Laat een advocaat erfrecht de erfenis verdelen

Als uw vader of moeder op hoge leeftijd is overleden en heel wat onroerende en roerende goederen achterlaten, dan kan dit tot problemen leiden binnen de familie. Jaloezie zorgt ervoor dat er zelfs familiebreuken kunnen ontstaan. Het is natuurlijk prettig als er een testament is opgesteld. Maar dat gebeurt vaak niet en zelfs als dat wel gebeurt, dan moet een advocaat erfrecht zich hier vaak nog over buigen. Samen met de notaris kan een advocaat erfrecht van beide of meerdere partijen er vaak wel uitkomen. Hebt u een advocaat erfrecht nodig omdat u het idee hebt dat er dingen van u worden ontnomen waar u wettelijk gezien het recht of het meeste recht op hebt? Wilt u dit graag met andere familieleden schikken of gaat deze zaak zelfs voor de rechter verschijnen? Wat er dan ook gaat gebeuren, laat de kaas niet van uw brood eten en kies voor een advocaat erfrecht van brenneradvocaten.nl. Er zijn niet erg veel advocaten in Nederland die deze specialiteit binnen het recht hebben gekozen. Het is echter wel een belangrijke tak want veel families zijn hierdoor uit elkaar gevallen. Wij hebben maar liefst 2 advocaten die u graag bijstaan, waar u dan ook woont in Nederland. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u daarom een vrijblijvend gesprek met één van deze specialisten? Dan bent u uiteraard van harte welkom bij ons op kantoor in Amsterdam. Het kantoor is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. We raden het u overigens wel aan om van te voren even een afspraak te maken. En natuurlijk kunt u ons ook even bellen of mailen zodat we u digitaal alvast alles kunnen vertellen wat onze advocaat erfrecht wellicht voor uw zaak kan betekenen.

Dankzij onze advocaat erfrecht krijgt u waar u recht op hebt

Als iemand met een behoorlijk vermogen is overleden dan is er vaak wel sprake van een testament dat bij de notaris ligt. In dat testament kan staan wie de executeur van de erfenis is. Maar dat is niet altijd het geval. Als naaste familielid kun u die rol op u nemen. Maar wilt u deze druk eigenlijk wel? Het zijn immers droevige tijden en het kan maar zo zijn dat u door uw emoties verkeerde beslissingen neemt waar u later flink spijt van krijgt. Een advocaat erfrecht inhuren is dan een uitstekende optie want onze advocaten mogen tevens als executeur optreden. We kunnen als buitenstaander objectiever bepalen wat naar wie moet. Ook als u het niet eens bent met de beslissingen van de notaris kunt u onze advocaat erfrecht inschakelen om uw belangen te behartigen. U voelt zich wellicht niet op en top, maar dat mag geen reden zijn om u te laten verschalken. Ten slotte kan een andere belangrijk onderdeel het kindsdeel zijn. Dat is het erfdeel dat u nog te goed hebt van het overlijden van uw eerste ouder. Vaak is dit deel nog niet opeisbaar als uw andere ouder nog leeft. Onze advocaat erfrecht zal u daar zeker op wijzen en trachten dit deel voor u op te eisen.

Ook voor andere juridische zaken kunt u op ons bouwen

Hebt u dus een advocaat erfrecht nodig? Of bent u bij Brenner op zoek naar een advocaat om geheel ander belangen te behartigen? De kans is groot dat we u kunnen helpen want wij nemen ook zaken aan op het gebied van onder andere:

  • Het ondernemingsrecht,
  • Het huurrecht,
  • Maar ook insolventierecht.
  • Hebt u als persoon of bedrijf te maken met vele debiteurs? Wij nemen deze zaak graag van u over.