Geweldige cocktailjurken

Ik wist al een tijdje dat ik een groot evenement zou hebben waar ik natuurlijk op mijn best wilde verschijnen. Ik was al op uiteenlopende websites en in verschillende winkels geweest en had al veel soorten cocktailjurken voorbij zien komen. Maar nog niet een van deze cocktailjurken had mij ervan weten te overtuigen dat dit nu die ene jurk was waar ik naar op zoek was. Het maakte het ook niet heel erg makkelijk dat ik ook eigenlijk niet precies wist wat ik nu wilde. Het enige wat ik wist was dat ik het tot nu toe nog niet gevonden was. Toen ik de tip kreeg van een vriendin van mij om eens naar een van de vestigingen van De Galazaak te gaan, wist ik in eerste instantie niet zeker of dit wel de trip waard zou zijn. De Galazaak heeft drie vestigingen in Nederland.

  • Amersfoort
  • Den Bosch
  • Eindhoven

De vestiging in Amersfoort was ongeveer een uur rijden bij mij vandaan en dat wilde ik eigenlijk alleen doen als ik ook echt zeker wist of ze hier wel de juiste cocktailjurken hadden. Je kunt de cocktailjurken die ze hier verkopen niet online aanschaffen, maar het is wel mogelijk om de huidige collectie op hun facebook pagina te bekijken. Dit heb ik dan ook gedaan. Het assortiment van cocktailjurken zag er goed uit, maar je weet natuurlijk pas of de jurken ook echt iets zijn wanneer je ze in het echt hebt gezien. De collectie van De Galazaak op DeGalazaak.nl zag er echter wel goed genoeg uit om hiervoor inderdaad naar Amersfoort te gaan.

Zonder afspraak verschillende cocktailjurken passen

Inmiddels had ik wel door dat de meeste winkels waar ze cocktailjurken verkopen niet zonder het maken van een afspraak te betreden zijn. Ik nam dan ook eigenlijk vrijwel automatisch contact op met De Galazaak in Amersfoort om inderdaad een afspraak te maken. Ik werd heel erg vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerksters en zij vertelde me dat ik gewoon op ieder gewenst moment tijdens de openingstijden binnen kon stappen. Ik kon dan rustig een kijkje nemen in het ruime assortiment van cocktailjurken die ze hier hebben of ik kon ervoor kiezen om meteen geholpen te worden door een van de medewerkers. Dat maakte het voor mij nog veel makkelijker. Op een middag die ik onverwachts vrij had ben ik dan ook naar Amersfoort gereden om hier het assortiment van cocktailjurken in het echt te bekijken.

Een geweldige collectie

Wat mij meteen opviel toen ik de vestiging binnen liep was hoe groot de winkel wel niet was en hoe ruim alles is opgezet. Niet alleen is de prachtige collectie heel erg mooi tentoon gesteld, ook zijn er voldoende pashokjes en ruimte om lekker rond te lopen. Ik werd meteen vriendelijk welkom geheten bij De Galazaak en de medewerkers staan echt voor je klaar met een uitstekend advies. Na het stellen van een aantal simpele, maar doeltreffende vragen had de medewerker zo een aantal cocktailjurken gevonden die inderdaad precies bij mijn wensen pasten. Ze kijken hier naar jouw wensen, je figuur, maar ook een eventueel budget dat je hebt. Aan de hand daarvan geven ze je de beste opties die zij voor je hebben. In mijn geval zat hier die ene jurk waar ik naar op zoek was eindelijk tussen! Iedere keer dat ik nu dus een nieuwe feestjurk nodig heb, zal ik direct naar Amersfoort rijden om hier weer een geweldige jurk te kunnen vinden. Als jij dus ook op zoek bent naar een geweldig assortiment van cocktailjurken, dan is dit echt de winkel waar je heen moet gaan.