Huur containers in heel Nederland

Elk bouwbedrijf heeft containers nodig voor zijn sloopafval. Maar ook u als particulier hebt natuurlijk weleens containers nodig als u een klusje in huis hebt gepland. Wat moet u met alle puin uit uw keuken of badkamer? En wat te denken van de troep die u uit uw tuin haalt als u uw achtertuin omploegt? Genoeg redenen om containers te huren voor een dag of twee. Is het niet prettig dat u bij ktk.nl terecht kunt als u containers wilt huren? Voor ieder type afval bieden we de juiste oplossing aan. Natuurlijk worden de containers op onze werkplaats geleegd en schoongespoeld zodat ze bij de bezorging eruit zien als nieuw. Wij vinden het scheiden van afval enorm belangrijk. En dat is het ook want er is in de afgelopen 200 jaar al veel te veel afval in het milieu terecht gekomen. In bossen, in het water, in de lucht maar ook op straat. Daarom is het verantwoord dumpen van afval erg belangrijk. En niet alleen zorgen wij ervoor dat u uw afval kunt scheiden, ook zorgen we ervoor dat een groot gedeelte niet op de stort blijft liggen. Het zou het beste zijn als de stort enkel wordt gebruikt voor natuurlijke producten zoals aarde en groen afval. Maar ook hout vergaat snel en zal samen met deze andere producten tot compost vergaan. Al het andere materiaal moet gerecycled worden en daar zetten wij ons voor de volle honderd procent voor in. Klinkt u dat als muziek in de oren en hebt u binnenkort een flinke klus gepland? Dan bent u aldus bij ons aan het juiste adres.

U kunt vele containers tegelijkertijd huren

Wij garanderen dat de containers die u wilt huren op de afgesproken dag bij u in alle vroegte worden bezorgd. Komen ze op een openbare weg of op de openbare stoep te staan? Informeer dan eerst bij uw gemeente of dit legaal. Het kan namelijk zijn dat u daar een vergunning voor moet aanvragen, anders staat u een flinke boete te wachten. Weet u al welke containers u nodig hebt voor het type afval? Er zijn twee dingen die u moet weten: de grootte van de container zodat u er een huurt met voldoende inhoud en natuurlijk het type container dat bij uw afval past. We hebben de soorten afval op de site op een rijtje gezet en daarbij kunt u denken aan onder andere:

  • De rolcontainer,
  • Perscontainer,
  • Roll-overs,
  • En vele andere modellen.

Niet alleen kunt u bij ons deze containers huren want voor de zakelijke ondernemer bouwen we deze containers inclusief persmachines op maat. We denken aan kartonpersen voor groothandelaren en grotere winkels zoals supermarkten en bouwmarkten. Maar ook aan simpele rolcontainers voor iedere winkel, restaurant of dienstverlener zoals ziekenhuizen en apotheken. Voor ieder probleem bieden we beste en meest duurzame oplossing aan.

Ook voor onderhoud en reparaties kunt u op ons rekenen

En dat is natuurlijk wel zo prettig want de schuivende en mechanische onderdelen kunnen na verloop van tijd versleten raken. Bel dan met onze onderhoudsdienst zodat we op tijd de schade en slijtage kunnen herstellen. Eventueel nemen we de container mee naar onze werkplaats in Oldebroek, nabij Zwolle, voor een volledige check-up. Ook de verplichte keuring, de NEN 3140 kunnen we voor u uitvoeren. Mocht u nog vragen hebben over onze werkzaamheden of een storing willen melden dan kunt u ons snel bellen. Het is tevens mogelijk om uw gegevens achter te laten. Dan bellen we u op een tijdstip waarop het u beter uitkomt. En bekijk onze sociale media om het laatste nieuws te lezen!