Laat een fotograaf in Apeldoorn een bijzondere gelegenheid vastleggen

Is er een bijzondere gelegenheid, dan wil je dat vaak vastleggen. Iedereen heeft tegenwoordig een telefoon, dus je kunt eigenlijk alles zelf fotograferen. Dat is heel makkelijk en iedereen doet dat dan ook vaak. Maar toch is het niet te vergelijken met een professionele fotograaf die zijn of haar vak echt verstaat. Met die gedachte ging ik op zoek naar een fotograaf in Apeldoorn. Ik was namelijk ten huwelijk gevraagd en op een bruiloft ga je niet zelf je foto’s maken. Een fotograaf in Apeldoorn zou ten eerste veel werk uit handen nemen en daarbij is het natuurlijk een professional die echt mooie foto’s kan maken. Maar dan moet je natuurlijk wel een fotograaf in Apeldoorn vinden die bij jou past. Ik wilde graag een fotograaf in Apeldoorn met een beetje een creatieve inslag. Die zeker alle goede momenten weet vast te leggen. Alle belangrijke momenten zoals het ja-woord, de taart aansnijden en de eerste dans, die wilde ik allemaal goed op de foto hebben. Ook vond ik het belangrijk dat een fotograaf in Apeldoorn ook spontane foto’s zou kunnen maken. Niet alleen maar van die geposeerde portretten, maar juist de spontane foto’s van wat er allemaal op zo’n avond gebeurt vind ik leuk. Als bruid en bruidegom maak je niet alles (bewust) mee, dus dan is het geweldig om later de fotoserie terug te kijken.

Fotograaf in Apeldoorn nodig? Ga voor Gea Mulder

Het is nog best lastig om een fotograaf in Apeldoorn en omstreken te vinden die helemaal bij jou past. Het gaat hier om persoonlijke smaak en ik was best kritisch, maar de fotografie van je trouwerij is nu eenmaal heel belangrijk. Ik ben op zoek gegaan naar een goede fotograaf in Apeldoorn en gelukkig heb ik er uiteindelijk een gevonden. Een vriendin liet me haar trouwfoto’s zien en ik was gelijk enthousiast. Het waren prachtige foto’s. Niet standaard, alle belangrijke momenten waren op de gevoelige plaat vastgelegd. Maar ook waren er veel leuke spontane foto’s van alle gasten, dat sprak me heel erg aan. Ik vroeg welke fotograaf in Apeldoorn zij had ingehuurd, en het bleek te gaan om Gea Mulder van Guitart. Ik ben gelijk online wat onderzoek gaan doen en kwam op haar site terecht. Ze is een creatieve duizendpoot en is niet alleen fotografe, maar ook grafisch vormgever. Ik denk dat dat een reden is dat haar stijl mij zo aanstaat. Zij verricht diverse werkzaamheden als het gaat om fotografie:

  • Bruidsfotografie
  • Bandfotografie
  • Portretfotografie

Dit zijn haar specialisaties, maar ze is voor van alles en nog wat beschikbaar. Dus heb je een fotograaf nodig? Dan kan ik Gea Mulder zeker aanraden.

De prachtige foto’s zijn een dierbare herinnering

Op de dag van je bruiloft ben je altijd een beetje nerveus, dan is het heel belangrijk om een fotograaf te hebben die zich kan redden. Die ervaring heeft en die zelf ervoor kan zorgen dat de foto’s van topkwaliteit zijn. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dolgelukkig ben met de plaatjes die Gea heeft geschoten. Het is precies wat ik voor ogen had en ik heb er dan ook met veel plezier een boek van gemaakt. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om een goede fotograaf in te schakelen voor bijzondere gelegenheden. Het is zo’n dierbare herinnering waar je nog vaak met veel plezier naar terugkijkt. Dankzij haar prachtige foto’s zal ik de beelden nooit vergeten. Het maakt niet uit of je in Apeldoorn woont of ergens anders in Nederland, ze is overal actief. Dus iedereen in Nederland kan genieten van haar expertise. Kijkt u ook eens op guitart-music.nl.