Opzoek naar plafonplaten? Bestel dan bij Houtcentre De Bruin!

Bent u opzoek naar plafondplaten? Dan bent u van harte welkom bij Houtcentre De Bruin. Wij bieden diverse soorten plafondplaten aan in verschillende maten. Als professionele leverancier met een groot aanbod van kwalitatief hoogwaardige houtsoorten en verwante materialen, staan wij al jaren voor u klaar. Het is belangrijk dat u de juiste maat plafondplaten kunt aanschaffen, zodat u efficiënt materialen kunt inkopen. Op onze website vindt u meer informatie over de maten, prijzen en andere bouwmaterialen. Heeft u vragen? Neem dan gelijk contact met ons op!

Plafondplaten van Houtcentre De Bruin

Sinds 1993 zijn wij gevestigd in Enschede aan de H. ter Kuilestraat 175 A. Ons bedrijf is voortgekomen uit een voormalig bedrijf dat ‘Kramer, bouwen en wonen’ heette. Destijds is het bedrijf door familie De Bruin overgenomen. Door de jaren heen is Houtcentre De Bruin een begrip geworden in Oost-Nederland en staat bekend om hoogwaardige producten, professioneel advies en uitstekende service. Plafondplaten worden in onze webshop in verschillende maten aangeboden. Als u een kijkje heeft genomen, dan ziet u drie varianten, plafondplaten met een ronde kant, vochtwerende en Vario 4xAK. Op basis van uw gewenste afmeting, kunt u eenvoudig de gipsplaten per stuk bestellen. De gipsplaten met een ronde kant hebben een dikte van 9,5 mm, de vochtwerende 9 mm en de Vario 4xAK zijn 12 mm dik. De plafondplaten zijn gemaakt van gips, waardoor ze licht in gewicht en gemakkelijk te monteren zijn.

Eenvoudig online plafondplaten bestellen

Houtcentre De Bruin heeft een website waar u eenvoudig de bestellijst kunt overzien. Bovendien kunt u er per product meer informatie vinden. Als u een account heeft laten aanmaken, is het gemakkelijk om uw bestelling te plaatsen. Hiervoor neemt u eerst even contact met ons op, zodat wij een profiel kunnen aanmaken. Plafondplaten kunt u naar wens aanvinken en op deze wijze online bestellen. Naast plafondplaten bieden wij een uitgebreid assortiment aan van verschillende bouwmaterialen. Het hout voldoet aan verschillende certificaten, waaronder FCS en PEFC. Folders met allerlei handige informatie kunt u uiteraard terugvinden op onze website.

Recensie mei 2019 – B. Oldenhuis. Als klusbedrijf krijgen wij regelmatig de vraag of wij complete ruimtes willen strippen om vervolgens met goede kwaliteit materialen te gaan herbouwen. Plafonds zijn vaak niet meer stevig of smerig geworden door de jaren heen, waardoor deze worden vervangen. Voor de beste prijs en goede kwaliteit bestellen wij regelmatig onze plafondplaten bij Houtcentre De Bruin. De mensen zijn er zeer behulpzaam en vriendelijk. De service die ze bieden, is één van de belangrijkste redenen dat wij een vaste klant zijn geworden. De bestelde materialen worden netjes geleverd binnen een zeer korte tijd, zodat wij aan de slag kunnen gaan en de korte lijnen in het bedrijf, zorgen voor snelle communicatie, waardoor veel mogelijkheden ontstaan. Kortom, zeer tevreden klant en wij bevelen Houtcentre De Bruin zeker verder aan!

Voordelen plafondplaten bestellen bij Houtcentre De Bruin:

  • Verschillende afmetingen
  • Diverse soorten
  • Eenvoudig online te bestellen
  • Betrouwbaar bedrijf met ervaring sinds 1993
  • Hoogwaardige producten en uitstekende service hoog in het vaandel
  • Diverse hout certificaten
  • Uitgebreid aanbod aan bouwmaterialen
  • Snelle levertijden
  • Grote voorraad
  • Advies op maat
Bent u nog opzoek naar plafondplaten en eventueel andere bouwmaterialen? Bestel dan eenvoudig online via: houtcentre-debruin.nl. Ons team staat graag voor u klaar met passende adviezen en meer informatie. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.