Met een magneetbord hebt u een handige presentatietool in huis

Op whiteboard-flipover.nl kunt u een multifunctioneel magneetbord kopen. Een magneetbord is een bord dat doorgaans in het wit geleverd wordt. U kunt er met een stift op schrijven waarna het eenvoudig uitwisbaar is. Zoals de naam al zegt bevat het een magnetisch veld zodat u de bijgeleverde magneten op het magneetbord kunt bevestigen. Bevestig er papieren zoals posters aan zodat u uw presentatie kunt vergemakkelijken. Grote grafieken en tabellen kunnen met behulp van een uitklapbaar magneetbord van IVOL eenvoudig worden opgehangen terwijl er nog plaats genoeg is om het met pijlen en natuurlijk met tekst te verduidelijken. Omdat wij het magneetbord in vele uitvoeringen leveren is er voor ieder wat wils. Daarbij houden we rekening met uw wensen maar ook met uw budget:

  • Er is een verrijdbaar magneetbord dat u mee kunt nemen naar een ander lokaal. Handig voor scholen en universiteiten,
  • Er is een bord te vinden op de site dat u kunt omslaan. Dankzij deze flipover functionaliteit kunt u de gehele presentatie of vergadering voorzitten zonder het bord te hoeven wissen. Dat scheelt weer tijd en irritaties van degenen in de zaal.
  • Zoals u hier al uit kunt opmaken leveren we niet zomaar een magneetbord maar en bord waar over na is gedacht. Liever een prikbord, glassboard of display? Liever alles-in-één? Bij ons zult u keer op keer slagen.

Alleen een magneetbord zal niet genoeg zijn. U hebt er ook magneten en stiften bij nodig. Kijk daarom tijdens het maken van een bestelling ook even bij de accessoires. Vanaf nu hebt u nog maar een adres nodig voor al deze benodigdheden.

Een magneetbord voor iedere vergaderruimte nodig?

Zoekt u naar een zakelijke oplossing? Neem dan eerst even een kijkje op onze website. Want het is misschien niet eens nodig om ons om advies te vragen, ook al doen we dat natuurlijk wel erg graag. Meestal komt u er zelf wel uit want we proberen onze productpagina’s up to date te houden met zoveel mogelijk nuttige informatie. Mocht u een foutje detecteren dan horen we dit graag van u. Particulieren kunnen ook direct hun slag slaan in de webwinkel. Hoe werkt dit nu eigenlijk? Maak eerst een weloverwogen keuze. Kies bijvoorbeeld een magneetbord op wieltjes, voor aan de muur of een omklapbare variant. Combinaties zijn ook altijd mogelijk. Kies de juiste afmetingen en vergeet dus niet om van te voren de achterwand op te meten. Kies uw accessoires uit en geef aan hoeveel u van ieder artikel wilt kopen. Hebt u al een eigen account aangemaakt? Dit hoeft natuurlijk niet maar het zal een volgende bestelling vergemakkelijken. Vul in ieder geval uw adres- en contactgegevens in en betaal via iDEAL of creditcard. Wij verwerken de bestelling zodra we de betaling binnen hebben. Reken er maar op dat de meeste producten uit voorraad leverbaar zijn en dat betekent dat we doorgaans binnen 24 uur kunnen bezorgen. Duurt dit langer dan krijgt u er vanzelfsprekend bericht over.

Natuurlijk is dit bord uit voorraad leverbaar en in diverse opties verkrijgbaar

In de outlet is er ook altijd wel iets moois te vinden. Hier vindt u wellicht een magneetbord in de juiste afmetingen tegen de helft van de prijs, enkel omdat het design verouderd is en plaats heeft gemaakt voor een wat frisser design in onze reguliere webwinkel. Maar als dat voor u niet zoveel uitmaakt dan liggen hier beslist kansen! En bevalt het niet zo dan hebt u altijd nog 14 dagen retourrecht. Hebt u ten slotte nog vragen of opmerkingen? Bel of stuur even een e-mail naar de klantenservice.

Lees meer…