat echt heel eenvoudig:

  • je belt met hen en maakt een afspraak
  • zij komen je wagen ophalen
  • als je voertuig nog geld waard is, dan krijg je dit meteen in contanten

Zo ben je niet alleen direct van het probleem van de sloopauto verkopen verlost, het is ook nog eens heel snel en gemakkelijk geregeld.

Nationale Sloopauto Ophaaldienst biedt voordelen

Een groot voordeel van deze ophaaldienst is dus dat je heel eenvoudig je sloopauto verkopen kunt via hen. Maar er zijn meer redenen om voor hen te kiezen. Zo vragen zij bijvoorbeeld nooit geld voor het afhalen, de transportkosten komen altijd voor hun rekening. Bovendien krijg je dus eventueel ook nog wat geld, als jouw auto nog iets waard is. Een ander voordeel is dat je altijd heel snel je sloopauto verkopen kunt aan hen. Je kunt 24 uur per dag contact met hen opnemen en dit iedere dag van de week. Zij maken dan zo snel mogelijk een afhaalafspraak met je, zelfs met spoed afhalen is mogelijk. Ook regelen zij meteen een RDW vrijwaring en melden zij jouw auto af bij de belastingdienst. Je hoeft dan zelf alleen de verzekering nog stop te zetten. Daarnaast is het ook nog eens zo dat zij alleen samenwerken met bedrijven die op verantwoorde wijze auto’s ontmantelen. Als jij je sloopauto verkopen wilt op een snelle en eenvoudige wijze, dan is dit het bedrijf om te bellen!