In onze houtzagerij maken we enkel gebruik van ecologisch en duurzaam hout

Zoek niet langer naar een houtzagerij waar u van lokale bomen complete meubelen kunt laten maken want op boomenstaal.nl zult u zien dat u bij ons aan het juiste adres bent. Wij bouwen van complete boomstallen diverse meubelen en dat betekent dat u een eerlijk natuurlijk product kunt bestellen inclusief bast. Uiteraard worden de producten prachtig geschraagd en verder afgewerkt met lak zodat u geen splinters kunt krijgen. Wij zoeken naar bomen in de buurt, dus in Nederland of elders in Europa. Geen hardhout, dat is bij ons absoluut uit den boze. U wilt toch ook een eiken of beuken product, eerlijk verkregen en verwerkt in onze? U gaat er dan ook beslist geen spijt van krijgen. Op de website kunt u al heel wat producten uitzoeken. Vraag gerust de prijs aan als u iets meer wilt weten over een bepaalt artikel. En uiteraard is het ook geen enkel probleem om in onze houtzagerij een meubelstuk op maat te maken. Wilt u bijvoorbeeld een bank voor in de achtertuin die precies moet passen op het terras? Geef dan de afmetingen aan ons door, kies een boomsoort en laat ons aan het werk gaan. De professionals in de houtzagerij weten wel raad met uw vraag en zullen uw wens omzetten tot een perfect product waar u decennialang plezier aan zult beleven.

We maken unieke meubelen in onze houtzagerij

Voor bedrijven en particulieren die van hun gekapte bomen af willen bieden wij soelaas. Want wij halen graag uw gekapte bomen af en verwerken het in onze houtzagerij tot pareltje die zijn weerga niet kennen. Kortom: in onze houtzagerij verwerken wij hoofdzakelijk hout dat in dit land is gekapt. We geven het graag een tweede leven in de vorm van een mooi meubelstuk. Waar u zoal aan moet denken zijn planken, banken, tafels en fietsenrekken. En mocht u daar zo uw eigen ideeën of wensen over hebben dan staat het u absoluut vrij om ze aan te dragen want we kijken namelijk erg graag uit naar nieuwe mogelijkheden. Een aantal voordelen van onze houtzagerij willen we u niet langer onthouden:

  • U krijgt hoge kwaliteit en unieke stukken tegen uitzonderlijk lage prijzen,
  • Het gebruiksgemak en zitcomfort zijn keer op keer optimaal,
  • Uiteraard zijn al onze producten roestvrij en extreem onderhoudsvriendelijk.

Wilt u een keer in onze houtzagerij komen kijken? We geven u er graag een rondleiding maar maak dan van te voren wel even een afspraak. U vindt onze gegevens op onze site dus voel u vrij om te mailen of te bellen. Dan plannen we uw bezoek zo spoedig mogelijk in en verwelkomen we u graag in Zoeterwoude-Dorp. Wilt u iets meer inspiratie opdoen buiten de vele voorbeelden op onze website om? Volg ons dan ook via Twitter en Facebook zodat u nooit meer een update hoeft te missen.

Wilt u een artikel op maat bestellen? Neem dan gerust even contact met ons op

In onze houtzagerij werken wij dag in dag uit aan originele producten. U kunt kiezen uit de ontwerpen die u online vindt maar u mag ook uw eigen ontwerp indienen. Dat kan op basis van het gewenste formaat en op kleur, op type hout en op accessoires. We bieden natuurlijk hoofdzakelijk Nederlands hout aan en dat betekent dat onze producten voornamelijk gemaakt worden van beuken, eiken en dergelijke houtsoorten. Bent u tevreden over het product en over onze service? Laat dan gerust een bericht achter. We kijken reikhalzend uit naar uw ervaringen die we vervolgens op onze website plaatsen.