Op zoek naar begeleid wonen met autsime in Twente?

OpWeg Coaching is een organisatie in Twente die zich inzet voor mensen met autisme of andere psychiatrische problematiek, zodat zij beter kunnen functioneren in de maatschappij. De krachten van OpWeg Coaching zijn dat wij betrokken, laagdrempelig en dichtbij zijn. Wij vinden het belangrijk dat u zelf de regie houdt en de begeleiding ontvangt die u bij u wenst. Er wordt voor gezorgd dat u de juiste en passende begeleiding krijgt door de vele mogelijkheden die OpWeg Coaching ter beschikking heeft. Zo werken er bij ons professionele medewerkers van verschillende leeftijden en achtergronden. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat u een begeleider krijgt die zo goed mogelijk bij u en uw situatie past. Daarnaast biedt OpWeg Coaching verschillende soorten begeleiding en ondersteuning. Één van deze soorten begeleiding is het bieden van begeleid wonen bij autisme in Twente.

Begeleid wonen met Autisme in Twente en meer

Bij OpWeg Coaching kunt u dus terecht voor begeleiding op maat en behoudt u zelf de regie over hoe dit er uit moet gaan zien. Een aantal vormen van ondersteuning die OpWeg Coaching u kan bieden zijn:

  • individuele begeleiding
  • gezinsbegeleiding
  • begeleid wonen autisme Twente
  • beschut wonen
  • woonzorg
  • groepsbegeleiding

Zoals u ziet, zijn er genoeg keuzemogelijkheden om ervoor te zorgen dat u de zorg en begeleiding ontvangt die bij u past. Voor mensen vanaf 18 jaar bieden wij begeleid wonen bij autisme in Twente. Deze begeleidingsvorm is bedoelt voor mensen die nog niet volledig zelfstandig kunnen wonen.

Begeleid wonen autisme Twente bij OpWeg Coaching

‘Begeleid wonen bij autisme in Twente’ lijkt natuurlijk redelijk voor zich te spreken. Echter is er wederom de mogelijkheid om hier een optie te vinden die het beste bij u past. Zo heeft OpWeg Coaching begeleid wonen verdeeld in twee verschillende soorten, namelijk: zelfstandig wonen en wonen in een groep. Bij OpWeg Coaching begrijpen wij dat u het liefst gewoon lekker thuis blijft wonen in uw vertrouwde omgeving. Wanneer dit daadwerkelijk ook een realistische optie is, kiest u natuurlijk voor begeleid zelfstandig wonen. Deze optie houdt in dat u twee keer per week bezoek krijgt van één van onze medewerkers. Hij of zij is er om u te helpen bij praktische zaken en zorgt ervoor dat u een lijntje houdt met verschillende instanties. Daarnaast kunt u onze medewerkers vragen naar persoonlijke tips voor het omgaan met anderen en zijn zij altijd bereid om met u een persoonlijk praatje te maken. Ook bij het vinden van een woning kan OpWeg Coaching u helpen.

Begeleid wonen op een groep bij autisme in Twente

Een andere optie van OpWeg Coaching is het wonen op een groep. Voor veel mensen met autisme die begeleid willen wonen in Twente is dit een goede uitkomst. OpWeg Coaching heeft verschillende woningen waar plaats is voor twee tot drie klanten. Hier beschikt u over een eigen slaapkamer. De woonkamer, keuken, badkamer en tuin wordt gedeeld met de medebewoners. In het huis zijn coaches aanwezig. Zij kunnen u ondersteunen in het behalen van individuele en gezamenlijke doelen. Ook zijn zij er om ontwikkeling te stimuleren en dus het beste uit u naar voren te brengen. Mocht u nog vragen hebben over de verschillende mogelijkheden voor u? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag op weg!en hebben over de verschillende mogelijkheden voor u? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag op weg!

http://www.opwegcoaching.nl/begeleid-wonen-autisme-twente/