Heeft u hulp nodig bij uw facturatie?  

Bent u ZZP’er of hebt u een kleine onderneming? Heeft u hulp nodig bij de uw facturatie? Het is begrijpelijk dat u, wanneer u zelfstandige bent of een klein bedrijf hebt, u liever met andere dingen bezighoudt dan uw facturatie. Indien dit het geval is, kunt u gebruikmaken van de oplossingen die Faktum Factuur voor u te bieden heeft. Faktum Factuur is facturatie software die speciaal ontwikkeld is voor kleine bedrijven en ZZP’ers. 

Faktum Factuur maakt de facturatie voor kleine bedrijven en ZZP’ers een stuk eenvoudiger 

Als u dus op zoek bent naar facturatie software, dan bent u bij Faktum Factuur aan het juiste adres. Faktum Factuur zorgt ervoor dat uw facturatie en uw boekhouding gemakkelijk en overzichtelijk bij te houden zijn. Zo bespaart u een hoop tijd, die u vervolgens weer in andere belangrijke taken voor uw onderneming kunt steken. Het is namelijk erg begrijpelijk als u als ondernemer wel iets anders aan uw hoofd heeft dan uw boekhouding. Helaas is het een onderdeel van het ondernemen dat er toch echt bij hoort. Wanneer u een product of een dienst levert, dan hoort facturatie daar nu ook eenmaal bij. Met Faktum Factuur wordt dat echter een stuk eenvoudiger en bent u er lang niet zoveel tijd aan kwijt als wanneer u het met de hand of via een programma als Excel zou doen. Met Faktum Factuur kunt u namelijk gemakkelijk voor uw onderneming: 

  • Professionele facturen maken en beheren 
  • Offertes opstellen 
  • Pakbonnen verzenden 
  • Orderbevestigingen aanmaken 
  • Herinneringen versturen 
  • E-mailfacturen versturen 

Er zijn dus genoeg functies binnen Faktum Factuur die u kunnen helpen de facturatie van uw onderneming te realiseren. Daarnaast zitten er verschillende sjablonen in het programme die u kunt gebruiken om snel een layout aan te maken. U hoeft dan enkel nog uw gegevens aan te vullen en uw eigen logo te gebruiken. Daarnaast biedt Faktum Factuur ook de mogelijkheid tot klantbeheer. U kunt dan uw contacten vanuit Outlook direct importeren zodat u via het klantbeheersysteem van Faktum Factuur een overzicht hebt. Tevens heeft Faktum Factuur ook een ingebouwd productbeheersysteem. Naast uw klanten en contacten kunt u dus ook al uw producten en diensten via Faktum Factuur beheren. Alle bestanden die u gebruikt, zijn ook gemakkelijk te importeren en te exporteren via Faktum Factuur. Ook is alles gemakkelijk om te zetten naar Pdf-formaat voor het geval u bijvoorbeeld iets via de mail dient te versturen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de instellingen aanpassen binnen Faktum Factuur. Zo kunt u bijvoorbeeld de btw-specificaties configureren of zelf uw eigen waarden toevoegen en gebruiken. Tevens wordt Faktum Factuur voorzien van automatische software updates waarmee de functionaliteiten en prestaties continu verbeterd worden. Ook maakt Faktum Factuur voortdurend automatische back-ups van al uw gegevens, zodat er niets verloren gaat wanneer er bijvoorbeeld iets mis gaat met uw opslag. 

Vraag een gratis proefversie aan 

Als u ook hulp nodig hebt bij uw facturatie, maak dan gebruik van Faktum Factuur. Faktum Factuur zorgt er niet alleen voor dat u al uw administratie op een centrale plaats hebt waar u alles gemakkelijk vanaf een centrale plek kunt beheren om u tijd te besparen, maar is daarnaast ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk. Bezoek https://www.faktumfactuur.nl/facturatie/ voor meer informatie over de factuursoftware. Als u interesse hebt in de factuursoftware kunt u via https://www.faktumfactuur.nl/ een gratis proefversie downloaden. Daarnaast kunt u op de site ook verschillende video tutorials vinden die u meer uitleg geven over Faktum Factuur en tips over hoe u de software gemakkelijk kunt gebruiken. Als u nog vragen hebt, dan kunt u gratis via de mail of telefonisch contact opnemen. Lees meer…