Medische sokken met print: de ervaring van een student verloskundige

Lees hier meer over medische sokken met print: de ervaring van een student verloskundige. Als student verloskundige wordt je al in het eerste jaar in het diepe gegooid. Je gaat stage lopen. Met die stages kom je in verschillende zorgsituaties terecht. Je loopt stage bij de verloskundige (thuis) praktijk, maar ook in het ziekenhuis. In mijn eerste verloskundige stage werd mij al snel duidelijk dat medische sokken met print, aan te bevelen zijn. Ik liep stage in een verloskundige praktijk en ik mocht een ochtend mee om de kraambezoeken af te leggen. We kwamen bij een Turks gezin en de schoenen moesten bij de deur uit. Ik trok mijn sokken uit en kwam tot de schokkende conclusie dat ik in een van mijn sokken een gat had. Het hele kraambezoek heb ik met mijn voeten over elkaar geklemd gezeten zodat het maar niet zal opvallen. Iets later in mijn studie mocht ik stage lopen in het ziekenhuis. Artsen, verpleegkundigen, klinisch verloskundigen; bijna iedereen liep op medische klompen. En, uitzonderingen daar gelaten, iedereen had (medische) sokken met print. Een arts of verpleegkundige loopt het grootste deel van de tijd in een uniform en daar is vrij weinig vrolijks aan. Met de medische sokken met print werd het uniform persoonlijker en leuker. Als stagiair verloskundige droeg ik dichte schoenen, dus mijn sokken hadden een minder prominente plaats. Tot ik mee mocht naar de OK, voor een keizersnede. In de OK mocht je alleen komen met klompen. En hoewel ik geen slons ben over het algemeen, had ik twee verschillende sokken aan. Niemand is het opgevallen, maar ik was jaloers op al die vrolijke medische sokken met print. Tip voor iedere stagiair verloskundige of wanneer je een cadeau zoekt voor bijvoorbeeld een stagiair verloskundige: medische sokken met print!

Medische sokken met print, steunt het goede doel

Wanneer je medische sokken met print koopt voor jezelf, of als cadeau gaat een deel van het bedrag dat je betaald naar goede doelen. Dus naast het feit dat je er vrolijk bij loopt met de leuke medische sokken met print, steun je ook nog een goed doel. Koop je je medische sokken met print bij medsocks? Dan steun je de volgende goede doelen:

  • hartstichting
  • KWF
  • rode kruis
  • pink ribbon
  • stichting ambulance wens
  • longfonds
  • Nederlandse brandwonden stichting
  • en nog veel meer!

Medische sokken met print, voor wie?

Medische sokken met print zijn leuk voor iedereen die in de zorg werkt. Ook als je niet in de zorg werkt, maar er wel affiniteit mee hebt zijn ze leuk. Medische sokken bij medsocks.nl zijn ook te krijgen als relatiegeschenk. Zo kun je een hele afdeling de sokken cadeau doen. De medische sokken met print zijn te verkrijgen in uiteenlopende printjes. Zo heb je flesjes voor kraamverzorgsters, verloskundigen of mensen werkzaam op de kraam-/geboorteafdeling. Maar ook sokken met vrolijke kiezen erop, voor tandartsen. Er zijn ook sokken die gericht zijn op ambulancemedewerkers, micro-biologen, radiologen, orthopedagogen of mensen die werkzaam zijn in de oogheelkunde. Kortom je kunt het zo gek niet bedenken of medisocks.nl heeft gericht op jouw vakgebied in de zorg een leuke sok met print.