Onze trouwpakken snijden we graag voor u op maat

Uw trouwdag behoort hopelijk tot een van uw mooiste dagen. Naast bijvoorbeeld de geboorte van uw kind, het kopen van een huis of bijzondere auto of het behalen van een studie. Afijn, u wilt misschien en droomhuwelijk met alles erop en eraan. Misschien wilt u het juist klein houden en trouwt u enkel in het gemeentehuis met een klein feestje tot besluit. We kunnen u niet vertellen wat u wel en niet moet doen. Het enige dat u moet onthouden is dat u ongetwijfeld bij valkengoed.nl zult slagen als u op zoek bent naar trouwpakken. Trouwpakken bestaan in principe uit ten minste 3 onderdelen: het colbert, de pantalon en het gilet. U draagt er natuurlijk nog een passend overhemd onder en een strikje of stropdas boven. Niets moet, alles mag. Maak het af met mooie trouwschoenen die u tevens bij Valkengoed kunt kopen en vergeet niet om de manchetknopen aan uw mouwen te bevestigen. Maar voor het zover is moet u natuurlijk eerst nog op zoek gaan naar trouwpakken. En dat is waar wij om de hoek kijken. Op onze site vindt u ons totale huidige aanbod dus neem gerust een kijkje en speel met de diverse categorieën waarmee u uw zoekgebied kunt verkleinen of vergroten. Voeg trouwpakken toe aan een zogenaamd verlanglijstje dat wij “lovebook” noemen en maak uiteindelijk een pasafspraak.

Deze trouwpakken zullen u gegarandeerd perfect passen

U zult hoe dan ook bij ons langs willen komen als u minstens 1 pak hebt gevonden die u wel ziet zitten. Overigens vindt u altijd de prijzen weergegeven waar we natuurlijk niet vanaf wijken. Het is gebruikelijk dat we de trouwpakken op maat maken en dat kan direct in ons atelier gedaan worden zodat u na het passen van de trouwpakken een keuze kunt maken en kunt afrekenen. Neem eventueel uw vader mee of een goede vriend en maak er een gezellige dag van. Winkelen is misschien niet altijd aan mannen uitbesteed, maar het uitzoeken van trouwpakken is toch echt andere koek. U wilt immers op deze mooie dag goed voor de dag komen en kunnen stralen naast uw mooie bruid. Moderne stelletjes komen ook weleens samen bij ons shoppen. Maar het blijft een leuke traditie om de jurk geheim te houden voor de man totdat de dag daadwerkelijk is aangebroken. Het maakt ons natuurlijk niet zoveel uit, het gebeurt regelmatig dat stellen samen hun bruidsmode komen uitzoeken en het is bij ons zelfs mogelijk om dat gescheiden van elkaar te doen, op dezelfde dag! Dan slaat u twee vliegen in een klap terwijl het spannend blijft voor elkaar. Wist u trouwens dat we u alleen op afspraak kunnen helpen als u bij ons in Amersfoort wilt kijken en passen? U wilt immers dat er een stylist voor u klaarstaat die u alles kan vertellen over de bruidsmode. U bent welkom van maandag tot en met zaterdag, de exacte openingstijden vindt u natuurlijk op de site. En zelfs op zondag maken we op speciaal verzoek graag voor u een uitzondering.

Benieuwd naar het totale assortiment? Maak dan snel een afspraak

Begint de tijd te dringen en wordt het de hoogste tijd om trouwpakken uit te zoeken? Kijk dan op onze site en bekijk tevens onze sociale media. Want daar kunt u flink wat inspiratie opdoen en vindt u tevens de nieuwste modellen en scherpste kortingen die we op dit moment op sommige trouwpakken geven.  Merken die wij aanbieden zijn onder andere:

  • Archetipo,
  • Cossmo,
  • Immediate,
  • En Wilvorst.

Klinkt u dat als muziek in de oren? Maak dan vandaag nog een afspraak.