Nieuwe LED inbouwspots nodig?  

Ik heb nieuwe LED inbouwspots nodig. Ik ben mijn huis aan het verbouwen en wil alles moderniseren. Zo dus ook mijn verlichting. Ik wil inbouwspots in alle ruimten van mijn woning hebben. Dit is nog een hele klus, want ik heb dus zelf niet zoveel verstand van inbouwspots. Welke soort inbouwspots heb ik nodig? Welke kleur en welke lichtsterkte kan ik het beste gebruiken voor welke ruimte? Dit zijn allemaal vragen waar ik zelf het antwoord niet op heb. Gelukkig kan ik gewoon terecht bij PretMetLed.nl. 

PretMetLed.nl, Voor het beste advies omtrent LED inbouwspots 

Ik wilde dus alle verlichting in mijn woning vervangen met LED inbouwspots. Deze zijn energiezuiniger en mooier dan de peertjes die ik eerst had. Tevens zijn de spotjes ook nog eens te dimmen, wat natuurlijk ook erg handig is. Helaas heb ik zelf niet zo’n verstand van LED inbouwspots, dus is het wel fijn als ik hier en daar ook wat hulp kan krijgen. Gelukkig heb ik PretMetLed.nl gevonden. Zij zijn een webshop die gespecialiseerd is in alles wat met LED verlichting te maken heeft. Zij hebben een uitstekende klantenservice waar je bij terecht kunt voor al je vragen omtrent LED verlichting. Daarnaast verkopen zij ook ontzettend veel verschillende soorten LED lampen. Denk bijvoorbeeld aan: 

 • Inbouwspots 
 • Badkamerspots 
 • Lampen 
 • Buizen 
 • Panelen 
 • Straatverlichting 
 • Highbays 
 • Bouwlampen 
 • Buitenverlichting 
 • Binnenverlichting 
 • Dimmers 
 • Schakelmateriaal 

Zoals je dus kunt zien, kun je voor alles wat met LED verlichting te maken heeft, bij PretMetLed terecht. Voor al mijn vragen over de spotjes nam ik dan ook contact op met de klantenservice. Ik legde uit wat ik precies wilde gaan doen met mijn woning en vertelde de dame aan de telefoon dat ik dus ook overal in huis spotjes wilde. Deze spotjes wilde ik ook nog eens allemaal kunnen dimmen en ze moesten qua kleur en lichtsterkte bij de ruimtes passen waar ik ze in wilde plaatsen. Zo wil ik in de woonkamer wat zachter licht en in de werkkamer wat meer helder licht. Ik had alleen geen idee wat er bij de andere ruimtes zou passen en hoe ik aan een lamp kan zien wat voor soort licht er vanaf komt. Termen als lichtkleur en lumen zeggen mij dan ook helemaal niets. Daarnaast had ik ook nog vragen over de installatie van de inbouwspots. Hoeveel volt gaat er door een spotje heen? Moet ik een transformator gebruiken? Kan ik ze gewoon aansluiten op de lichtaansluitingen die ik al in mijn woning heb, of werkt dat alleen met gewone lampen? Ik had zo ontzettend veel vragen dat ik gewoon niet wist waar ik mee moest beginnen. Gelukkig was de dame aan de telefoon ontzettend op de hoogte van alles wat met LED verlichting te maken heeft, dus kon ze met prima uitleggen waar ik allemaal rekening mee moest houden. Zo vertelde ze mij dat ik als eerste moest kijken naar de inbouwdiepte van de spotjes. Daarnaast is ook de vorm belangrijk. Wil ik ronde spotjes, of toch liever vierkante? Ook de kleur van de armatuur is belangrijk om naar te kijken. De spotjes moeten natuurlijk wel bij het interieur passen. Als laatste moest ik ook nog kijken naar de kleur en de lichtsterkte. Warm licht voor in de woonkamer, helder licht voor in de badkamer en de werkkamer. 

Bestel gemakkelijk en snel online 

Gelukkig kon ik na al die informatie van de klantenservice gauw de perfecte spotjes voor mijn woning vinden. Ik kan op de site namelijk gemakkelijk zoeken op de criteria die mij verteld zijn door de klantenservice. Via pretmetled.nl heb ik de juiste spotjes kunnen bestellen die vervolgens ook nog eens snel en gratis thuisbezorgd zijn. 

Lees meer…