Met de Tabletop studio van Marcel van der Vlugt kreeg mijn bedrijf een boost

Een lange tijd wist ik niet hoe ik mijn producten het beste aan kon bieden aan klanten. De beelden spraken niemand aan en ik werd er moedeloos van. Tot ik de Tabletop Studio met Marcel van der Vlugt van Caramel Pictures ontdekte. Mijn orders stegen voordat ik het door had en ik zag de winst met de dag groeien. De beelden spraken niet alleen tot de verbeelding, ook zagen ze er nog eens geweldig uit. Een echte aanwinst voor mijn eigen bedrijf! Ook moesten er goede foto’s komen van mijzelf, zodat mijn klanten wisten met wie zij in zee gingen. De combinatie tussen de Tabletop Studio en Marcel van Vlugt bood daarbij de perfecte uitkomst en zo had ik twee vliegen in een klap. Daarom wil ik nu graag mijn bevindingen met jullie delen.

Het totaalplaatje van Tabletop Studio en Marcel van der Vlugt klopt

Tabletop Studio en Marcel van der Vlugt hielpen mij bij al het promotiemateriaal dat ik nodig had om mijn bedrijf weer te laten lopen. Van foto’s tot producten tot aan zowel professionele als abstracte foto’s van mijzelf. Het hele totaalplaatje klopte. Dankzij de technieken bij Tabletop Studio, waarbij de producten in een ministudio gefotografeerd worden, leken alle producten uit een brochure te komen. Geen onprofessionele foto’s meer waar bijvoorbeeld mijn huis op stond, maar echte plaatjes. Marcel van der Vlugt deed daar nog eens een schepje bovenop door dingen op een abstracte manier weer te geven. Zo leken sommige producten niet meer wat het waren, maar kon de klant zijn fantasie de vrije loop laten gaan. Door de abstractheid kwamen op een of andere manier ook de details veel beter naar voren. Zo ben ik naar de Tabletop Studio van Marcel van der Vlugt gegaan voor:

  • Foto’s van mijn producten waarbij detail een grote rol speelde
  • Experimentele foto’s zodat ik mezelf kon onderscheiden van andere mensen in mijn vakgebied
  • Een geweldige ervaring in een fotostudio waar je je op je gemak voelt

Door deze dingen samen te brengen tot een geheel kwam ik tot nieuw reclamemateriaal waarbij Marcel van der Vlugt in zijn Tabletop Studio mijn producten heeft laten stralen. Daarnaast zijn zelfs de tweedehands producten die ik verkoop zo weergegeven dat alles weer gloednieuw lijkt. Daarom hoop ik nu ook jullie te overtuigen van de werkzaamheden van de Tabletop Studio van Marcel van der Vlugt, zodat jullie ook de grote stap zetten naar een investering waar je voor altijd profijt van hebt. Ik kan in ieder geval zeggen dat deze stap een goede besteding van mijn budget is geweest.  

Caramel Pictures zegt meer dan duizend woorden

Caramel Pictures is een productie bedrijf uit het Westland, dat opgericht is door Will van der Vlugt in 1977. Vanaf dat moment was het bedrijf toonaangevend op het gebied van content voor advertenties en producties. Zij zijn daarnaast werkzaam in verschillende delen van de wereld en geven een grote diversiteit aan fotografiekunsten, waaronder de Tabletop Studio. De studio’s zijn voledig uitgerust met podia, een watertank, camera’s, lampen en verschillende doeken om er een geheel van te maken. Hierdoor krijg je bij Marcel van der Vlugt de meest uiteenlopende foto’s waar je vol trots op terug kan kijken. Daarnaast is het ook nog eens een geweldige ervaring om eens in zo’n studio aanwezig te zijn. Benieuwd naar het werk van Marcel van der Vlugt of naar Tabletop Studio fotografie? Neem dan een kijkje op caramelpictures.com en zie waarom ik zo enthousiast was met deze samenwerking.