Hoe kan ik een ESTA aanvragen voor Canada?

Mijn tante is ruim dertig jaar geleden verhuisd naar Canada en is daar altijd blijven wonen. Zij komt nog regelmatig naar Nederland, omdat een groot deel van haar familie hier woont. Elke keer als ze langskomt, dan slaap ze bij mij en mijn vrouw in huis, dit doet zij omdat zij een zeer goede band met ons heeft en het altijd gezellig is als zij komt. Zij is de afgelopen jaren vaak teruggekomen, maar niemand had de mogelijkheid om haar te bezoeken in Canada. Toen mijn vrouw en ik onze vakantie bespraken, leek het ons een goed idee om haar te bezoeken en verder te reizen in Canada. Nadat wij een ticket geboekt hadden, moesten wij nog een ESTA aanvragen voor Canada, gelukkig konden wij dat gemakkelijk via esta-aanvragen.com. Toen wij aan mijn tante vertelden dat wij naar Canada wilden komen, was zij direct erg enthousiast en zij verzekerde ons dat wij bij haar konden verblijven. Hierna besloten wij om naar tickets te zoeken, maar zagen dat de directe vluchten ontzettend duur waren. Wij nemen natuurlijk ook onze twee kinderen mee en moesten voor directe vluchten al vele duizenden euro’s betalen, dit vonden wij eigenlijk te veel geld. Toen wij naar andere oplossingen zochten, vonden wij gelukkig tickets voor een goede prijs, maar dan moesten wij wel overstappen in de Verenigde Staten. Door de overstap moeten wij een ESTA aanvragen voor Canada, maar daar hadden wij helemaal niet aan gedacht. Wij vonden het zeer apart dat wij een ESTA moesten aanvragen, terwijl wij het vliegveld niet zouden verlaten in de VS. Ik had eerst zelf gekeken hoe ik een ESTA aanvragen voor Canada kon, maar ik vond de website van de Amerikaanse overheid zeer onduidelijk. Omdat wij zeker wilden weten dat wij konden vertrekken, leek het ons beter om een bedrijf in te schakelen.

Hulp bij een ESTA aanvragen voor Canada

Toen ik online zocht naar informatie over een ESTA aanvragen voor Canada, kwam ik een aantal website tegen, waaronder de website esta-aanvragen.com. Op deze website staat veel informatie over een ESTA en gelukkig heeft dit bedrijf ook veel ervaring met het regelen voor een ESTA voor klanten. Via deze website kon ik voor een klein bedrag meer een ESTA aanvragen voor Canada en alles in het Nederlands invullen. Ik hoefde niet in dollars te betalen en een creditcard te gebruiken en kon gemakkelijk betalen via iDeal.

Aanvraag snel goedgekeurd

De volgende dag na de ESTA aanvragen voor Canada kreeg ik al bericht dat onze aanvragen goedgekeurd waren. Dit was het laatste wat wij nog moesten doen voordat wij konden vertrekken en het was een grote opluchting dat de aanvraag goedgekeurd was. Wij hebben onze hele reis al uitgestippeld en kunnen niet wachten om mijn tante te bezoeken en Canada te ontdekken. Voor een ESTA aanvragen voor Canada kan ik de website esta-aanvragen.com aanraden.

  • Wij moesten een ESTA hebben voor een overstap
  • De Amerikaanse website vond ik erg onduidelijk
  • Ik kon in Nederlands de informatie invullen en betalen via iDeal
  • Onze aanvraag was na een dag al goedgekeurd