Op een makkelijke manier een kipper kopen

Je eigen bedrijf opstarten als hovenier komt, net als bij veel andere soorten bedrijven, met de nodige investeringen. Je moet natuurlijk allerlei producten hebben waarmee je je opdrachten kunt volbrengen, maar ook heb je dingen nodig om ze te vervoeren. Ik werk altijd weer voor andere klanten op andere locaties. Ik heb dus een goede opslagplaats waar ik al mijn producten opsla, maar ik moet deze wel op de juiste locatie zien te krijgen. In het begin had ik nog niet zo heel erg veel opdrachten en daarom koos ik er iedere keer voor om een kipper te huren. Maar al snel liepen de kosten hiervoor een beetje uit de hand. Ik ben me toen gaan oriënteren op de optie om een kipper te kopen. Hierbij kwam ik op de website van Spotgoedkope Aanhangwagens terecht. Je kunt hier voor uiteenlopende soorten aanhangwagens terecht.

  • Gesloten aanhangwagens
  • Open aanhangwagens
  • Plateauaanhangwagens

Natuurlijk verkopen ze hier ook verschillende soorten kippers. Ik was er dus meteen van overtuigd dat ik hier aan het juiste adres was om mijn kipper te gaan aanschaffen en dat was inderdaad ook zo. Niet alleen doordat ze hier zo’n ruim assortiment hebben, maar je krijgt ook nog eens altijd een laagste prijs garantie. Zeker als beginnende ondernemer is het toch wel fijn om te weten dat je niet teveel geld neerlegt voor een aankoop. Tenslotte loopt het geld nog niet zo heel erg hard binnen.

De voordelen van een kipper

Nadat ik de kipper gekocht had, veranderde dit echter wel degelijk. Omdat ik een stuk minder tijd kwijt was aan iedere keer een aanhangwagen huren, kon ik deze tijd aan veel andere dingen besteden. Ik kon zo veel meer opdrachten aannemen en de kipper verdiende zich als het ware vanzelf terug. Ik heb ook een hele positieve ervaring met het kopen van de kipper bij het bedrijf Spotgoedkope Aanhangwagens. Hier weten ze echt wat het is om een goede service aan te bieden. Je wordt ten eerste altijd vriendelijk te woord gestaan. Ik ben in eerste instantie eens gaan rondkijken op de website. Dit is toch wel de beste manier om een idee te krijgen van wat ze hier allemaal hebben en waar je dus voor kunt kiezen. Ik had uiteraard al snel door dat ze hier de kipper hadden die ik graag wilde hebben. Ik heb dan ook de volgende dag direct contact met ze opgenomen om te vragen naar de mogelijkheden. Na een tijdje met de medewerker gesproken te hebben, ga hij me het advies om eens langs te komen bij de showroom. Hij had namelijk nog een andere kipper staan waarvan hij dacht dat die nog beter op mijn wensen zou aansluiten. Ik woon gelukkig dichtbij de showroom, dus ik heb er tijd voor vrijgemaakt om hier even langs te gaan.

De aankoop afronden

Ook hier werd ik weer hartelijk ontvangen en ik heb samen met een van de medewerkers de twee kippers goed vergeleken. En de medewerker die ik over de telefoon had gesproken, had helemaal gelijk. De aanhanger die hij had aangeraden, sloot inderdaad nog beter aan bij mijn wensen. Uiteindelijk heb ik deze kipper dan ook aangeschaft. Het mooie van dit alles was ook nog eens dat ik alleen maar hoefde te wachten terwijl ze de kipper rijklaar aan het maken waren. Ik kon het dus dezelfde dag nog mee naar huis nemen. Ze zijn de aanhanger helemaal nagelopen en het rijklaar maken was ook zo gebeurd. Vervolgens ben ik er zo mee weggereden. En nog steeds is het een van de beste aankopen!