Het Legionella beheersplan voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een Legionella beheersplan voor u en uw bedrijf kan opzetten en uitvoeren? Dan bent u hiervoor aan het juiste adres bij Holland Building Maintenance. Dit is het bedrijf waar ze de kennis en ervaring hebben waar u naar op zoek bent op dit gebied.

  • Maandelijks
  • Halfjaarlijks
  • Jaarlijks

Wanneer het op uw Legionella beheersplan aankomt, dan zijn er een aantal dingen die maandelijks, halfjaarlijks en jaarlijks moeten gebeuren om altijd bovenop de situatie te zitten. Wanneer u dit niet doet dan is de kans ineens een stuk groter dat er wel legionella zal ontstaan in het water dat u gebruikt binnen uw bedrijf. Zeker als u het water gebruikt op het zorggebied, dan is dit een zeer kwalijke kwestie die te allen tijden voorkomen moet worden. Daarom bent u met het Legionella beheersplan van Holland Building Maintenance goed op weg. Hiermee weet u zeker dat u alles doet op het gebied van preventie van legionella en de besmetting van het water dat u gebruikt. De bedrijven die tot de hoge risicogroep behoren zijn verplicht om een Legionella beheersplan te hebben, maar ook als u niet tot deze groep behoort, dan kan het toch heel erg verstandig zijn om wel een dergelijk plan op te laten stellen. U weet tenslotte maar nooit waar het goed voor is!

Het opzetten en uitvoeren van het Legionella beheersplan

Een vraag die wij veel krijgen omtrent het Legionella beheersplan is of het bedrijf dan zelf ineens een stuk meer werkzaamheden heeft. Dit zal eigenlijk nooit het geval zijn. Het Legionella beheersplan wordt niet alleen opgezet door de medewerkers van Holland Building Maintenance, maar de verschillende aspecten wordt ook door ze uitgevoerd. Zo bent u er dus altijd zeker van dat het op de juiste manier gedaan wordt en dat hier geen fouten in gemaakt zullen worden. Bij Holland Building Maintenance kunt u er altijd op rekenen dat de medewerkers de nodige ervaring hebben en dus precies weten waar ze mee bezig zijn. Op die manier kunnen ze uw bedrijf op de best mogelijke manier helpen en krijgt u ook het Legionella beheersplan dat echt aansluit op uw bedrijf en de eisen die u en de wet eraan stelt.

Informeer bij het bedrijf

Een van de dingen die wij ieder bedrijf kunnen aanraden is om eens het gesprek aan te gaan met het bedrijf Holland Building Maintenance. Zelfs als u niet tot de groep bedrijven hoort die een Legionella beheersplan moeten hebben is het toch wel heel erg verstandig om dit wel te laten opzetten en uitvoeren. Al kiest u maar voor een controle eens in de zoveel tijd, dit kan al een wereld van verschil maken. Een besmetting met legionella kan ernstige gevolgen hebben en daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Met een eenvoudig Legionella beheersplan kan dit al voorkomen worden. Wilt u hier graag meer over weten? Kom dan eens een kijkje nemen op de website of neem contact op met het bedrijf. Dit laatste kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om telefonisch een van de medewerkers te spreken of misschien stuurt u wel liever een email. Heeft u al gekozen om tot het opstellen van een dergelijk plan over te gaan? Maar wilt u eerst weten wat de kosten zijn die daaraan verbonden zijn? Dan kunt u natuurlijk ook een offerte aanvragen hier. Op die manier kunt u een goede idee krijgen van de kosten die met het opstellen van een plan met zich meebrengen en wat daarin de mogelijkheden voor u zijn. Lees meer op https://www.hollandbuilding.nl/