Maak een goede indruk met je kopjes met logo

Hoe groot of klein je bedrijf ook is, een goede uitstraling is altijd belangrijk. Dat heb ik zelf ondervonden toen ik mijn eigen koffiebar begon. Het is een heel klein tentje midden in de stad maar ik ben er dolblij mee. In het begin is alles lastig, ik had nog niet veel ervaring dus ik vond het moeilijk om te bepalen waarin ik moest investeren en waarin niet. Ik wilde heel graag kopjes met logo’s erop. Maar ik dacht dat dit behoorlijk wat zou gaan kosten. Ik had het dus in mijn lange termijn planning opgenomen. Totdat iemand met meer ervaring vroeg waar de kopjes met logo waren. Die vertelde me dat het van grote waarde is om kopjes met het logo van je eigen bedrijf te serveren. Om meerdere redenen:

  • Professionele uitstraling
  • Reminder van waar klanten zitten
  • Promotiemateriaal

Ik wild het gelijk vanaf het eerste begin goed doen, en dan is een professionele uitstraling heel belangrijk. Als klanten voor het eerst bij je komen, wil je dat de mensen direct een goede indruk krijgen. Dat doe je door goede koffie te schenken en een goede service te leveren, maar ook door alles goed te verzorgen. En ik vond toch dat kopjes met logo daar ook een belangrijk deel van uitmaken.

Kopjes met logo van Barista Hotelwear zijn top

Nadat iemand ernaar vroeg en ik zelf er ook van overtuigd was dat de kopjes met logo een meerwaarde zouden zijn voor mijn bedrijf, ben ik online gaan zoeken naar bedrijven waar je kopjes met logo kunt laten drukken. Er waren meerdere opties maar ik besloot ten eerste voor zeer goede kwaliteit te gaan. Kopjes met logo serveren in je zaak heeft helemaal geen zin naar mijn mening als die niet van goede kwaliteit zijn. Stel je voor dat het logo er al snel af gaat of dat de kopjes er niet goed uitzien, dan kun je ze beter niet aan je klanten voorschotelen. Daarnaast had ik bij de opstart van mijn bedrijf geen heel groot budget, dus ik zou het ook wel fijn vinden als het voor een aantrekkelijke prijs geregeld zou kunnen worden. Uiteindelijk ben ik online bij de site van Barista Hotelwear terecht gekomen. Daar kon je ook nog eens een gratis proefdruk aanvragen, dat vond ik helemaal een goede service. Dus ik besloot een poging te wagen en hier mijn kopjes met logo te bestellen.

Maak van koffie drinken een beleving

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met hoe alles is gegaan. Ten eerste zijn de kopjes met logo uiteindelijk heel erg mooi geworden, helemaal naar mijn zin. Inmiddels serveer ik ze al een tijdje in mijn koffiebar en ik krijg vaak zeer positieve reacties hierop. Ook was alles heel makkelijk te regelen via de site, dat vond ik ook erg belangrijk. Je kunt zelf helemaal bepalen wat voor kop je wil en hoe je logo erop eruit komt te zien. En daarna kun je rekenen op een zeer goede en persoonlijke service. Ik had een vraag en kreeg meteen een vriendelijk iemand aan de lijn die me gelijk verder kon helpen. Dat is altijd fijn om te weten. Je kunt via de site gewoon een offerte aanvragen en binnen een handomdraai kun je alles regelen. Koffie drinken is op zich al een mooie beleving en ik ben heel trots dat deze mooie kopjes hier ook een bijdrage aan kunnen leveren. Mijn klanten zijn koning en op deze manier kan ik ze extra service bieden.

Lees meer…