Nolin Uitgevers

Goed drukwerk is essentieel voor naamsbekendheid. Deze naamsbekendheid is zeker van groot belang wanneer u afhankelijk bent van donaties en vrijwilligers. Echter hebben deze organisaties, stichtingen en verenigingen vaak geen budget om goed drukwerk te realiseren. Daarom bedacht Nolin Uitgevers het SponsorPublicatieConcept, waarmee wij sinds 2000 drukwerk mogelijk maken voor iedereen. Bij Nolin Uitgevers kost het kwalitatief hoogwaardige drukwerk de klanten niets, dankzij een enthousiast team aan specialisten.

De kracht van het SponsorPublicatieConcept

Het SponsorPublicatieConcept is opgezet door Nolin Uitgevers om iedereen te kunnen laten profiteren van hoogwaardig drukwerk en de voordelen die dit biedt. Niet iedereen heeft de financiële middelen voor hoogwaardig drukwerk, maar juist de klanten die het niet kunnen betalen hebben de naamsbekendheid het hardste nodig. Daarom is drukwerk bij Nolin Uitgevers voor de opdrachtgevers volledig kosteloos.

Dat kan doordat de medewerkers van Nolin Uitgevers voor u op zoek gaan naar bedrijven in de omgeving waar uw publicatie verspreid gaat worden, die in ruil voor een naamsvermelding uw publicatie willen sponsoren. Zo houden wij de kwaliteit van het drukwerk hoog en heeft dit voordelen voor zowel de opdrachtgevers als de sponsoren. Meer over de werkwijze, klanten van Nolin Uitgevers en recente ontwikkelingen vindt u op de website.

Werken bij Nolin Uitgevers

Werken bij Nolin Uitgevers betekent naast een ontspannen, informele sfeer op de werkvloer ook passie en affiniteit met de maatschappij. Niet alleen zijn onze klanten vaak organisaties, verenigingen en stichtingen met een maatschappelijk doel, maar ook bij Nolin Uitgevers zelf streven wij ernaar om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Dat doen wij onder andere door groene energie te gebruiken, papierverbruik te minimaliseren en veel gebruik te maken van natuurlijk licht. Daarbij streven de medewerkers van Nolin Uitgevers iedere dag opnieuw naar een maatschappij die niet alleen prettig is voor nu, maar ook in de toekomst nog lang zo kan zijn.

In deze toekomst vindt Nolin Uitgevers het van groot belang dat professioneel, hoogwaardig drukwerk mogelijk blijft. Daarom hebben wij regelmatig stagiaires uit het mbo en zijn wij bezig om ook voor studenten uit het hbo stageplekken mogelijk te maken. Zo proberen wij de specialisten van de toekomst onze visie en kennis mee te geven, zodat onze werkwijze behouden blijft in de toekomst. Niet alleen leren de studenten van ons, maar ook leren wij bij Nolin Uitgevers altijd veel van de nieuwe inzichten die deze studenten met zich meebrengen.

Meer over Nolin Uitgevers

Nolin Uitgevers is inmiddels al jarenlang een begrip wanneer het gaat om drukwerk. Onze uitgeverij is gevestigd in Hoogezand, maar ons werk is te vinden door heel Nederland. Zo werken wij onder andere voor Stichting Ondersteuning Gehandicapten en Stichting Veilig Onderwijs. Met een breed spectrum aan professionals, van DTP (grafische vormgeving) tot aan marketingmedewerkers, kunnen wij ook voor u een publicatie verzorgen die de doelgroep aanspreekt en uw naamsbekendheid bij het gewenste publiek vergroot. Natuurlijk zijn uw ideeën welkom, zodat wij ze kunnen uitvoeren. Heeft u zelf nog geen plan? Dan kunnen wij samen met u zoeken naar de best mogelijke manier om uw doelgroep te bereiken