Kom naar Zas & Fratsen, hét café Vianen met niet alleen heerlijk eten en drinken

Kom naar Zas & Fratsen, hét café Vianen met niet alleen heerlijk eten en drinkenAls je naar een café in Vianen zoekt, dan ben je vast op zoek naar net dat beetje extra. Net wat meer gezelligheid dan elders, net wat lekkerder eten en gelegen op een net wat betere locatie. Aan al deze punten voldoet Zas & Fratsen, hét café in Vianen. Je krijgt hier veel voor relatief weinig geld. En alleen de plek waar ze gevestigd zijn doet je al watertanden. Voor wie hier al eens is geweest, weet precies wat we bedoelen. Je kunt bij dit café in Vianen onder meer terecht voor:

  • De lekkerste koffie drinken in de koffiebar
  • Heerlijk belegde broodjes eten in de lunchroom
  • Lekkerste gerechten, zoals ovenschotels, herfstragout

Redenen genoeg dus om dit café in Vianen binnenkort eens te bezoeken. Trouwens, je hoeft niet met het openbaar vervoer te komen. Je kunt gewoon de auto pakken en parkeren in de Voorstraat, waar altijd ruim voldoende plek is. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je gebruikmaken van de contactgegevens die je aantreft op de site zas-en-fratsen.nl. Naast het sturen van een mailtje, kun je ook telefonisch contact leggen met deze mensen. Ze zijn je graag van dienst.

Dit zoek je ongetwijfeld in een café Vianen

De dagen worden weer korter en het weer wordt kouder. Tijd dus om het leven weer voor het grootste deel binnen te laten plaatsvinden. Dat betekent dus ook dat we het terras massaal omruilen voor een cafeetje. Zo kun je lekker uit de wind, uit de regen en in een behaaglijk temperatuurtje bijvoorbeeld genieten van de gezelligheid van elkaar. Natuurlijk kom je er ook voor een lekkere kop koffie, of een heerlijk broodje. Alleen met een goedgevulde maag en genoeg te drinken blijft ook je eigen interne kachel functioneren zoals het hoort. Maar behalve dat het van levensbelang is, is het natuurlijk ook zo dat je wilt genieten van heerlijk eten en drinken. Koffieliefhebbers weten dat het zeker niet overal goed is gesteld met de koffiekwaliteit. En ook als het aankomt op zoals ogenschijnlijk simpels als het maken van broodjes, is er onderscheid te vinden in kwaliteit. Ben je gezellig met je vriendinnen wezen shoppen? En ben je na zo’n lange dag echt toe aan even kunnen zitten? Dan heeft het kiezen van een café in Vianen vast je voorkeur. Dan kun je het beste kiezen voor Zas & Fratsen. Dit café in Vianen is gelegen in een vaak drukke, maar gezellig ingerichte winkelstraat. Het is echt een straat met karakter, die volstaat met authentieke kenmerken. Het is fijn om te weten dat je dus het winkelterrein niet hoeft te verlaten om even een hapje en drankje te doen. Ben je nadien even toe aan een rustig wandelingetje? Dan is het vast fijn om te weten dat vlak achter het café in Vianen bijna in een hele andere wereld terechtkomt. De drukte heeft zich hier verruild voor de rust van de natuur. Zo kun je je ook voorstellen dat je na het hebben uitgewaaid op deze dijk, daarná kies voor een hapje en drankje in dit café in Vianen. Kortom, ze zitten op een toplocatie en daardoor uitnodigend voor een brede doelgroep.

Benieuwd naar de openingstijden?

Dit café in Vianen heeft natuurlijk ook qua eten en drinken alles wat je zoekt. Kijk wel eerst even op de website zas-en-fratsen.nl om te ontdekken wanneer ze precies open zijn. Ze hanteren ruime openingstijden, maar er is altijd een kans dat je voor een dichte deur komt te staan. Zo is dit café in Vianen bijvoorbeeld op maandag gesloten.