Schachenmayr Catania voor kwaliteit

Houd jij van haken en breien? Dan moet je absoluut eens de productlijn Schachenmayr Catania uitproberen, de kans is groot dat je nooit meer iets anders wilt! Het bedrijf Schachenmayr bestaat al bijna twee eeuwen en heeft in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd als het aankomt op wollen en katoenen garens voor brei- en haakwerken. Zij brengen verschillende productlijnen uit, waarvan Catania er één is. Vaak is het zo dat mensen die handwerken nogal eens willen bezuinigen op de aanschaf van materialen en daardoor niet kiezen voor bijvoorbeeld Schachenmayr Catania. Dat is echt heel erg zonde! Kies nooit voor het goedkoopste materiaal dat je kunt vinden, want in veel gevallen is het echt waar dat goedkoop duurkoop is. Je kunt dan wel tegen een lage inkoopsprijs iets gaan maken, bijvoorbeeld een mooie trui breien voor jezelf. Maar het gevolg van de keuze voor een goedkoop materiaal van een inferieure kwaliteit is dat je dan uiteindelijk maar weinig plezier van de trui zult hebben. Na een paar keer dragen en wassen, zullen er bijvoorbeeld draden gaan knappen of er zullen al grote slijtageplekken in ontstaan. Dat is natuurlijk heel erg zonde! Dan heb je heel veel tijd gestoken in het zelf maken van een kledingstuk, dat je uiteindelijk nauwelijks zult dragen voordat het versleten is. Dat is uiteraard erg zonde, kies daarom altijd voor materialen van een uitstekende kwaliteit, zoals Schachenmayr Catania.

Schachenmayr Catania verkrijgbaar in verschillende varianten

Als je op zoek gaat naar artikelen van Schachenmayr Catania, dan zul je zien dat deze in vele verschillende varianten te krijgen zijn. Zo zijn er binnen deze productlijn weer diverse subcategorieën, zoals:

  • original
  • grande
  • color
  • denim
  • fine color
  • flammé

Wat is nu het verschil tussen deze verschillende subcategorieën? In de eerste plaats bestaat er verschil in de samenstelling van het materiaal, zo bieden ze zowel 100% katoen en 100% wol, als synthetisch garen en samenstellingen van natuurlijk en synthetisch. Ook de dikte varieert. Zo is de Schachenmayr Catania Grande bijvoorbeeld een extra dik garen, waarmee je dus een heel ander effect krijgt als je breit of haakt. Uiteraard bestaat er ook groot verschil in kleuren. Meestal gaat het om effen gekleurde garens, maar er zijn ook multicolor varianten, waarbij de draad steeds weer van kleur verspringt. Hiermee werken zorgt voor een zeer bijzonder effect en geeft je de mogelijkheid om diverse kleurtinten te gebruiken zonder dat je van bol garen hoeft te wisselen. Ook als je liever kiest voor effen, valt er bij de verschillende Schachenmayr Catania varianten genoeg te kiezen. Van licht tot donker, van zacht tot fel, er zijn veel kleurvarianten te krijgen!

Veel keus bij Handwerk-Hobbyzaak.nl

Waar kun je nu naar toe gaan als je Schachenmayr Catania producten wilt kopen? Laten we eerlijk zijn, in de meeste plaatsen is geen handwerkwinkel meer te vinden. En is er nog wel een zaak die dergelijke producten verkoopt bij jou in de buurt, dan is de kans klein dat ze net deze productlijn te koop aanbieden. Wil jij uit een ruim aanbod Schachenmayr Catania artikelen kunnen kiezen, dan moet je eens naar Handwerk-Hobbyzaak.nl gaan. In hun webwinkel vind je een zeer ruime keus op dit gebied, met niet alleen veel verschillende subcategorieën, maar ook met heel veel verschillende kleuren. Doordat bij iedere categorie duidelijk vermeld staat hoe lang het garen is, hoe zwaar het is, voor welke dikte breipennen en haaknaalden het geschikt is, kun jij een goede keus maken uit de ruime collectie die zij aanbieden. Als je iets van Schachenmayr Catania wilt gaan kopen, dan doe je er dus goed aan om naar Handwerk-Hobbyzaak.nl te gaan!