Luchtkussen of andere attractie huren?

Ik ben zelf opgegroeid zonder veel geld en zonder kinderfeestjes en dus heb ik besloten het met mijn eigen kinderen anders te doen. Ik wil dat mijn kinderen het feestje kunnen hebben dat ze leuk vinden en waarbij ze alle kinderen die ze willen uitnodigen uit kunnen nodigen. Voor het laatste feest wilde mijn jongste een luchtkussen huren. Mijn oudste dacht eerst dat hij het kinderachtig vond, maar hij heeft zoveel lol gehad dat hij voor zijn feestje ook graag wil dat ik weer een luchtkussen ga huren. Ik ga voor het huren van dit soort attracties altijd naar attractie.com, de site van Moonen attractieverhuur.

Luchtkussen huren bij Moonen attractieverhuur

Gelukkig hebben we een grote tuin want het luchtkussen dat we nog konden huren voor het feestje was mooi groot en dat was ook wel nodig met vijfentwintig kinderen. Gelukkig was het weer prachtig die dag en dus hadden we ook wel een luchtkussen zonder overkapping kunnen huren, maar dat weet je in Nederland nou eenmaal nooit van tevoren. Het is grappig om te zien dat kinderen geen genoeg schijnen te krijgen van het springen op een luchtkussen. Je hebt er echt geen kind aan. Voor mijn dochter was het feestje alles wat ze zich erbij voor had gesteld. En mijn wat oudere zoon vond het dus ook prachtig. Hij heeft mij gevraagd om op zijn feestje ook een luchtkussen te huren, maar dan wel een hele stoere. Hij wilde het Disco luchtkussen huren. Op dat ding kun je springen, muziek luisteren en dansen tegelijkertijd. Hij heeft hem zelf uitgezocht op de site van Moonen. Die kinderen zijn daar zo handig en voortvarend mee tegenwoordig. Je kunt bij Moonen dus een Disco luchtkussen huren, maar je kunt ook nog een heleboel andere soorten luchtkussens huren. Voor klein en groot en voor kleinere en grotere groepen. Maar ook met ballenbakken, glijbanen, waterpret en klimwanden. Wat je ook op het oog hebt om je kinderfeestje tot een spectaculaire aangelegenheid te maken, ze hebben het.

www.attractie.com

attractieverhuur Moonen is de grootste en voordeligste attractieverhuurder van de Benelux. Het bedrijf heeft al bijna vijftig jaar ervaring in het verhuren van kleine en grote spectaculaire attracties. Klantvriendelijkheid, veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Moonen hoog in het vaandel. U kunt bij Moonen terecht als particulier, bedrijf, stichting en vereniging. Je kunt bij hen onder andere de volgende attracties huren:

  • Bungee Trampolines
  • Draaimolens
  • Springkussens
  • Luchtkussens
  • Fun Food machines 

Moonen verhuurt haar attracties, van stormbanen tot rodeostieren, door heel Nederland en België. In het grote assortiment, met meer dan 2.500 attracties, vindt je altijd wat je nodig heeft. attractieverhuur Moonen kan tevens zorgen voor attracties die voorzien zijn van je eigen merknaam. De attracties van Moonen worden onder andere gebruikt voor zeskampen, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, braderieën, open dagen en festivals. De attracties kunnen op de door jou gekozen locatie worden bezorgd, maar je kunt ze ook afhalen in Waalwijk (NL) of in Gooreind-Wuustwezel (BE). Als je de attractie zelf ophaalt krijg je een korting van vijftien procent. Moonen staat verder bekend om haar grootste assortiment rodeo’s en rodeostieren in Nederland en België. Al hun rodeo’s en andere attracties voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.