Laat wimperextensions in Hoofddorp aanbrengen

Bij dixneuf.nl staat u, de klant, centraal. Het is een sublieme schoonheidssalon, al zeggen we het zelf, en we hebben ons in de afgelopen jaren ontwikkeld tot ervaren experts in de schoonheid. Natuurlijk wilt u er als vrouw graag eens langskomen om te genieten van een gezichtsbehandeling, een massage of misschien wel iets meer experimenteels. Ook als man bent u trouwens van harte welkom. Het is in deze moderne tijden de normaalste zaak van de wereld om uw gezicht eens te laten behandelen. Zeg maar gedag tegen nare puistjes en mee-eters. Ook kunnen wij wimperextensions in Hoofddorp, de locatie van ons filiaal, aanbrengen. Zoekt u al tijden naar een salon waar u wimperextensions in Hoofddorp kunt laten aanbrengen? Dan hebt u het nu bij Beautysalon Dix-Neuf gevonden. Want wimperextensions in Hoofddorp aanbrengen is bij ons een fluitje van een cent, van topkwaliteit en ook nog eens uitzonderlijk laag geprijsd. Door de ouderdom kunnen uw wimpers immers uitdunnen. Maar het kan ook het geval zijn dat u van nature een wimpergroei mist. Door medicatie, een ongeluk of een andere externe factor kan het natuurlijk ook zo zijn dat u verlegen zit om deze wimperextensions in Hoofddorp. Kijk daarom eens op onze website en dan vooral bij de categorie met make-up of zelfs permanente make-up. Bij de make-up categorie vindt u ook de mogelijkheid om wimperextensions in Hoofddorp te laten zetten door ons volleerde en ervaren team. Lees daar alles over de behandeling, de prijzen en bekijk de foto’s van klanten die u reeds zijn voorgegaan.

Dankzij onze wimperextensions in Hoofddorp is make-up overbodig

En daarbij doelen we natuurlijk hoofdzakelijk op mascara. Het zal dankzij deze wimperextensions in Hoofddorp namelijk niet meer nodig zijn om mascara aan te brengen, uw wimpers zijn vanaf nu altijd vol en donker. Er zit een natuurlijke krul in deze neppe wimpers, maar het kan geen kwaad om ze na verloop van tijd zelf even bij te krullen zodat het ultieme resultaat te allen tijde zichtbaar blijft. Wist u dat u bij het krijgen van deze wimperextensions in Hoofddorp haartje voor haartje nieuwe wimpers krijgt? Dit is namelijk een precisiewerkje. Zo moeten deze wimpers op aansluiten op uw eigen haren en daarnaast mogen ze niet in uw ogen terecht komen of op een andere manier in de weg gaan zitten. Dat is dan ook een reden waarom we enkel gebruik maken van het gerenommeerde merk Fabelash. Per oog gebruiken we doorgaans 80 à 100 wimperextensions in Hoofddorp van dit fantastische merk. Wij nemen er zeker de tijd voor maar het resultaat mag er aldus zijn want u kunt uw make-up bij wijze van spreken het raam uitgooien.

  • Deze wimperextensions in Hoofddorp blijven nadien gedurende 3 maanden op zijn plek zitten,
  • Wilt u dat ze in topconditie blijven? Kom dan na een week of 2 weer eens langs voor een zogeheten refill behandeling,
  • En vergeet niet om ook bij onze overige behandelingen te kijken. Zo is er voor ieder wat wils te vinden.

We bieden u een keur aan diensten aan

Wilt u genieten van een overheerlijke nekmassage? Wilt u uw gezicht op een natuurlijke wijze laten liften? Wilt u uw tanden bleken of zelfs permanente make-up aanbrengen die tot wel 5 jaar zichtbaar blijft? Bij ons in Hoofddorp kan het allemaal. Kijk daarom wederom op onze website, zoek de prijzen en de vele afbeeldingen op en bekijk ook onze Facebook-pagina want daar kunt u nog meer impressies en indrukken opdoen. Kom tijdens openingstijden eens langs om een afspraak in te plannen of bel en stuur een e-mail met al uw vragen.