Heeft u een klus waarvoor u een micro laser nodig heeft?

Als wij grote opdrachten van klanten binnenkrijgen om grote hoeveelheden van onze machines te leveren, dan moeten wij altijd de hulp van een extern bedrijf inschakelen om bepaalde onderdelen te fabriceren. Wij kunnen namelijk zelf heel veel, maar het lukt ons niet altijd om dit binnen het gegeven tijdskader te verwezenlijken. Wij hebben daarom onlangs gekeken met welke mensen wij goed zouden kunnen samenwerken wanneer wij de klanten tevreden wilden houden. Wij moesten op zoek naar iemand die goed werk kon leveren met een micro laser. Wij moeten namelijk vaak onderdelen maken die met de grootst mogelijke precisie zijn gemaakt en daarom moesten wij met een bedrijf kunnen gaan werken dat goed met de micro laser overweg kon. Wij hebben toen even gekeken waar wij moesten zijn in Nederland wanneer wij een expert zochten die met de micro laser uit de voeten kon en als je dan even gaat googelen op ‘micro laser’ dan zie je dat je contact moet opnemen met de mensen van terhoek.com. Deze mensen hebben een heel goede naam opgebouwd wanneer het gaat over de micro laser en vandaar dat het mij goed leek om even contact met deze mensen op te nemen. Wij wilden graag van hen horen hoe zij ons konden helpen en wat zij voor ons konden doen wanneer wij intensief gebruik wilden maken van hun micro laser. Het fijne aan dit bedrijf is dat deze mensen vele jaren ervaring hebben waardoor je dus zeker kunt zijn dat zij je van heel goed advies kunnen voorzien. Wij hebben daarom al onze wensen op tafel gegooid om te zien hoe zij ons konden helpen. Wij kregen te horen dat zij voor ons aan de slag konden gaan met de micro laser en wij wilden daarom graag met hen gaan werken. Als u daarom ook iemand zoekt die goed met de micro laser kan werken en die daar ook nog eens heel redelijke prijzen voor rekent, dan raad ik u aan om even naar de site van terhoek.com te surfen. 

Ter Hoek is de specialist die met de micro laser kan werken 

Als je met een micro laser gaat werken, weet je zeker dat de onderdelen die je produceert, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand worden gebracht. De micro laser kan namelijk uiterst nauwkeurig werken waardoor je niet bang hoeft te zijn dat minimale verschillen tussen bepaalde onderdelen zullen leiden tot forse problemen. Wij zijn daarom ook heel blij dat Ter Hoek ons kon helpen met hun micro laser want wij hebben gemerkt dat zij niet alleen heel deskundig werken, maar ook nog eens voordelig. 

Wij gaan dit bedrijf vaker inschakelen                               

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met dit bedrijf en wij hopen daarom ook vaker een beroep op hen te kunnen doen omdat:

  • Wij voor een heel goede prijs geholpen zijn 
  • Wij vakwerk hebben ontvangen 
  • Wij meteen geholpen konden worden 

Deze mensen zijn echte vaklieden en daarom wil ik dit bedrijf ook graag aan u aanbevelen wanneer u ook voor het beste gaat.