Haartransplantatie in Turkije voor een volle bos haar

Sommige mannen hebben hun hele leven lang een mooie volle bos haar. Andere mannen worden op latere leeftijd langzaamaan kaal of krijgen steeds dunner haar. Maar er zijn helaas ook mannen die al op hele vroege leeftijd hun haar beginnen te verliezen. Deze mannen hebben op hun 16de een mooie volle bos haar, op hun 20ste is deze bos al flink uitgedund en op hun 25ste zijn ze al bijna helemaal kaal. Als je op latere leeftijd je haar verliest, dan is dat natuurlijk niet fijn, maar je bent in ieder geval al wat ouder. Dat betekent dat je tijdens je jonge jaren genoeg haar had om bijvoorbeeld de vrouw van je dromen te versieren. Tegen de tijd dat je ouder bent, getrouwd bent en kinderen hebt, dan maakt het niet heel veel meer uit of je nu wel of niet haar op je hoofd hebt. Je hebt het haar in ieder geval niet meer nodig om aantrekkelijk te zijn. Maar als je jong bent en je haar verliest, dan verlies je dus een wezenlijk onderdeel van je aantrekkelijkheid. En juist als je jong bent heb je dat onderdeel hard nodig. Je kansen op de vleesmarkt worden een stuk kleiner als je een kaal hoofd hebt. Je hebt natuurlijk mannen die ondanks hun kale kop nog steeds heel aantrekkelijk zijn. Maar dit zijn uitzonderingen. Het zijn vaak ook mannen die een beetje een woest of dierlijk uiterlijk hebben en veel tijd in de sportschool doorbrengen. Bekende voorbeelden zijn acteurs zoals Bruce Willis, Jason Statham en Vin Diesel. Je kunt je deze personen nauwelijks mét haar voorstellen. Mocht je kalend zijn en wil je liever weer terugkeren naar je volle haarbos, dan kun je kiezen voor een haartransplantatie in Turkije. Via een haartransplantatie in Turkije kun je namelijk zorgen dat je weer haar op je hoofd krijgt. Meestal zijn mannen die hun haar verliezen niet helemaal kaal. Het begint 9 van de 10 keer rond de kruin. Daar krijg je dan een kale plek. Deze kale plek wordt vervolgens langzaam groter, maar heel vaak houden mannen het haar aan de zijkanten van het hoofd. Dus als je kiest voor een haartransplantatie in Turkije, dan is het meestal niet nodig om je hele hoofd te voorzien van haar. Het zijn de kale plekken die met een haartransplantatie in Turkije als het ware opgevuld worden. Dat betekent dat je via een haartransplantatie in Turkije heel snel weer een volle bos haar kunt genereren. En je plakt er meteen ook nog even een vakantie aan vast in Turkije, dus een haartransplantatie in Turkije is niet het ergste wat je kan overkomen. Sterker nog, als je je haar verliest, dan heb je een perfect excuus om er een paar dagen tussen uit te gaan in het warme Turkije.

Kan ik alleen voor een haartransplantatie in Turkije terecht?

Er zijn natuurlijk meerdere klinieken op de wereld, maar als Nederlander is de kliniek in Turkije het dichtstbij. We gaan er vanuit dat je naar een goede kliniek wilt en Esteworld in Turkije behoort tot de 20 beste klinieken van de wereld. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een haartransplantatie in Turkije. Je kunt vast ook wel een kliniek vinden die dichter in de buurt is, maar dan ontvang je niet dezelfde kwaliteit.

Wat maakt Esteworld zo goed?

Er zijn verschillende redenen waarom Esteworld tot de 20 beste klinieken behoort. Hieronder vind je een paar van die redenen:

  • JCI geaccrediteerd
  • Keurmerk van de Nederlandse Haarstichting
  • ISO9001- en TUV-kwaliteitskeurmerk
  • Goedgekeurd door Ministerie van Volksgezondheid3
  • Lees meer..