Op zoek naar vacatures in Den Haag

Mijn vriendin kreeg een paar maanden geleden een goede baan in Den Haag aangeboden en heeft de baan geaccepteerd. Wij woonden op dat moment samen in Groningen en verhuizen naar Den Haag leek ons de beste keuze. Ik had een baan in Groningen, maar zegde de baan op, want elke dag heen en weer reizen was geen optie. Na twee maanden zonder baan, wilde ik weer graag gaan werken en ging ik op zoek naar vacatures in Den Haag. Op de website van Timing vond ik een groot aanbod en ik ben aangenomen voor een van de functies, volgende week kan ik beginnen. Ik heb een erg slimme en ambitieuze vriendin en zij heeft altijd goede banen gehad. Toen zij begin dit jaar haar droombaan aangeboden kreeg, wilde zij de functie graag accepteren. Het grote nadeel van de baan was dat wij dan moesten verhuizen. Wij woonden in Groningen en het bedrijf is gevestigd in Den Haag. Het was voor ons een lastige keuze, want wij kenden niemand in Den Haag, maar ik vond dat zij de functie moest accepteren. Sinds twee maanden wonen wij nu in deze stad en het waren twee spannende en zware maanden. Ik heb deze twee maanden niet gewerkt, maar wilde graag weer aan de slag gaan en ging op zoek naar vacatures in Den Haag. Ik wilde graag een periode vrij nemen, zodat wij alles goed konden regelen voor ons huis en diverse andere zaken op orde zouden krijgen. Het was echter nooit mijn idee om volledig te stoppen met werken, ook al is dat wel mogelijk met het salaris van mijn vriendin. Ik wilde graag weer aan de slag en ging daarom op zoek naar vacatures in Den Haag in mijn vakgebied. 

Veel vacatures in Den Haag op de website Timing.nl

Online zocht ik naar vacaturewebsites en vond diverse websites. Een van de websites die ik gevonden had was Timing.nl en hier vond ik een groot aanbod aan vacatures in Den Haag. Ik kon gemakkelijk zoeken naar functies in mijn vakgebied en had diverse interessante opties gevonden. Ik zag een baan bij een groot bedrijf, die mij erg leuk leek en ik besloot om op de functie te reageren. Ik kreeg de volgende dag al een belletje van een van de medewerkers van Timing. Zij vond mij geschikt voor verschillende vacatures in Den Haag en ook voor deze functie. Ik kon direct langskomen voor een gesprek, dit verliep erg goed en zij zou een sollicitatiegesprek voor mij regelen.

Aangenomen voor de baan

Een aantal dagen later had ik het sollicitatiegesprek en dit gesprek verliep ook erg goed. Hierna had ik nog een laatste gesprek met de manager van de afdeling en werd aangenomen voor de baan. Volgende week kan ik beginnen en ik heb er erg veel zin in. Ik kan de website Timing.nl aanraden voor het vinden van vacatures in Den Haag.

  • Op de website kon ik gemakkelijk zoeken
  • Ik vond diverse interessante vacatures in Den Haag
  • Er werd snel contact met mij opgenomen
  • Volgende week kan ik beginnen met mijn nieuwe baan