Roll-up banners

Kleine en grote roll-up banners bestel je bij Drukwerkdeal. Alles kan eenvoudig via de website Drukwerkdeal.nl doorgegeven worden zolang je het ontwerp bij de hand hebt. Je kan ook via de website zelf ontwerpen met de ontwerptool. Ideaal voor eenvoudige banners waar je enkel tekst en een afbeelding op wilt hebben om de aandacht te trekken. Heb je een prachtig ontwerp beschikbaar die met recht afgedrukt mag worden op een groot doek, dan lever je jouw bestand aan volgens de aanleverspecificaties. Drukwerkdeal heeft deze voor roll-up banners bestellen speciale informatiesheets opgesteld waarin de eisen staan voor de bestanden. Hierin wordt aangegeven welke afmetingen je moet doorgeven en hoe je de kleuren moet aangeven of de plek van het ontwerp. Ze zijn gemaakt voor alle vier de soorten formaten small, medium, large en XXL. Deze vragen namelijk om andere vereisten. Wat wel nodig is dat je eerst de rest van de vormgeving selecteert, zodat je weet welke eisen je moet aanhouden. Dit heeft namelijk ook te maken met het type doek en cassette systeem die je bestelt. Eigenlijk wijst het zich vanzelf op de website van Drukwerkdeal. Zeker dankzij de extra informatie onder het info-icoon, maakt roll-up banners bestellen snel en eenvoudig.

Roll-up banners bestellen: selecteer de gewenste opties

Er bestaan meerdere manieren om roll-up banners bestellen uit te voeren op Drukwerkdeal.nl. Je ziet als eerste de pagina voor deze producten tevoorschijn komen met boven aan de aanbevolen samenstellingen. Deze zijn in meerdere maten en systemen van diverse prijzen. Vind je een van de aanbevelingen perfect voor jouw evenement, dan ben je met een paar klikken zo klaar. Mocht dit toch niet helemaal jouw voorkeur zijn, dan ga je verder met de opties die te selecteren zijn voor roll-up banners bestellen:

  • Formaat: small, medium, large en XXL.
  • Het cassette systeem: budget case, basic case, selected case, luxe case.
  • Materiaal: PVC (frontlit, B1-brandvertragend), Ferrari decolit (B1-brandvertragend), budget PVC.
  • Met of zonder verlichting van de halogeen lamp.

Het formaat spreekt al voor zich, maar het kan moeilijk te bepalen zijn welke grootte geschikt is voor jouw ontwerp. Denk dan aan de ruimte. Is deze groot of klein, waar komt het object te staan. In een grote hal, bij een kraam of op een podium. Het zijn verschillende plaatsen die bepalend zijn voor de maten van de banner. Is het toch nog moeilijk om vast te stellen voor de roll-up banners bestellen, dan staat er een klantenservice van Drukwerkdeal klaar met specialisten bij de chat en de telefoon. Zij kunnen je adviseren in de maten en andere eigenschappen die je moet selecteren voor de roll-up banners bestellen.

De soorten

Op basis van het cassette systeem selecteer jij de soorten voor de roll-up banners bestellen: basic, luxe, selected, budget en XXL. Als het de bedoeling is dat de banner voor een lange periode bijvoorbeeld in een etalage blijft staan of bij de ingang van een gebouw, dan heb je een uitvoering nodig als XXL of selected. Deze gaan voor lange duur mee. De selected is gemaakt van een cassette systeem van hoogwaardige kwaliteit. Het is afgewerkt met een poedercoating, anti-slip pads en een gepatenteerde fixering. Het laatste zorgt ervoor dat de banner ook stevig staat. Ideaal als het op een plek staat waar veel drukte is. De XXL heeft nog iets meer volume en stevigheid. Deze valt goed op en beschikt over een ‘easy clip’ beveiligingssysteem en massief aluminium zijkappen. Mocht je het doek toch even moeten opbergen, dan kan dat in de verstevigde tas die bij geleverd is. Lees goed de informatie door voor de roll-up banners bestellen om de juiste uitvoeringen te kunnen gebruiken.