Hoe kunt u een man down situatie het beste opvangen?

Wij hebben een groot bouwbedrijf en wij moeten vaak met een team op gevaarlijke locaties werken. Het is in dat geval heel belangrijk om de veiligheid in het oog te houden en dus moeten wij zorgen dat wij met de juiste uitrustingen gaan werken. Wij hebben onlangs een keer gekeken of wij een man down situatie goed konden opvangen. Het is namelijk zo dat wij niet altijd met elkaar werken op locatie en dan kan het gebeuren dat iemand bijvoorbeeld ten val komt en dat wij dat dan niet merken en dan moet je zorgen dat je diegene niet zomaar aan zijn lot wordt overgelaten. Wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen wanneer er een man down was. Wij hebben toen van andere bedrijven gehoord dat je moet zorgen dat je een systeem gaat kopen dat je kunt inzetten in het geval er een man down is. Ik ben daarom op het internet gaan kijken wat ik moest doen wanneer wij een man down hadden en ik heb gemerkt dat ik moest zorgen dat ik een keer met de mensen van Multibel.nl in gesprek kon gaan. Ik heb namelijk op het internet meerdere verhalen van mensen gevonden die heel enthousiast waren over het man down systeem dat zij via deze site hadden gekocht en ik heb daarom de site en alles wat ik hier over een man down kon vinden, doorgenomen. Ik heb toen gezien dat wanneer je hier een goed systeem weet te kopen, je er bijna zeker van kunt zijn dat je je goed kunt redden wanneer er een man down is. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb want ik heb gemerkt dat wanneer je hier een systeem bestelt, je er zeker van kunt zijn dat je een man down goed kunt opvangen en dat je heel weinig risico’s loopt. Uiteraard hangt het ook af of de man die down is gewond is of niet, maar wanneer iemand valt, kan een systeem voor man down dat gelijk detecteren en laten zien waar deze persoon is. Dat was voor ons dan ook de reden om het systeem voor een man down te bestellen via de site van Multibel.nl. 

Dit systeem wordt geactiveerd wanneer er een man down is

Wanneer iemand valt wanneer wij aan het werk zijn, krijgen anderen daar gelijk een melding van. Dat betekent dat mensen hem snel te hulp kunnen schieten. Dat kan heel belangrijk zijn omdat je iemand niet in de problemen wilt laten komen. Als u daarom ook met een goed systeem voor man down situaties wilt werken, dan raad ik u aan om even naar de site van Multibel.nl te surfen. 

Bekijk de informatie op de site ook nog even

U kunt ook nog even op de site van Multibel.nl kijken om te bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen. Wij kunnen stellen dat:

  • Wij heel tevreden zijn over ons systeem
  • Wij voor een heel goede prijs geholpen zijn 
  • Wij iedereen aanraden om eens te kijken wat Multibel.nl u te bieden heeft 

Ik hoop dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft.