Professionele hypnotherapie in Eindhoven

Hypnotherapie in Eindhoven kun je bijvoorbeeld bij Monique van Hoof doen. Zij is een erkende hypnotherapeut die is aangesloten bij Hypnose Praktijk. Deze praktijk werkt landelijk en heeft vestigingen in heel veel steden, en niet alleen in Nederland. Ze bieden namelijk ook diverse hypnotherapeuten in België. Al hun therapeuten werken volgens officiële richtlijnen, zijn goed geschoold en bovendien aangesloten bij de officiële beroepsvereniging. En dat is een prettig idee, want dan weet je zeker dat je met een professional te maken hebt en niet met iemand die dit werk naast zijn/haar andere baan erbij doet. Op de website van Hypnose Praktijk vindt je therapeuten verdeeld over het hele land, maar als je specifiek op zoek bent naar hypnotherapie in Eindhoven dan kun je dus terecht bij Monique van Hoof. Zij is werkzaam in Eindhoven en werkt al sinds 2013 als hypnotherapeut. Ze maakt gebruik van gevorderde hypnose technieken, en heeft bovendien de opleidingen Reiki 1 en Reiki 2 gevolgd. Dit kan een fijne aanvulling zijn op de hypnose behandeling, waardoor je er net even meer effect van hebt. Monique is dus een hele goede optie voor wie op zoek is naar goede kwaliteit hypnotherapie in Eindhoven. Maar met welke klachten kun je eigenlijk bij een hypnotherapeut terecht?

Met welke klachten naar hypnotherapie in Eindhoven?

Via de website van Hypnose Praktijk kun je professionele hypnotherapeuten vinden, verdeeld over het heel land. Een hypnotherapeut in Eindhoven is zoal eerder vermeld Monique van Hoof. Bij har kun je terecht met allerlei verschillende klachten, waarvan op de website van Hypnose Praktijk een overzicht staat. Denk maar eens aan:

  • Psychosomatische klachten
  • Verslavingen
  • Eetstoornissen
  • Angsten en fobieën
  • Hulp bij afvallen

Al deze klachten zijn voorbeelden van zaken waarmee je bij deze hypnotherapie in Eindhoven terecht kunt. Monique zal je professioneel begeleiden en samen komen jullie tot nieuwe inzichten met behulp van deze mooie techniek. Sommige zaken mogen namelijk fysiek lijken, zoals moeite hebben met afvallen, maar het mentale deel is ook erg belangrijk. Met hypnotherapie kun je bijvoorbeeld een zogenoemde virtuele maagband aanleggen. Deze zorgt ervoor dat je minder honger ervaart en je veel beter bestand bent tegen verleidingen in de vorm van koekjes, snoepjes, etc. Een virtuele maagband is natuurlijk een veel beter alternatief voor een daadwerkelijker maagband, want hij heeft geen enkele bijwerkingen. Hij werkt puur mentaal, wat jou de kracht geeft om op eigen houtje af te vallen. Er gaat namelijk een knop bij je om, en onbewuste overtuigingen die jou niet langer hielpen laat je los, waardoor afvallen makkelijker wordt.

Afvallen met behulp van hypnotherapie

De hypnotherapie in Eindhoven van Monique van Hoof is perfect voor mensen die graag willen afvallen, maar perse geen echte maagband willen laten plaatsen. Een virtuele maagband werkt namelijk in veel gevallen net zo goed. Waar het om gaat is dat jij onbewust overtuigingen die jou belemmeren gezond te eten loslaat, en dat je daadwerkelijk gelooft dat je kunt afvallen. Dat je het waard bent, dat je snoepgoed niet nodig hebt, en dat je bovendien daadwerkelijk sneller vol zit. Dit klinkt te mooi om waar te zijn, maar met een virtuele maagband via de hypnotherapie in Eindhoven is dit echt mogelijk. Probeer het ook eens! Want baat het niet, dan schaadt het niet!