Op zoek naar een online boekhouder? 

Als ondernemer is het erg belangrijk dat je een goed inzicht hebt in de financiële situatie van je onderneming. Het is echter ook begrijpelijk dat je niet altijd zin hebt om je continu bezig te houden met je boekhouding. Tevens is het iets dat niet erg gemakkelijk is, maar wel ontzettend belangrijk om te doen. Een online boekhouder kan dan uitkomst bieden. Zo heb ik zelf laatst ook een online boekhouder aangeschaft. 

Een betaalbare online boekhouder bij Finovion 

Onlangs ben ik een eigen bedrijf begonnen. Ik ben voor mezelf begonnen nadat het bedrijf waar ik voorheen werkzaam was, overgenomen werd door een groter bedrijf en ik samen met het grootste gedeelte van mijn collega’s helaas op straat kwam te staan. Om die reden heb ik ervoor gekozen om voor mezelf te beginnen. Ik ben een eenmanszaak begonnen waarmee ik online verschillende producten aanbied. Dit zijn allemaal natuurlijke verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen. Ik had zelf nog geen ervaring met ondernemen en er kwam een stuk meer bij kijken dan ik aanvankelijk gedacht had. Zo is boekhouding ook een ding waar ik mij niet op had voorbereid. Zo komt er een hoop papierwerk kijken bij het runnen van een eenmanszaak en van boekhouden heb ik geen kaas gegeten. Gelukkig heb ik een betaalbare online boekhouder kunnen vinden bij Finovion. Finovion is een administratiekantoor dat verschillende diensten aanbiedt: 

  • Financiële administratie 
  • Online boekhouder 
  • Factuurherkenning 
  • Salarisadministratie 
  • Belastingaangifte 
  • Financieel advies 
  • Pre-audit diensten 
  • Jaarrekeningen 
  • Managementinformatie 
  • Managementrapportage 

Voor al mijn financiële vragen kan ik dus terecht bij Finovion. Zo ook voor een online boekhouder. Ik heb echt totaal geen verstand van boekhouding, dus het is wel fijn dat ik de online boekhouder van Finovion kan gebruiken. Hun online boekhoudsoftware is niet alleen ontzettend overzichtelijk, maar ook nog eens erg gemakkelijk in gebruik. Ik kan als leek zonder enige voorkennis van of ervaring met boekhouden prima overweg met het boekhoudpakket van Finovion. Ik heb gemakkelijk alles in een overzicht staan en mijn administratie is een eitje geworden. Zo kan ik mij volledig focussen op de verkoop van mijn producten, in plaats van continu met mijn boekhouding bezig te zijn. Naast het gebruiksgemak is de online boekhoudsoftware van Finovion ook nog eens ontzettend betaalbaar. Ik kan als startende ondernemer natuurlijk niet al mijn budget gaan investeren in een online boekhouder. Gelukkig heeft Finovion speciaal voor kleine bedrijven een betaalbare basisversie van de online boekhoudsoftware. Zo kunnen ook kleinere bedrijven en startende ondernemers gebruikmaken van deze handige software voor hun boekhouding. 

Neem contact op voor meer informatie 

Met mijn onderneming gaat het inmiddels erg goed. Ik heb veel klanten en ik begin zelfs al wat winst te draaien. Dat is natuurlijk het doel van elke ondernemer. Gelukkig kan ik mij dan ook volledig focussen op de verkoop van mijn producten, daar ik mijn boekhouding gemakkelijk kan regelen via de online boekhouder van Finovion. Dit bespaart mij een hoop tijd en moeite, die ik liever in mijn producten steek. Ben jij nu ook op zoek naar een betaalbare online boekhouder voor je bedrijf of onderneming? Neem dan via https://www.finovion.nl/diensten/online-boekhouden/ contact op met Finovion voor meer informatie. Als je een startende ondernemer bent of een klein bedrijf hebt, profiteer je ook nog eens van een nog aantrekkelijkere prijs voor hun online boekhoudsoftware. Zo hoef je je dus niet meer druk te maken om je boekhouding, maar kun je alles gemakkelijk via het boekhoudpakket regelen. Het is ontzettend gemakkelijk in gebruik, ook als je nog nooit zo’n programma gebruikt hebt of ervaring hebt met het doen van je boekhouding.